Evet arkadaşlar istanbullu olanlar karadeniz mahallesi nasıl bir yer insanları falan nasıl gelişmiş kültürlü insanlar mı var yoksa halen anadolu insanı biraz daha eski zihniyet mi var yoksa söylendiği gibi terör yuvası mı?
Ben normal bir yer olarak bekliyorum sonuçta metropol o memleket ve insanlarının kültürlü gelişmiş olması lazım birkaç kişi gaziosmanpaşa tarafı terör yuvası diyorda kafamı karıştırdılar
Benim için insanları düzgün olsun yeterli elit bir toplum beklemiyorum duyduğum gibi terör yuvası olmasında sıkıntı degil normal cana yakın insanı olsun öyle sagda solda çevreye zarar veren it köpek teröristi olmasın, karı kız görünce laf atan peşinde koşturan itler yoktur umarım yoksa katil olurum kafamı karıştırdılar terör yuvası diyerek
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
500 evlerde sanırım bilmiyorum orayı
evet 500 evler diyede geçiyor
normal biyer :)
Ben normal bir yer olarak bekliyorum sonuçta metropol o memleket ve insanlarının kültürlü gelişmiş olması lazım
birkaç kişi gaziosmanpaşa tarafı terör yuvası diyorda kafamı karıştırdılar
yok okadar değil ama bir ortaköy nişantaşı havasıda bekleme :)
Benim için insanları düzgün olsun yeterli elit bir toplum beklemiyorum
duyduğum gibi terör yuvası olmasında sıkıntı degil normal cana yakın insanı olsun öyle sagda solda çevreye zarar veren it köpek teröristi olmasın, karı kız görünce laf atan peşinde koşturan itler yoktur umarım yoksa katil olurum kafamı karıştırdılar terör yuvası diyerek
terör yuvası yanlış bir tabir kardeşim istersen sana daha detaylı bilgi veririm
Tabi detaylı bilgiyi yazarsan sevinirim bana söyleneni söylüyorum bende burada kusuruma bakma sonucta kafa karıştırıcı kulaktan dolma bilgiyle burdayım
yok estağfurullah bende duyuyorum öyle şeyler de burdan yazmıyım detayını :D
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!