Aile & Toplum Sizce hangisi daha zor unutulur (Koku mu ses mi )? pilav_ustu_az_kuru_2 Takip Et Master Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Burnunuz keskin mi bir kokusu aldığınız baharatı ikinci kez koklayınca isimini hatırlayabiliyor musunuz şu baharat bu diyebilir misiniz...Peki ya kullağınız iyi işitir mi bir kere duyduğunuz sesi ikinci kez duyunca şu ses diyebilir misiniz...Soruma geçiyorum sizce hangisi en zor unutulur Koku mu / Ses mi?#pilavüstü #kokumu #sesmi Sizce hangisi daha zor unutulur (Koku mu ses mi )? Cevapla İş Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
ayfonuolmayangörl Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Ses daha kolay unutulurmuş.Bir kokuyu nerede hissetsek hatırlarız, bir kişinin kokusu olur, bir meyve, baharat, parfüm, başka bir şey. Adını hatırlayamayabiliriz belki ama koku daha kalıcı diye biliyorum. 1 3 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl hımm olabilir :) Yorumla ayfonuolmayangörl +1 yıl Yine teşekkürler dfbhk Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl rica ederim :) Yorumla
BulutlarİyikiVar Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Bir insanın önce ismini sonra sesini unutursunuz. Teknik ve bilimsel olarak kokusunu unutmanızın imkanı yoktur. 1 2 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl koku kalıcı sanırım Yorumla BulutlarİyikiVar +1 yıl Evet Yorumla
SerKan1923 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl İkisinede Güveniyorum Ama En Çok Gözlerime Gördüğümü Unutmam. 0 3 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl gözlerin keskin yani abi iyimiş Yorumla SerKan1923 +1 yıl Gördüğümü Düşünür, Düşündüğümü Dile Getirmem. Yorumla SerKan1923 +1 yıl Gözlerimi Bir Gören, Bir de Görenlerden Duyup Merak Eden.. Yorumla
Prestij05_2 Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 537 cevap paylaştı. Ben de hiç biri unutulmaz... diğerlerini bilemem... 1 2 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl Şu koku kesin şu dersjn o zaman Yorumla Prestij05_2 +1 yıl öyle... Yorumla
neönemivarboşverelim Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 100% 7 ay Sevdiysen hiçbir şeyini unutamazsın kardeşim. 0 0 Yorumla
obsessively Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 31% +1 yıl Koku unutulması daha zordur bence 1 1 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl olabilir ablam hangi duyun kuvvetliyse o öndedir bence :) Yorumla
Thaisse Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 30% +1 yıl Bence ses 1 1 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl kullakların kuvvetliyse evet Yorumla
neverlandy Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 44% +1 yıl Koku olabilir 1 1 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl Kokuculardansin peki :) Yorumla
Marduk01 Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Koku. 1 2 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl Burnun keskin galiba :) Yorumla Marduk01 +1 yıl Öyle. Yorumla
mavişcikk Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Bence ses. 1 1 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl İşitme duyun kuvvetli sanirim :) Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Koku bence çok özel sanki :) 0 2 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl Burnun keskin koku alir mi :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eh iste :D Yorumla
olymposbebegim Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 966 cevap paylaştı. Koku. 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar