Evet aşagıdaki yobazlıkta master yapmış illerimizden hangisi birinci sırada sizce?
Konya
Rize
Yozgat
Sivas
Trabzon
Samsun
Adıyaman
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yurdumun her köşesi her şehri bizimdir. Kişi ayrımı yaptığınız için birbirimize düşman oluyoruz. Kendini bilmez üç beş zibidinin terbiyesizliğinden ayrım yapmayın.. Yeri gelir ayrım yaptığın o kişiler seni dış bölmek parçalamak isteyenlere karşı korur canı pahasına. Yurdumda ayrım yapan bizden değildir.
Abooww %32 konya gercekten bu oyu verenler hic geldimi bu sehire yoksa kulaktan dolma bilgilerlemi isaretlediler o sikki
yobazlık insanların görüşlerine saygı duymamaksa İzmir ilk sıralarda olmalı
Neye göre? Kime göre? Sacma bir genelleme olmus. Her sehrin yobazi olur.
Cevap
11Cevap
Çorum-Çankırı-Yozgat üçlüsü vardır listede bunların hepsi olmalıydı!!! Yozgat diyorum o yüzden.
O zaman bazı başka değerli illerimize yer kalmıyordu, onları yozgata say işte :D
Kırklareli, Tekirdağ, Edirne, İzmir, Aydın, Muğla, Tunceli, Diyarbakır, Batman, Muş, Bitlis, Siirt, Mardin, Şırnak, Hakkari, Van, Ağrı, Iğdır ve Sen.
Bilmiyorum fikrim yok ne sebeple söylenir Yo ile başladığından mı :) Yozgat diye duydum hep
en yobaz il istanbuldur her taraf cok bilmislerle dolu
Gereksiz insanlar toplanmış buraya siz gelinde bir konya yi görün gerizekalilar on yarginiz batsin
Erzurum en yobaz il şeceneklerde yok ama
benim akrabalar hepsini sollar. sivas
Bayburt
Bunu atlaman hata olmuş
Sence girermi bunların arasına :D
Kayseri muhafazakar dir ama yobaz diyen de var
Yobaz ı hangi anlamda kullandın söylermisin
hemen memleketım rızeyı ısaretledım kanks
Konya diyesim geldi la
Konyalı gördüğümde yolumu değiştiriyorum.
malesef trabzon
Erzurumu unutmuşsun
Adıyaman
ayıp oluyor ama :D
Amaç birazda eğlenmek reyiz takma fazla :D
ben anlamam :D memleketimi gördüğüm gibi şikayet ettim soruyu :D
takmazlar ama şansımı deneyeyim dedim :D :D
:P :P :P
İzmiri unutmusun
İzmir
Çorum nerde?
Çorum mu yobaz , güldrme beni 😀
@pembeciwciw Tokat'la yobazlığın kralıdır
Çorumlular cana yakındr bir kere nası yobaz olabilrler her kesimden insan var bir kere sorun çıktğnı da görmedim gelen bida da gitmek istemiyo neye dayanarak söylüyosun anlamadım da gerçi İzmir diyen bile olmş senin iki üç kişi tanıdn diye çorum demen normalde çorum demen normal tabi..
@pembeciwciw genele bakarsan zaten yobaz il diye bir tanım olamaz
Washington
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar