psikoanalitik açıdan yazım analizi:
kişi yazıya gergin ve sinirli olduğu fikrini empoze etmeye çalışarak başlıyor, bu şekilde okuyucu üzerinde baskı kurmaya çalışma amacı güdebileceği gibi sempati elde etme amacı da güdülebilir. hemen peşi sıra kullanılan "neyse gelelim olaya" kelimelerinin seçilimi başta yaratılmak istenen havayla tam bir tezat oluşturacak nitelikte dedikoducu kadın üslubunu taşımakta.. hikayede geçen tekil ağızdan yazılan fiiller kişinin aslında şahit gösterebilecek kimse olmadığının bir itirafı niteliğindedir.. ayrıca özel hastane detayının sabimden kurtulmak yahut devlet hastanelerindeki prosedürlerden kaçmak için kullanılabileceği de düşünülebilir.. bununla birlikte kişinin bu konuda unuttuğu birçok şey vardır yazımın sonuna doğru onlara da değineceğim.. kişinin hastalığıyla ilgili anlattığı hikayeler de birbiriyle çelişkili olduktan sonra doktorun ameliyatta göğüslerine dokunduğunu ve bundan çok tahrik olduğunu kendisine söylediğini ifade eden kişi daha sonra da doktorun fake hesaplarla kendisini eklediğini ifade etmektedir.. bu başlı başına saçmalığın daniskasıdır.. 6 yıl tıp fakültesi okumuş 4 sene ihtisas yapmış hayatının geri kalanını da doktorluk gibi eğitimin asla sona ermediği bir meslekte sürdüren bu kişinin herhangi bir hastasından tahrik olması hadi oldu diyelim göğüslerine dokunacak kadar abazan olması hadi dokundu diyelim gidip bunu yaptığı hastaya anlatacak kadar embesil olduğunu kabul etmek akla mantığa sığmaz niteliktedir.. her şey bir yana sahte hesaplar alıp ekleme hikayesi ayrı bir saçmalıktan öteye gitmez.. bunun sebebi de kıçı kırık bir tahrik olma hikayesinden bunca eğitim meslek ve aile hayatını riske edecek kadar salak bir insanın olamayacağıdır..
kişinin daha sonradan göz ameliyatında canı burnunda olduğunu ifade etmesi daha önce bahsettiği hastalık öyküleriyle de çelişkili durumdadır.. ancak göğüs elleme muhabbetlerinin nasıl olduğu konusuna açıklama getirmeye çalışması daha önce söylediği şeyin ne kadar saçma olduğunu fark etmiş birinin hikayesini inandırıcı kılma çabasından öte bir şey gibi görünmemektedir..
her şeyden öte kişinin genel anlatım ve tavırlarına bakacak olursak yaşanılan olaydan ziyade hikayesini inandırma çabası ve hikayesini satma çabası normal bir taciz hikayesiyle bağdaşmamaktadır.. kişinin daha sonradan hikayedeki tutarsızlıkları işaret eden kişilere tacizciye destek vermek ve mahalle baskısıyla suçlaması hikayedeki yanlışlıkları örtülemeye çalışmanın bariz bir göstergesinden başka bir şey değildir malesef..
hikayenin yazarı bariz bir biçimde insanların duygularını ve korkularını sömürerek ilgi çekmeye çalışan bir yalancıdan başka bir şey değildir kanaatindeyim.. kendisine verdiğiniz her yanıtla onun bazı duygularını ilgi arayışlarını tatmin etmektesiniz.. bundan kaçınmanızı öneririm.. yönetimin ise bu gibi kötücül ve toplumsal duyarlılığı azaltıcı etkisi olan durumlara karşı önlem almasını dilerim.. bu resmen kadınlara verilebilecek en büyük zararlardan birisi...234 Yorumla- +1 yıl
not: yazımın sonunda değineceğimi söyleyip de unuttuğum şeyler varmış: özel hastaneden bahsetmişsin.. özel hastanenin hademesi bile işini riske edip böyle bir şeyi yapmayacakken sen alanında iyi bir doktorun bunu yaptığını ve senin ne yapacağını bilmediğin için buraya soru sorduğuna inanmamızı bekliyorsun.. benim başıma böyle bir şey gelmiş olsa aynı anda mesajların çıktısını alıp önce avukatıma sonra başhekimliğe giderdim.. seninkisi tamamen bir ilgi çekme tuzağı..
Soran+1 yılpeki neden yalan söyeleyyeim dikkat neden çekmeye çalışayım ?sen inan yada inanma bu olay gerçek . ben başka taciz olaylarıda duydum doktorların tek benim başıma gelmiyor . 16 yaşında ahstasının arkasından vay bee genç ... gördüm bugün diyen jinekologta biliyorum arkadaşım doktor kendisi anlatıyor zaten . buda mı yalan kardeşim . sen doktor değilsin diş hekimisin sanırım bilmeyebilirsin hemen doktorları savunmaya geçmen de saçma . sen kendinden sorumlusun . herkesi tanıyamazsın . evet okumuş
Soran+1 yılolabilir okumakla sapıklğın ne ilgisi var anlamadım . benim yazımı kendince yorumlamışsın . evet sildim mesajlarını çünkü sinir oldum birdaha rahatsız etmez diye düşündüm . ama yine aynı şeyi yaptı . göğüsme dokunup tahrik olması normal zaten bir erkeksonuçta ama bunu bana söylemesi çok mu mantıklı ?sen istediğine inanıcaksın ne desemde boş . ama hayat senin sandığın gibi toz pembe değil mesleğin içine girince beni anlarsın zaten .ben doktorları karalamıyorum zaten gördüğümü söylüyorum ama işte
Soran+1 yılsizin gibi mantık yoksunu ön yargılı insanlar oldukça bir sürü kız taciz edilcek ve susucak .bu adamlarında işine yarayacak .ben savcıyada gitsem aynı şeyler başıma geliceğinden gitmedim .adımın çıkmasını istemedim . hayal dünyasında neden yaşayım ki kaldı ki atmasyon olsa taciz edildim demem heralde başka hikayaler uydururdum .ben meslekleri karalamak istemiyorum sen ordan algıladın . öyle birşey yok . ama birşeyler yaşanıyor buna sessiz kalınması sensin suçlu uyduyordun yda kuyruk salladın
Soran+1 yılmantığında insanalra birşey anlatamazsın . adamı tanımam etmem evet çok büyük bir dertten kurtardı beni hiç bir doktorun çözemediği birşeyi çözdü 5 dakikada. emeğini ve bilgisini küçümsemiyorum ki zaten . yazıma öyle başlamamanın nedeni burda heşey geyiğe alınıyor ciddi bir konu dedim . neden adamı karalayayım ayrıca burdaki insanlar bana inansa ne olucak sanki . bırakın ya yapmayın saçma saçma konuşmayın .
Soran+1 yılbasit bir opersyondu ama sonuçta o önlüğü bile giymek korkutucu . o ortam zaten korkunç . ne tezat anlamadım .kimse ameliyata basit birşeyde olsa güle oynaya girmez değilmi kardeşim .nerde çelişki söyle bizde bilelim . ezbere konuşma hayatta yarın öbür gün yersin bu dediklerini . hadi doktor abilerine söyle kızları rahatsız etmesinler hadi yavrucum
Soran+1 yılayrıca gergin ve sinirli olmam olay yüzünden . ama sen durup duruken neden gerildin anlamadım ?babanın oğlu değil dimi bu doktor adam ?neyi ispatlıyorsun kendince ?piskolojik anazilizlerini kendine sakla sanırım piskiyatr değilsin ki olsan bile beni görmeden yalan söylediğime karar veremezsin .
Soran+1 yıldedikoducu kadın uslübu nu sana iade ediyorum . benim dediklerim açık ve net . süslemelerle uğraşmadım senin gibi . tacize uğradığımı söylüyorum kapa kız çeneni doktor adam sana taciz mi yapıcak koskoca doktor demeye getiren sensin . işin özü bu yani kusura bakma . sadece süslemişsin böle deseydin daha saygı kazanırdın gözümde bil . beni yalancı çıkarak adına ağdalı cümlelerle kendince benim ruh halimi ki kaldı ki arkadaş rurh doktoru değil dişçi karalamaya çalışıyor . neyse birşey demiyorum
Soran+1 yılben başka taciz olaylarını bizzat doktor olan bir kız arkadaşımdanda dinlemiş ve inanmamıştım . kız bütün doktorlar ... diyordu . kendiside doktor ona ne diyeceksin pardon ?istanbul üniversitesinde okudu . kadın doktorların bu konuştuklarınada aa ne demek siz kimsiniz yalancılar mı diyeceksin ?hepimiz yalan söylüyoruz haklısınız hepimiz hayal dünyasındayız . hayır atsam taciz edildim demem dimi güzel kardeşim ?ne bileyim başka şeyler atardım . hayır dikkat çekmek istiyorsun diyorsun illa
Soran+1 yıldikkat çeksem ne olucak onuda anlamadım . sen konuya yorum yapan arkadaşlara benim üzerimden gönderim yapamazsın buna hakkın yok . yöneticiler bir şey görse konum kaldırılırdı zaten . sen kendi üşünceni söyler gidersin ona inanmayın bakın koca oktor kızın memesine okunup tahrik mi olucak gibi komik şeyler söylemezdin .
Soran+1 yılerkek mi güldürme beni . bir kere erkek olsam taciz edildim demem güzelim başka bir hikaye anlatırdım heralde burdaki kızların dikkatini çekmek için . sıkışınca yalancısın mantığı evet senin gibi birinle görüşmek istemem pardon . yalan diyip işin içinden çıkmak çok kolay . umarım senin kardeşin yada sevgilin de böle birşeye maruz kalmazda beni anmazsın hadi bakalım
Soran+1 yılçocuğa bak önce hayal dedi sonra iftiracı şimdie erkek sırada ne var acaba . sen beni gördün mü ki erkek diyebiliyorsun . bende senin hakkında iyi şeyler düşünmüyorum bu kadar ateşli savunduğuna göre kendinde problemli birisin . çirkin bir kadınla resim çektirip buraya sevgilim bu işte bakın bende doktorum hehe demekle olmuyor bu işler . hadi bebeğim işine
Soran+1 yılbu arada arkadaş aha allah ı tanımıyor ateistmiş boşa yormuşum çenemi bu kaar küçük beyinli birinin beni anlamaması normal birşey . atesitlik falan mı yayymaya çalışıyor aklınca atesit herkes ekleyebilir emiş neyse buda büyür bir gün işte
Soran+1 yılsen diş hekimisin aynı zamandada piskiyatristsin . vay bee neymiş sen arkadaş .hayır gitmiyorsun da yapıştın kaldın . erkek oldumsayende yalancı oldum birde . bütün davranışlarım ve sözlerim gerçek olduğunu belli ediyor zaten kaldıki gerçekler bunlar . harfi harfine . ne yaşadıysam onu söyledim . hastasını taciz eden çok dr var buda bilgine . ne ilkim nede sonum . keşke biraz gözünü açsan insanları yargılamadan önce . bir sürü kişi var aynı şekilde buna maruz kalan tv de izlemiyorsun sanırım
Soran+1 yılayrıca doktor eğil dişççisin öptm seni bye hadi git
- +1 yıl
başka insanların benzer duruma düşebiliyor olması senin anlattığın hikayeyi gerçek kılmayacak.. eğitimsiz ve bilgisiz kişileri kandırman mümkün, çevremde de benzer olaylar yaşamış insanlar oldu birebir yanlarında olup kendilerine destek vermişliğim oldu seninle onlar arasında dağlar dünyalar fark var kardeşim..
Soran+1 yılüff bir git kardeşim ya zaten sinilerim bozuk . ya inanmıyorsan inanma banane . iilla sana inanırmak zorunda değilim . hala ısrar ediyorsun git iyorum gitmiyorsun kimseye estek verdiğini sanmıyorum ayrıca . hikaye değil gerçek bu . anlattıklarım hepsi harfi harfine . adam bu kadar cesur çünkü bilior ben şikayet etsemde birşey çıkmayacak işte bunu bu duruma getiren sizin gibiler atesit bey
Soran+1 yılnasıl bu duruma ben getiriyorum pardon ?gerçek tabiki . ben sinirim bozulmasın diye sildim . birdaha rahatsız etmez diye . ailem görmesin diye . öyle rahat biri değilim yani gidip şikayet edip ortalığı ververeye vereyim . ayrıca senin gibi tipte çok inanmayanlar yine ben kötü olurum . ben kendim çıkarım onla başa tamam sen merak etme . emek kendin çok yalancısın ki her dediğime yalan diyorsun sende haklısın kendin gibi bilir kişi herkesi
- +1 yıl
her şey bir yana, ben gerçek olduğunu düşünmüyorum anlatılanların hiçbirini.. ancak bu herhangi bir belirleyici unsur değildir.. ancak gerçek olmaması en yüksek olasılıktır.. ancak gerçekse bile kendi kendini bu duruma sokmuşsun mesajları vs yi silerek.. kullanabileceğin kanıtları sildiğini söylüyorsun.. onun için hiç üzülme sen.. zira eskiden var olsaydı bile artık yapabileceğin en ufak bir şey bile yok.. ama söylediklerinin en ufak bir kısmına bile inanmıyorum, inandırıcı değilsin..
Soran+1 yılinanmazsan inanma . silmiş olabilirim arkadaşım ama savcılığa gitsem dökümden bulabilir belki bilmiyorum . ayrıca gökhan özen dinlemem hasbam senin gibiler onu dinler . gerçek olduğunu bal gibi biliyorsun bunun ben kendimi hiç bir duruma sokmadım . bunu söyleyince başıma gelicekleri bildiğim için sustum sadece kendini dr sanan dişçi
- +1 yıl
dr titrine sahip benim seviyemin 10da 1ine kendini getirememiş birçok insan varken açıkçası titrin değil bilgi ve doğruluğun daha yüksek değerler olduğu kanısındayım ancak bir şifacı olarak doktorluğun ne demek olduğunu kesinlikle bilmediğine emin oldum, istersen bir etimolojik sözlük al onu da öğren.. bal gibi bildiğim şey bunların gerçek olduğu değil bilakis uydurmasyon olma olasılığının çok yüksek olduğudur.. savcılık facebook dökümlerine ulaşamaz ama biliyor olmalısın sen bunu =)
Soran+1 yılolabilir doktorum diye doktorları hemen savunmaya geçmen çirkin . birşeyde bildiğin yok . ayrıca doktorda değilsin . diş hekimisin . tıp oktoru değilsin yani . tıp fakültesini bitirmmeişsin . uydurmasyon buluyorsan yorum yapmazsın geçersin .ısrarla gelip yazıyorsun . savunduğun meslekle ilgin yok . adın doktor diye bu adamı savunuyorsun . adam mühendis deseydim hiç böle tepki vermezdin . hayır doktorda değilsin neyin öfkesi bu ?benim anlattığım olay gerçek . inanmıyorsan yazma banane .
Soran+1 yılpauahaha . bence sen şizosun . hayal kurmak istesem daha farklı hayallar kurardım . sen hasta bir insasın bence .neden böle hiseetim bilmiorum ama böle .ondan dolayı herşeyi yalan sanıyorsun . bizim ailemizde bir tane bile akıl hastası yok çok şükür allahıma . ben ne yaşadığımı çok iyi biliorum . basit bir hoşlanma olayını büyüttün . ne var ki hoşlanmış olabilir aslında büyütülcek birşey yok . sen erkek değislin sanırım gaysin
Soran+1 yılkendini doktor sanan diçşi . buda iyi kim şizofren acaba ergen bey
- +1 yıl
yanlış hatırlamıyorsam freud un bir sözüydü:
dünyadaki en yaygın zihinsel hastalık dinlerdir.
görüp duymadığın herhangi bir kanıtının olmadığı hayali bir varlıkla konuşma arkadaşlık etme onun varsayımsal isteklerine göre yaşama durumu..
hekim olmayan bir kişiyle hekimliğin ne olduğunu tartışacak değilim.. ailemizde 5 kuşaktır tıp doktoru var benim bildiğim kadarıyla biraz daha uğraşsak ibni sinaya kadar soy ağacı çıkarabiliriz belki ama konu bu değil.. konu senin bu hikayeyi yazmış olman
Soran+1 yılahahaa . bütün inananlar sence şizofren dimi ?atesit oranına baktığımızda hangisi ağır basar sence ?herkes salak bir siz akıllsınız . yahu bende kimi ciddiye alıp konuşuyorum ya şaka gibi . dişçi doktor eğildir ailenin hekimleride beni ilgilendirmiyor . ben senle konuşuyorum .ibni sinaya ya dayanıyormuş yahu bu adamın ciddi sorunları var . kendisini açık etti . konuşmaya bile değmez . bu herşeyi inkar ediyor . tövbe yarabbim ya . allah akıl fikir versin kardeşim .
Soran+1 yılbu arada ben bu olayı sana özelden kanıtlarsam ne yapıcasın çok merak ediyorum . kardeşim senin ciddi problemlerin var bence git tedavi ol . sen kimsin tövbe haşa Allha inanlara şizofren diyorsun o freud denen gerizkalı sapıktı belki sendde öylesindir bilemem . sapıkların sözüne inandığına göre .
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılKusura bakmada bana pek inandırıcı gelmedi. Adam doktor, evli herşey tıkırında hadi evlilikte sorun bile olsa zevk için işini,eşini,gururunu aklına ne geliyorsa riske atacağını zannetmiyorum ki abartıp fake hesaplardan yazmalar falan ne biliyim bana saçma geldi.
13 Yorumla
Soran+1 yılbütün evli erkekler melek ve karılarına aşık evet sende haklısın yuh ya
Cevap sahibi+1 yılBelki evliliğinde sorun vardır diye bir bölüm var yazıda ama
Soran+1 yılarkadaşım sen neyin kafasındasın .nerde öyle birşey yazdım ben .banane onun evliliğinden .zaten evli erkekler daha kuduruk merak etme
+1 yılşikayet edebilrsin dr u dava bile açabilirsin silme face mesajlarını. cinsel istismara giriyor sen anestezi altındayken bundan yararlanması. dr u şikayet etmek için hatlar var arayıp yardım almanı öneririm
00 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 409 cevap paylaştı. mesajları koruyarak dava açabilirsin. ama sildim diyorsun geçmiş olsun o zaman. böyle bir şey silinir mi hiç?
01 Yorumla
Soran+1 yılya bn birdaha benle konuşmaz die sildim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Halısınız size sonuna kadar insnıyorum. Siz bursdaki cshil msgandalara bakmayın.
Hanımlar, doktora gittigiginizde Doktor tercihiniz kadınmı yoksa farketmezmi? ? ↗00 Yorumlayönetime şikayet etsen işinden edersin eşin sevgilin varsa onlara anlat onlar korkuturlar ama yönetime şikayet edebilirsin konuş kaydet delil olur fotosu olsunki inkar edemesin bide belki yalan söyliyodur acaba öyle şeylere meyillimisin diye
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 622 cevap paylaştı. face konuşmaları duruyorsa savcılığa suç duyurusunda bulun. gerekeni yaparlar. doktorluğu elinden alınır gerekirse.
20 Yorumla
+1 yılNe demek ne yapmam lazım ? Gideceksin şikayette bulunacaksın.. Ameliyatta sana bunu yaptıysa, ki elinde mesajı var ceza alacağı gibi, meslektende men edilir.
01 Yorumla
Soran+1 yıllokal anesteziydi . orda dokunmadı ama işlem yaparken eli gitmiş olabilir o korkuyla valla dikkat etmedim
yeter artık ya şu doktorları karalamaktan vazgeçin !
11 Yorumla
Soran+1 yılya ne karalayacam
+1 yılo ne demek ya? olamaz böyle birşey. doktoru şikayet etmelisin. senden sonrakilere yapmasın en azından
02 Yorumla
Soran+1 yılbence yapar yapıyordurda
- +1 yıl
Şikayet et.
özel hastane diyorsun, devlet olsa hakkına araman zor ama polise ya da hastane yönetimine başvurabilirsin ancak prosedürü bilmiyorum.
00 Yorumla
+1 yılyazdiklarini savciliga ver sakin silme utanma bu seni daha karekterli yapar ugrasamam filanda deme boyle serefszilerin soyunun kurumasi lazim
14 Yorumla
Soran+1 yılya olay dallanıp budaklansın istemiorum . adam evli zaten babamın kulağına giderse kötü olur .
- +1 yıl
delimisin ya babanada soyle yaptigi yanina kar mi kalsin yarin baskasinada yapar tecavizde eder
Soran+1 yılvalla herşeyide yapar ama baksana burda bile inanmadılar bana . savcı da inanmazsa rezil gibi kalırım ortada
- +1 yıl
yazdiklari duruyorsa savciya ver rezil filan olmazsin adin bile gecmez kimse duymaz sikayet et sakin susma
ameliyata yalnız girmiyor doktorlar, illa ki yanında bir asistanları vardır, o açıdan elleyebileceğini sanmıyorum. ama faceden rahatsız ediyorsa savcılığa verebilirsin..
