Salam sucuk sosis gibi seyler yermisiniz?
Sagliksiz degilmi sizcede?
Sagliksiz degilmi sizcede?
Salam 🍔sosis vs beyaz et 🍗veya kırmızı etin 🍖sofralarda sunulmayacak kısımlarından yapılır fiyatı düştükce içinde tavuk ibibiğine kadar vardır. içlerinde bide tatlandırıcılar renklendiriciler gibi katkı maddeleri vardır
Cok nadir yerim cig et grubuna girer bunlar cok sagliksiz
sosisi salçalı sosla kızartırım bazen kahvaltıda ya da sosisli makarna yaparım çok nadir ama , salam ı da kahvaltılarda bazen sandvic arasında yerim. sucuk tüketirim daha çok güvenilir yerlerden alınmış %100 dana :D
yerim kahvaltida daha cok : )
Cevap
18Cevap
sucuğu kendin yaptırırsan sağlık açısından sorun olmaz diğerleri biraz sıkıntı iyi pişirik mikropları öldürmek lazım ;)
cokta saglıklı oldukalrını dusunmuyorum ama bu salam ve sucugun orjınal versıyonları mevcut. genelde yurtdısında tabı. el yapımı gıbıler ve fazlası ıle guzeler.
Yerim severim ben. ona kalırsa yedigimiz hersey yapay ve saglıksız
Çok severim ama fazla yemiyorum sağlık açısından mümkğnse sadece sucuk yiyorum salam ve sısisin içinde herşey olabiliyor
ben hiç sevmem ve de yemem. sağlıklı bulmuyorum. eve de almam.
tabiki sağlıksız sosis sewmem salamı pek fazla yemem sucuğnda danasını yemiorm :/
İnternetten bak nasıl yapılıyor Sosis :D Ama Sucuk bence sağlıklı.
Sadece sucuk terim oda kasap sucuğu :D
Terim 😊😊😊
Yerim klavyeye bakmadan yazında yan yana olan harfler karışıyor benzen :D
😊😊😊
sucuk yerim çokta severim kasabıma yaptırırım harika olur
salamda yerim sucukta çok seviyorum valla değil ama eski tatlar kalmadı eskiden daha güzellerdi
ben hiç sevmem ağzıma vurmadım hiç..
Salamdan vazgeçmem bide suçuktan ama sosizin yapılışını izledim 1 senedir sosis yemiyorum
salam ve sosısten tıksındıgımden pek tuketmıyorum
sağlıklı ne kaldıki şu devirde?
Sağlıksız ama tadı güzel
hiç sevmem kokuları bile midemi bulandırıyo
Öyle bir yerimki aklın şaşar.😊
Yok nadir yapıldıgını düşünwrek yiyiyoeum
Hiçbir kuvvet o iğrenç şeyleri bana yediremez.
Yemem. suçum severim
Sevmem pek
Sucuk severim
Bende çok yiyerim
yerim evet
Et yemem
Bencede sağlıksız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar