AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
193Cevap
Alkol kullandığım dönemleri goremeyecekler ama görmelerini isterdim ki bilsinler insanın başına ne geliyorsa içkiden geliyor elbet karışırım kendi kararlarını alabilecek yasa kadar sorumluluk benim içmemeleri için elimden geleni yapacağım
Sigara içmesin. Alkol özel günlerde olabilir ama alkolik olmasın.
Karışırım ama benim ailem karışıyo da noluyo sanki yine devam
Orası öyle oluyo tabi 😊
Düzgünce anlatirim kullanmaması gerektiğini
Kullanirsa da kizarim çok
karışmam büyük ihtimalle. Çünkü zaten başladığı anda bıraktıramayacağım bir şey, ayrıca engel de olamam.
Sigaraya evet ama alkole karismam bilincli bir birey yetistirebilmissem alkolu problem gormem
Karışırım tabi, sadece çocuğum değil; tanıdığım herkese karışırım.
Zarar veren alışkanlıklar ve dinimizin yasakladığı..
hele bir içsin o zaman dünyanın kaç bucak olduğunu görür
Hayiır yani sigaraya karışmak ama alkol 18 yaşına gelmeden kullanamaz
Sigaraya kesinlikle sağlığı için. Ayrıca ya benim sigaraya alerjim var.
İçmeyecek sıkıyorsa denesin olmaz kötü şeyler yapmasın :D
Sigaraya karışmam bende çok erken başladım çünkü ama içkiye karışırım
15-16 yasina kadar izin vermem sonrasinda saldim çayıra mevlam gayıra hesabi
Elinde kur an gogsunde iman olsun isterim insallah.
Karışmak değil inancıma göre yetiştiririm son kararı yetişkin olduğunda kendisi karar verir
20 sine kadar evet sonrasina uyaririm yapma diye ama zorlamam kendi tercihi
Elimden geldiğince verdiğim eğitim ve örnek olmamla sigara ve içki içmeyi düşünmeyecek inşallah.
Karışmam çünkü karışırsam benden gizli yapar ki bence bu çok daha kötü
Karışırım tabi ki. Bizde yok öyle her kafana estiğini yapmak.
Alkole sigaraya ihtiyaç duymayacak bir çocuk yetiştirmeye çalışırım gerisi ona kalmış belli bir bilinç kazandıktan sonra.
Yemin ederim gebertirim onu olamaz öyle birşey ben icmiyorsam oda icemez bugün duyduklarimdan sonra...
Sigara kullanmasına tabii ki karışırım.
Alkol içinde, kendini bilen biri olursa eğer karışmam.
uyarırım ama fazla karışmam neticede hayat kendi hayatı
Sigara içtiğini görsem. Tabutla mezara gömer ertesi gün çıkarırım. Yiyosa içsin :D
Bir yere kadar ne çok kısıtlarım ve çok rahat bırakırım
Belli bir yaşa gelene adar karışırım bellirili bir yaş üstünde de karışmam sadece karşı olduğumu söylerim
bizimkiler karistida ne oldu ayi gibi ictik. 32 de anca birakabildik.
Yo biz de kullanıyoruz. Onu eleştirmem için önce benim kusursuz olmam gerek. Ama kullanırsa da üzülürüm yani
sigara içerse hayatını severim. alkol içecekse içebilir ama ağzıyla.
hiç karışmam. karışsamda yapmak istediğini gizliden her türlü yapacaktır zaten.
ne halt yerse yesin. yasaklayınca yapmayacak mı sanki,? önemli olan ona doğruyu ne kadar iyi öğretebildiğim. Ben yolu gösteririm , seçenekler ona kalmış. Sonuç olarak kendi hayatı
Karışmam babam bana bir kere bile karısmadı ve bugüne kadar onun güvenini sarsıcak tek birşey bile yapmadım alkol ve sigara kullanıyorum ama dozunda bırakıyorum herşeyi önemli olan bu bence
karışırım kullanmasına izin vermem
zaten o kendisi içmek istemeyecek çünkü ben onu öyle yetiştircem
Bilmiyorum karışmam sanırım. Büyük konuşmayayım belki ağzına yüzüne tükürürüm😂
Uyarı yaparım fakat fazla karışmamaya özen gösteririm fazla bunaltmamak gerekir.
19'undan sonra karışamam ama yine de uyarilarima devam ederim.
Belli bir yaşa kadar evet sonrasında kendi fikrine bırakırım kendi karar verir.
Kendi parasını kazanmaya başladıktan sonra istediğini yapabilir..
Ara sıra alkol alabilir. Sigara kullanmasını istemem.
Denemesine izin verir, zararlarını anlatırım. Arada bir içecekse mani olmam. Alışkanlık edecekse müdahale ederim sadece.
Eskide bişey demem derdim ama şimdi ağzına zıçarım. Özellikle alkol kullanırsa. Çünkü ailemde alkolik çok.
18 yaşına kadar bağımlı olmamasına çalışırım , 18 den sonra istediği gibi içebilir ama mekanlarda içmesi yerine karşı karşıya içebiliriz :D
Zaten onu iyi yetiştirip, bilinçaltına sigaraya karşı önyargı koyarsam sorun olmaz. Gerisini kendisi halleder.
Sigaraya İzin Veririm Çünkü Her Türlü Ordan Burdan Bulaşır. Ama Yanımda İçmesini Söylerim. Sigara Parasınıda ben veririm ama gözümün önünde içecek yani :D
Sigara hem bağımlılık hem koku hemde yaşam kalitesini düşürüyor. O nedenle kesinlikle karışırım. Ama alkolü bende cok severim yani hayatın olmazsa olması gibi görüyorum. Alkolik olmasın canımı yesin.
Şimdi çok fazla karışmam çünkü onun hayatı istediğini yapar. Yani sanki karışınca o sigarayı alkolü içmeyecek mi?
Sadece uyarırım zararlarından bahsederim ama asla baskı yapmam.
Sigaraya karışırım kolaya kolay izin vermem. Alkole gelecek olursak dozunda içerse karışmam.
Karışırım tabi. Daha ben içmiyorum ona ne oluyor 😄
En nefret ettiğim şey sigara kullanmasına izin vermem
Karışmama gerek kalmaması için cocukluktan spora yönlendirmeyi düşünüyorum...
karişirim onu kötü alişkanliklardan korumak için herşeyi yaparim
Karismam zaten oyle bir hakkimda yok ama sigarayi evde falan icirmem ya da yanimda
karışmam alkole. Ama sigara içmesini pek uygun görmem. Alkolün de dozunu bilmeli.
her bokuna karisirim.. cocuk benim degil mi.. bir de alkol sigara diyor tobe yaaa
Ben karisirim.. zararlarini anlatirim. zaten ben kullanmiyorum. onunda kullanma sini asla istemem
Alkole karışmam. İçsin.
Sigara içmemesini söylerim ama yine kendi tercihi.
Karışırım tabi içmesse içirtecem:) Ben bir kız yüzünden başladım oda ilerde öyle başlayacak nasıl olsa ağaç yaşken eğilir :)
Kullanmasını istemem ama ne kadar katılabilirim ki zaten
bir yaşa kadar ewet bir yerden sonra secim onun
.
Ben içerken kimse karışmıyorsa bende karışmam ama bir baba olarak uyarımı yaparım