Yeme & İçme Dönerci olsan nasıl müşteri çekerdin sloganın ne olurdu (döner ayranlı soru )? pilav_ustu_az_kuru_2 Takip Et Master Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Döner ayran sevenleri görelim bu soru tam size göre sizin bir işletmeniz var tavuk döner et döner falan işte sizin müşteri çekme taktiğiniz ne olurdu iş yapabilmek için esnaf ağzı yapasanız nasıl bir slogan çağırma kullanırsınız :D :D#pilavüstü #pilavüstüazdöner :D :D Ben olsam şöyle müşteri çekerdim döner ayran 3 lira gel ablam gel abim :) Dönerci olsan nasıl müşteri çekerdin sloganın ne olurdu (döner ayranlı soru )? Cevapla Fal Soruları İş Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
yinemiyeniisim Takip Et Bilge Yaş: 30 +1 yıl Döner macht schöner derler Almanyada. Döner güzelleştiriyor demek :D öyle çekerim :D 2 1 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl Ahaha almancasını söylemek daha güzel olur evet Yorumla
obsessively Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 31% +1 yıl Ben en iyisini ve en uygun fiyatlı olanını yapardım. Döner benim aşkım <3 1 1 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl Ucuz olsun ama lezzetli olsun Yorumla
majestetuncay Takip Et Mentor Yaş: 40 +1 yıl hiç bizimkini yediniz mi?https://hizliresim.com/G2JJ83 0 1 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl çok imalı olmuşş bu :) Yorumla
SerKan1923 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Benden Esnaf Olmaz. 1 9 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl Abi bizim satışlar durdu pilav sattık olmadı kokrenç sattık olmadı kriz bizide vurdu Yorumla SerKan1923 +1 yıl Yapacak Bir Şey Yok.. :) Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl :) :) Yorumla SerKan1923 +1 yıl Sitenin 777... Ettiler.. Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl Sitede oynamayan kalmadı abi bu duruma ne diyorsun Yorumla SerKan1923 +1 yıl Anlamadım Canım Oynamayan? Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl Sitede çok ikili oynayanlar varda onlara dedim :) Yorumla SerKan1923 +1 yıl #DansözlerHerYerde.. :) Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl haklsıın abi Yorumla
Birsezenklasigi123 Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Keser döner sap döner sloganimiz bu beyler 😊😊🍗🍖🍖🍡🍢🍢 1 5 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl Gün gelir hesap döner :D :D Yorumla Birsezenklasigi123 +1 yıl Aynen 😀😀😊👍 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl İmalı imalı :D :D Yorumla Birsezenklasigi123 +1 yıl Kesinliklee hem slogan iyi hemde espirili☺ Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl güzel evet güzel :) Yorumla
Hadece Takip Et Xper 7 Yaş: 28 +1 yıl Bilmem kokusu ceker zaten milleti 1 3 Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 olsun olsun bir sürü dönerci var sana neden gelsin adam kadın senden neden yesin :) Yorumla Hadece +1 yıl Benden kimse yemesin ben durum asigiyim dukkandaki tum durumleri ben yerim millete gerek yok Yorumla pilav_ustu_az_kuru_2 +1 yıl o zaman batarsın Yorumla
En İyi Cevaplar