Doktorun tacizi . Ne yapmam gerek ?

arkadaşlar çok sinirliyim lütfen geyik cevaplar vermeyin rica ediyorum .bilgisi olan yazsın . neyse gelelim olaya . benim bir göz rahatslzığım vardı . bunun için ameliyat olmam gerekiyordu . bende özel bir hastaneye gittim . bir kaç kez gidip gelmem gerekti muayne için ilaç kullanıyordum . doktor böle laubali bir tipti .hiç hoşlanmadım ama mesleğinde iyi biri ondan devam ettim . sonra ameliyat dedi en son .ilaçla geçmedi çünkü sorun . neyse ameliyata alındım . sonra bir kaç gün sonra gel dedi . bir baktım faceden beni eklemiş . ayrıca evli gördüm . yazmaya başladı . ameliyatta göğüslerime dokunmuş çok tahrik olduğunu söyledi . seninle sevişmek istiyorum vs vs . ben şok oldum tamam sulandığını anlamıştım da bu kadarda değil . neyse sildim engelledim vs . birdaha kontorle gitmedim . geçen baktım fake bir hesaptan ekliyor birşeyler yazıyor. ne yapmam lazım benim ?
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar anestezi lokaldı . yani bayıltılmamıştım ta . orda birşeyler yaşanmadı yani zaten hemşirelerde vardı
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar anlattığım olay bierebir gerçek . ben anlamadım dokunduğunu dedim . zaten korkuyordum yani canım burnumdaydı . kendisi söyledi sonradan . heralde okşamadı yani tabi . eli giderya insanın öyle olmuştur . bazı arkadaşlar doktorları koruma adına benim yaşadığım olaya yalan diyor ya pes . yahu kardeşim ben bütün doktorlar demiyorum ama bu doktor böle biri . bunun için birşeyler yapılsın istiyorum sadece .
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar inanmıyorsan yazmayınız .toz kordurmuayınz bizim doktor amcaya . gerçek bu anlattıklarım ve bu adam her gün yüzlerce hasta bakıyor bilginize . yarın öbür gün sizinde kardeşinize yada eşinize denk gelirse şaşırmayın
Doktorun tacizi . Ne yapmam gerek ?