+1 yılAnnem pek terlik kullanmayi tercih etmez farkli. malzemelerle uzerimde deneylerini eksik etmemistir😅
Ama bir terligi vardi unutmam alti nokta nokta vurdu mu o noktalarin aynisindan kabarirdi heryanim😅bide kendisi kuafor oldugundan sac fircalariyla dovmeyi de severdi. oklavasindan tuttda yer masasina kadar her turlu iskence aletiyle dayak yedim saolsun. bunye alisti arada supurge makinasinin hortumunu eline verir anne bugun bu yaramazligi yaptim hadi hazirim cezama deyip.. "kafayi yedi mi acep? "Derdi.. onun korkusuna arada dayaktan kurtuldugumu da bilirim😅
Ama guzel gunlerdi be.. kalbimizi de caninizda tek acitan anamzdi en azindan...112 Yorumla- +1 yıl
Yok Allahi var kafama dokunmadi ama baska dokunmadigi yerde kalmadi.
olsun anne kiymeti baska.. simdi tokat atmak istese bile ziplayarak atiyo guya yetisemiyo bna😂 - +1 yıl
Ne dedim ki ya😅
- +1 yıl
Ya kendisi abartiyo ben mi dedim abi ya😂
- +1 yıl
Onu hep diyo zaten hatta Allah sana da senin gbi evlat versin diye beddua edeer😂😂😂😂
- +1 yıl
Hahaha kesinlikle katiliyorum😂
- +1 yıl
Olsuuun ben isterim ki zateen😅
En İyi Cevaplar
+1 yılTerlik ve sac çekilmeden buyunmez
53 Yorumla- +1 yıl
Yanii
+1 yılya benim annem kıyamazdı bana terlik hiç atmadı hatta bir kere bana niye terlik atmıyosun dedim bana isabet etmesin diye yanıma attı annemle halim : www.edize.com/.../...es-bes-acitmaz-mi-436x519.jpg
10 Yorumla
anne ile bağdaşan tek şey terlik
40 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
92Cevap
+1 yıldaha bugun arkadaslarla kisa film cektik. ben anne rolundeydim kizima terlik falan attim😂😂 sirf bu zevk icin anne olmak isterim yani😂😂
21 Yorumla
+1 yılen yakınında terlik olunca napsin onlarda.. alıyolar terliği.. tabi bende terlikden nasibini alanlardanım.. annemin eliyle vurunca elim acıdı deyip terlige sarıldıgını da hatırlarım:)
tabi şimdi annem hepsini inkar eder.
çocuga şiddet olarak filanda görmüyorum.. abartmadıktan sonra. cocuklara vurulabilir.. sakıncası yok bence.. Allah nasip ederse anne olunca bende döverim valla. hiç anlamam.03 Yorumla- +1 yıl
di mi..:)
1 yılOooo az mı yedik anne terliğini hani bide benimki tutturamıyor İajxpzşdısdldş. Hani anne terliğini geçtim bana tığ atan manyak bi karı vardı iskdaücölşfş sanki atsa tutturacak gibi aldı eline fırlattı bana dışarda o yüz ifadesini unutamıyorum sşxjepxşskğd. Ama sadece terlik yemedik ya annem beni döverek sevdiği için terlik yerine dayağını yediğimde oldu ama ne güzel günlerdi ya..
00 Yorumla
+1 yıl61 YorumlaBir kere bile terlik 👡 yemedim onun yerine üvey annecimden bir güzel süpürge yumruk ✊ tokat tekme tava 🍳 aklına ne gelirse ama Canım annem 1 kere terlik kaldırmadı insaflı karının hali
60 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 8b cevap paylaştı.
+1 yılÇocuğa şiddeti komik ve sevimli göstermeye çalışmaktan başka bir şey değil. Avrupa da bu konuda birçok önlem alınıyor.
132 Yorumla- +1 yıl
avrupa kısmı hariç geri kalana katılıyorum
ben :D annem hayatında bir kere bana atmaya yeltendi o da apartmanın içindeyken :D bana atarken komşuya denk geldi :D hiç yemedim yani :D
15 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen hiç bilir misin? Terlik atacak bir annenin bile olmayışını. şu an ne kadar isterdim bana bir terlik atmasını. Anneler gününde ne kadar ağladığımı bir şu duvarlar bilir bir de ben kendinden utanmalısın bu soruyu sorduğun için annesiz ne kadar insan var bilir misin :'(
31 Yorumla
+1 yılBen hiç terlik yemedim ya ev sobalı idi sobanın maşası ya da odun tenekesinden bir odun la yediğim oldu el supurgesinin sapnı da yedim yani terliğin yerini tutmaz mi arkadasm :))
22 Yorumla- +1 yıl
Ahh ah :)) ne günlerdi 😄
Terlik yememiş çocukların hali belli zaten. Şımarık, parasıyla övünen, s*klenmediği ortamda bile kendini elit sanan klasik tipler.