014 Yorumla
Soran+1 yılhayır yalnız değildi zaten .okşadım demedi ya üff sizde hiçbirşey anlamadınız . elim gitti dokundum dedi
Soran+1 yılyani heralde orda hemşire var sağlık görevlisi var okşayacak hali yok . hani böle dokunursun ya yanlışlıkla öyle olmuştur . tahrik oldum dedi
Soran+1 yıldedim ama çifkefleşti . yani ilişkimiz var derm vs vs diordu . sonra kesildi bir ara yine başladı
Soran+1 yılbilmiorum adamın avukatları vs vardır . dava açsamda avukata vericek param yok yani . başarılı olabilirmiyim sence .
Soran+1 yılbilmiorum burası türkiye baksana hemen yalan sölüorsun olmaz öyle şey diyen tipler var . nedense hep kadınlar suçlu oluyor anlamadım bende . taciz ediliorum diyorum yalancı diyolar savcıda bööyle biri çıakr die korkuyorum
Soran+1 yılistanbuldayım ben
- +1 yıl
ok, o zaman bak sıralamayı iyi takip et. önce rahatsız etmeye devam ederse uyar, savcılığa şikayet edeceğini söyle, aldırmazsa eğe en yakın karakola gidersin; illa ki bayan bir memur vardır, bayan bir memurla konuşursan seni daha iyi anlayacaktır, durumu izah et, sana yapman gerekenler hakkında bilgi verir, adliyeye gider onun gönderdiği kısımda şikayetçi olursun..
Soran+1 yıltamam öyle yapıcam
Arkadaşın biri demiş tekrar yazmasını sağla diye.Senin bir suçun yok.Bence maddi manevi tazminat davası aç.Hiç bekleme.
05 Yorumla
Soran+1 yılsonuç alabilirmiyim
Soran+1 yılevet yapar bencede . yapıyordurda hayır neden kimse şikayet etmiyorki anlamadım
Soran+1 yılbilmiorum . herkese böle yazıyorsa nasıl afrkında olmayacak . resmen şey dedi bana .
sevgilin girmeli devreye yada yakın bulduğun erkek arkadaşına söyle o bi ayar versin arkadaşındoktara.
00 YorumlaSikayet etmen gerektigini bizden iyi biliyorsundur.
06 Yorumla
Soran+1 yılbiliorum ama işte ya ilişkisi varmış falan die dedikodu çıkarsa korkuyorum
Soran+1 yılüff biliorum bu sonuçsuz kalmamalı ama işte insanlar anlamıyor inanmıyor falan . hani ilişkiniz vardı vs derlerse adam evli be 2 tane çocuğu var
Soran+1 yılben peşimi bırakır die düşündüm . aradadan zaman geçti yine eklemiş başka hesapla
+1 yılMsj ları silmeden dava aç tazminat davası iyi para kazanırsın.Hemde mal adamın aklı başına gelir
02 Yorumla
Soran+1 yılya işte o ameliyatta elledim bilmem ne mesajlarını sinirden sildim engelledim . vazgeçer sandım ne bileyim böle askıntı olucağını
- +1 yıl
Tekrar yazmasını sağla.
Gizli Üye(30-35)+1 yıldelilleriyle birlikte önce savcılığa , sonra hastaneye git her türlü tazminat kazanırsın
02 Yorumla
Soran+1 yılpeki gerçekten sonuç alabilirmiyim
Cevap sahibi+1 yıldelillerin var mı ? mesaj kayıtları ispat edebilcen miş ?
Polise haber ver kanıt olarak facede yazdıklarını göster
00 Yorumlaiyiki baygınken sana bişey yapmamış göğüslerini okşamaktan da ileri gitmiş olabilir:>)
01 Yorumla
Soran+1 yılbaygın değildim hayır lokal anesteziydi
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞikayet et onu. Yazışmalarını sakla. Silme. Savcılığa onları delil olarak götürüp şikayette bulunabilirsin.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 792 cevap paylaştı.
+1 yılinanmadım en salak insan bile yapmaz
217 Yorumla
Soran+1 yılinanmazsan inanma olay bu . salaklıkla ilgisi yok zatenbunun
- +1 yıl
doktorun salak olması lazım birde bizim
Soran+1 yılüff kezban uğraşamam senle . inanma banane . bana bunları yazan bir göz doktoru .hemde ünlü biri isim bile verebilirim özelden ok . hadi işine . yalan borcum mu var yalan söyleyeyim adama iftira atayım
- +1 yıl
evet tavırlarından belli tacize uğradığın inanmamam cidden umrun değilmiş sinirli ergen benle kavga edeceğine madem git tacizcin ile ilgilen hayali olan ile
Soran+1 yılüff kazban sen yalancısın die herkesi kendin gibi sanma .. ben ne yazdığımı ne yaşadığımı biliorum . sende tacize uğrarsın da anlarsın benla alay etmeyi . umrumda değislin hadi güzelim başka kapıya sülük gibi yapışma
- +1 yıl
ee gidebilirsin seni tutan yok atarlı minik
Soran+1 yılarkadaşım okşadı mı diyoruz elim gitti oraya tahrik oldum dedi adam
- +1 yıl
marian
Soran+1 yılne diyorsun türkçe konuş
- +1 yıl
anlayan anlar hakaret edip engelleyip engeli kaldırmak düzgün cevapladığında yazarım hoşçakal
Soran+1 yıltamam ablacım hadi işine
- +1 yıl
he
Soran+1 yılhe ablacım he haklısın
Soran+1 yılheemcinsim olarak senden iğrendim . sen bir kadın olarak bir kadının taciz edilmesine inanmıyorum ayağıyla tacizciye resmen destek veriyorsun .mahalle baskısı işte bu dediğimiz . kuyruk sallamazsan olmazdı mantığı yazık
- +1 yıl
benden iğrenmene sevindim
lam manyakmısın milletin tepkisinimi ölçüyon
02 Yorumla
Soran+1 yılne ilgisi var bee . adam doktor muş sanırım bize bok atma diyor aklı sıra . kendide biliordur ne mal olduklarını
- Aile & Toplum konusunda 394 cevap paylaştı.
+1 yılözel hastanenin başhekimine söyle .
02 Yorumla
Soran+1 yılbilmiorum yaa ya inanmazlarsa
- +1 yıl
göster face de yazdıklarını
+1 yılkezban in wonderland.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkızlık kontrolüne git bence olay sadece göğüslerle sınırlı kalmamıştır ameliyat esnasında
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyeter şunu günccelleme yahu artık ne olmuşsa olmuş bize ne yeter söliceğimizi söyledik al işte öneriler burada
pas verme her ne kadar doktor olsa da evliymiş
12 Yorumla
Soran+1 yılpas vermedim ki
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBaş hekime şikayet et
00 Yorumla
+1 yılNe zaman bitiyor bu güncelleme.
03 Yorumla
Soran+1 yılsaçma sapan yorumluyolar kafalarına göre inanmıyolarmış inanmayan gitsin dedim bende bu ne yaa yalan borcumuz var burdan yalan söyleyelim
- +1 yıl
Anladım tamam ama yeter boşver güncelleme artık.
Soran+1 yılzaten canım burnumda yazanlarıda etkiliolar
hayal gücünüz çok genişmiş gerçekten de..
18 Yorumla
Soran+1 yılne hayal gücü bee saçmalama
- +1 yıl
artıladım ameliyatta tek başına bir doktor sonrada taciz ettim ben seni hadi beni şikayet et diyor ...
Soran+1 yılarkadaşım hastamısın yaa . git deli etme beni . saçmalık . sizin gibi insanlar yüzünden taciz edilenler ses çıkaramıyor işte .
Soran+1 yılsöle bakalım neyniş yalan olan . söle hadi bende bileyim . resmen tacizciye destek veriyorsunuz .işte sizin gibiler yüzünden sesimi çıkaramıyorum hep bunu yapıyorsunuz . tek sen değil mahalle baskısı işte bu .
Soran+1 yılsiz tacizi nasıl yapıcak diyorsunuz .orda . zaten orda okşama gibi birşey olmadı . lokal anesteziydi yani bayılmadım . elim oraya dokundu dedi ki olabilir o esnada farketmedim .ordan tahrik oldum dedi adam . böle birşey için neden yalan söyleyeyim acaba . adamı tanımam etmem . sende tanımıyorsun .o yüzden bilmediğin konu hakkında yalancı diyemezsin kimseye buna hakkın yok
+1 yılSavciliga bildir
04 Yorumla
Soran+1 yıliyide ailemin kulağına gider
Soran+1 yılya arkadaşım ne diyorsun ya doktorsun sanırım üstüne alındın . ben yeni açtım üyeliğimi .
- +1 yıl
Anladim gorkem, ailenin kulagina gidecek diye korkuyorsan susup otur napalim
Git şikayet et.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılseni zikip atsaydı keşke :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbabana şikayet et
01 Yorumla
Soran+1 yılyok ya babam kalp hastası biri
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?