Evlenince eşinizin ayaklarını yıkar mısınız leğenleri hazır edin bu soruda ayakları yıkıyoruz :D :D
Neyse çok sulandırmadan soru detayı yazmak isterim efendim genelde ayak yıkamaya çağdışı olarak bakar kızlar evlilikte sizce ayak yıkattılmalı mı eşe siz yıkar mısınız bir güzel ovar mısınız ayaklarını
B dedim ama çağ dışılık ıyyyh da demem. Abi sırtını keselerim burnunu silerim de ayak yıkamak nedir? Günde 5 vakit abdest almayan herifle ne işim var benim? O kadar abdest alan ADAMın ayaklarını yıkamaya ne hacet?
Sen de küçükmüşsün be :S yaşına şimdi dikkat ettim bu niye abi dedi diye ahahaha :-D. Şaka bir yana da gerçekten öyle bence ;-) Allah hayırlı kişiler cikarsin karşına / karşıma. ..
Yıkarım tabi. Eminim o da benim ayaklarimi yikar. Sevmisim evlenmisim ne egosu ne cag disisi? O benim hayat arkadasim mutlulugumuz icin herseyi yaparız
Ben olayı şöyle anlatayım eşler evlenirken hastalıkta sağlıkta diye evlenirler. Eşimin ayağını yıkar mıyım? Sadece gerçekten yıkayamayacağı bir durumdadır tabiki yıkarım. Hatta sevgilimin ayağını da yıkarım o an yıkayamıyorsa bu kadar abartılacak birşey yok bunda. Ben çok hasta idim mesela kafamı bile kaldıramıyordum. Sevgilimin benim ayakkabımı giydirdiğini bilirim. Bunlar çok hassas ve önemli konulardır. İnsanların ve çiftlerin birbirlerine verdiği önemi ve değeri gösterir. O gün o halde o ayakkabıyı benim ayağıma giydirmesi onu 100 kat gözümde devleştirdi mesela. Bunun gibi düşünün.
Hastalandığında yapabilirim. Fakat hastalık dısında bunu bir hizmet olarak görüyorsa yapmam. Kendi ayağımıda yıkattırmam. Hasta olduğunda üstünü bile ben giydiririm bebek gibi bakarım ona.
Yıkarım lakin yıkatmam. Allah erkegi kadından üstün yaratmıstır.. erkek çabalar çalışır yorulur kadınsa yer içer oturur.. bu emeğinin karşılıgını onun ayagını yıkayarek verebilirim lakin yıkatarak asla...
Eğer ki gerçekten rahatsızlık hastalık ameliyat falan varsa her yerini yikarim eşim o benim canım. .. Ama keyfî ne yukarım ve yikatirım #EgoTatmini mi yapicaz #Pilav bey :S
Yahu bladerim burada kelime oyunu var şimdi ben ona bakarsan sirtimda tasirim brnde yikarim o da yikar orası ayrı karı koca arasında zevkle şevk ile istekle gönüllü olarak herseyi yapabilirsin yaparım ama zorlama olarak sorarsan ki ben öyle algiladim ASLA.
O bizim için akşama kadar çalışacak ben onun ayağını yıkamışım çok mu :) hiçte gocunmadan yaparım :) ama tabi öküz gibi istemeyecek bunu rica etmesi lazım yoksa öldürse yapmam :D
En İyi Cevaplar