10 Yorumla
+1 yılBana annem hic terlik atmamistir. Oklavası vardi. Bir kere dayagini yedim. Onda da izinsiz baska bir yere gidip kaybolmustum, cok korkmustu ve o dayagini misli misli haketmistim :) canim annem iyiki de dövmüş 😊
01 Yorumlaterlikler annelerin çocuklarına karşı kullandıgı enyumuşak okşama aracıdır. genellikle acısı ve korkusu çok fazla hissedilmez
10 Yorumla
+1 yılÜstün reflekslerim ve kıvrak vücudum sayesinde, her atıştan kurtulurdum.
Bir sonbahar günüydü. Hiç beklenmedik bir terlik isabet etti. Üzdü, çok üzdü.
Annem ise muzaffer bir komutan edasıyla gülümsüyordu.
Öyle işte.10 Yorumla
+1 yıl:D Valla yemedim.
Annem abimi çok dövmüş ama abim beni hep korudu.
Annem sinirlenip üstüme yürüdüğünde bile önüme atlardı.
Canım abim <342 Yorumla
+1 yılbirde hepsi uzman attığını vuruyorlar ; istedikleri yerden ; istedikleri sertlikte
12 Yorumla- +1 yıl
ben hep kaçarken hep tam kapıda yakalanaırdım:)
+1 yılben 9 yaşıma kadr terlikle beslenmişim ama doktor artık yedirmeyin bu yaştan sonra terlik yemek ileride parkinson gibi rahatslıklara yol açabilir demiş
10 Yorumla
+1 yılCamdan asagi caddedekilere domates firlatiyodum bigun o zaman terlik delisi yapmisti beni
11 Yorumla
+1 yılTerligin ust tarafi degil de tam topuk tarafi isabet ettiyse vay halimize. o gun kendimize gelemezdik
10 YorumlaKesinlikle ben yedim. Hemde bizde sadece terlik değil biber ve tartı da kullanıldı. Tartı şu bildiğimiz kilo tartmak için olandan. :)
10 YorumlaYok da bir kez sirtimda bir yanma hissetmistim. ne attigini goremicek kadar hizli gelisti soramadimda. halati kirbac gibi sallamis garip anam ya
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok yemedim ama 1 keresinde koltugun uzerinde oturmustum etrafimda kimse yok saniyorum.. sümügümü yemek isterken, tam agzima koyacakken elime denk gelmisti :))) bizimki keskin nisancilardan beterdi walla
01 YorumlaAile & Toplum konusunda 648 cevap paylaştı. ben annemden bir kere tokat yedim sadece. yıllardır başının etini yiyorum o tokat yüzünden :D daha atmaz. terlik yemek abimin işiydi.
01 Yorumla
+1 yılBen terlik yemedim ya annemin bakışları yeter beni susturmaya ya da olduğum yerde bulundurmaya anne terliği yemedim yemek de istemezdim açıkcası :)))
03 Yorumla- +1 yıl
Ne için 😀
Ben bir kere yedim tam yedim ama yanlışlıkla 😀 yıkanacak terlikleri firlatiyordu makinaya doğru bana denk gelmişti ama iyi burnum kanamıştı 😀O gün baya mahçup oldu canım 😀
03 Yorumlaen son abim maç izlerken rahatsız ediyorum diye bir terlik yemiştim terliği yememle galatasaray gol atmıştı o gün bu gündür terlik yemedim :D yaklaşık 12-15 sene öncesiydi sanırım
10 Yorumla
+1 yılBana sadece 1 kere annem terlik atti o zaman da basketboll a gidiyodum terligi havada yakaladim kadin ondan sonra oklavaya gecti tabi sonra aikido ya yolladilar o da bir ise yaramadi :D
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle sert olanlardan değil ama yün ve yumuşak olanlardan tabii ki yedim terlik. . :) ve evet anneyse on ikiden vurur bu olayın felsefesidir..
05 Yorumla- +1 yıl
Anne olursam tabii ki, on ikiden vuracağım 😉 bu bir anne sporu sonuçta..
- +1 yıl
Yok o yukarıdaki modelden olmaz, onlar sert olur yazık..
Çok fazla yemedim terlik :D
Annem genelde süpürge fırlatırdı asdf21 YorumlaTerlik fırlatmıştır ve genelde eğilip ıskalardım 😂 Onun dışında bir kere de oklava ile kovaladığıını bilirim ama vurmadı 😄
05 YorumlaBu bir tür şiddettir. Şiddet çocukların psikolojisini çok kötü etkiler ve ilerde şiddete eğilimli yapar. Terlik atan annenin beyni olmaz ki felsefesi olsun.
10 Yorumla
+1 yılhttps://i.hizliresim.com/O7dNGD.jpg
all engizasyon mahkemelerindeki işkence aletleri ile eşdeğerdir.01 Yorumla
+1 yılBenim annem birmelektir. asla terlik muhabbetimiz olmamistir. cok sukur o da benden memnun.(masallah)
00 Yorumlabir keresinde hiç unutmam vantilatörü fırlatmıstı üstüme gerisi hava civa yani :D
034 YorumlaBizde yoktur ama Arap kültüründe birine ayağındaki ayakkabıyı ya da terliği çıkarıp vurmak çok ciddi hakaret etmek ile denktir.
00 Yorumla
+1 yılyok benim annem yenilikçi bir insandı terlikte sabit kalmadı eline ne geçtiyse artık :) :) :)
02 Yorumla- +1 yıl
aynenn :)
+1 yılben korkarım terlikten o yüzden pandufe giyerim evde
011 Yorumla- +1 yıl
haklısınız sanırsam en son 2 yıl önce beyaz ceyo terliğini sırtıma yemiştim :)
- +1 yıl
herkes bu tevrübeyi edinmiştir eminim :)
- +1 yıl
bak ba işte görüyomusun terlik hangi renkti :D
- +1 yıl
kaç numara
- +1 yıl
hım benim anneminki 40 numara :/
Gizli Üye(30-35)+1 yılKeskede o gunlerde kalsaydık demekki bizleri terlik terbiye ediyormuş o zamanlada
10 Yorumla
+1 yıl:) terlik ömrümde yemedim yememesinede, amma velakin o bakışı yok mu o bakışı bin terliğe bedel.
03 Yorumla- +1 yıl
Bilemicem. :) herkesin zevki farklıdır hahah
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılhahahahahah :D :D sniper Fatma annenın ellerınden opuyorum :) aklıma getirdın :D
015 Yorumla- +1 yıl
unutmadım walla çok gulmustum ona ^_^
- +1 yıl
80-90 zamanları guzeldı yaf :))
- +1 yıl
hahaha aynen :D bende psikopatsılık vardı ya terlıgı yerdım gene gulerdım :D
- +1 yıl
aynen :D
- +1 yıl
aynen ya :)
- +1 yıl
haha belkilik ^^
- +1 yıl
ben gırerdım arada :p
+1 yılTerlik yemek 5-11 yas aradindaki cocuklarin yemesi gereken hayat tokatidir.✋
10 YorumlaAnnem ben kucukken banyodayken terlik atmisti bunu hatrliyorum cok aci vericiydi 😂 1 hafta kizarmisti sonra uzulmustu
02 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılBen yemedim mesela. Bu meselenin de abartıldığı kanaatindeyim.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılhiç anne terliği baba fırçası yemediğimden böyle başına buyruk oldum
00 Yorumla
+1 yıl22 yaşındayım hala terlik yerim alternatif olarak minderde fırlattığı oluyor :D
09 Yorumla- +1 yıl
Maşallah konu istemediği bişey olsun yeterki :D
- +1 yıl
herhangi bir konuda fikir beyan ediyorum hepsi bu :D
- +1 yıl
ayyy evet sıdıka :D annem kendi fikrinin dışında bişey söylemesinden hoşlanmazda kötü bişey dediğim yok aslında :D
- +1 yıl
Doğru anneme kötü söz edemem etmem :)
Ben terlik yemedim, hayrına biri bana terlik atsın. Sonra bu kız hiç terlik yememiş deyip dalga geçerler. :(
00 Yorumla
+1 yılkaçabilirsin ama asla saklanamazsın ;) o terlik seni gelir bulur ;(
00 YorumlaKüçükken bana attığı terliği geri fırlatmıştım o gündür bidaha o terlik bana uğramadı.
00 Yorumlaterlik yemeden büyüyen oldugunu düşünmüyorum ::))::):)
00 Yorumlagenelde hep sıyırırdı kurtarırdım paçayı :) sağ sağlıklı olsunlarda dövsünler...
02 Yorumlaben yemedim terlik sanırım ya annemde küçük diye heralde
00 YorumlaBenim annem sagolsun hic terlik firlatmadi , sesini dahi yukseltmedi bana hic melegim benim yha :-)
00 YorumlaBen hic terlik yemedim diye ego kasacakken aklima sandalye tencere yiyislerim geldi -,-
00 YorumlaTerlikle kafaya kafaya vurulması surata vurulması. Yerlerde sürüklenmek. Saç çekilmesi. Çimdiklenmek unutulur mu
01 Yorumla
+1 yılben terlik yemedim dayak bile yemedim hep uslu oldum
00 YorumlaBenim annem sinirlendiğinde hiaa çok sinirlendim falan der hiç terlik yemedim
00 YorumlaTerlik çimdik birde biryere kapatıp cezalısın demek annelerin silahları😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen yemedim hiç. Anneme sordum niye bana küçükken terlik atmadın herkes terlik yemiş benim onlardan neyim eksik diye, kadın terlik giymeyi sevmiyormuş evde. Olabilir.
00 Yorumla
+1 yılkeske benim de annem yanimda olsaydi da terlik yeseydim
00 Yorumla
+1 yılÇok yedik zamanın da :) annemin terlik attığı yerlerde ggülbitti
03 Yorumla- +1 yıl
Bende :)
Valla terlik yemeden büyüyen bir çocuk olduğunu sanmam anneler hiç iskalamaz tam 12'den vurur😃
015 Yorumla- Devamını Gör (239)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat