Diyelimki bu şıklardan birini görme şansınız var hangisine gitmek istersiniz? A- 51. Bölge Dünyanın en iyi korunan ve en çok gizli tutulan bölgesi olduğu söylenir. ABD başkanı bile ancak özel izinle girebilmektedir ve sebebi ne olursa olsun 51. Bölge'ye izinsiz giren kişiler öldürülürler.
B- Yılan Adası -Brezilya Ada, bir insanı öldürüp derisinin erimesine sebep olacak kadar zehri güçlü binlerce yılana ev sahipliği yapmaktadır. Her bir metrekaresinde ortalama bir yılan bulunan bu adaya bırakılabilecek bir kişinin birkaç günden uzun hayatta kalması imkansıza yakındır. Bu adadaki yılan nüfusundan haberi olmayan binlerce göçebe kuş bu adada dinlenmek için durduğunda binlerce yılan tarafından kısa sürede katledilirler.
C- Kuzey Sentinel Adası -Hindistan
Bu adada günümüz teknolojisini daha önce hiç görmemiş 500 kadar yerli dış dünyadan habersiz bir şekilde yaşamaktadır. Adadaki yaşamın orijinalliğinin bozulmaması için adaya gitmek Hindistan hükümeti tarafından yasaklanmıştır. Ayrıca adaya yanlışlıkla uğrayan balıkçıları katledip yemişlerdir.
D- Hayalet Şehir Pripyat -Ukrayna
Ukrayna'da bulunan yeryüzünün en büyük hayalet şehri. 26 Nisan 1986 yilinda çernobil nükleer santralinin reaktöründe yaşanan patlamadan sonra 10 kilometrelik tehlikeli çemberine giren 49 bin nüfuslu pripiat şehrinin sakinleri 30 saatlik bir çalışma sonucunda çevre illerden gelen otobüsler sayesinde boşaltılmış. bilim adamları tarafından şehrin 900 yıl daha bu şekilde kalacağını söyledikleri belirtilmekte... tüm radyoaktif partiküllerinin tamamen yok olması için, 48 bin yil geçmesi gerekiyor... @adıyook @AksesuarAşkı @__Victoria__ @Tutkuluveduygulu @EbuTurab @Kutsal_bakire @nilsuuuu @Kıskanılankuş @KirmiiziOjemm @sevimsizcivcik @SilikonluuÖcüGötü @AvvAy @askmelegihe @minik_şirine @Wopsy_fellow @_TugceAngel_ @pembeciwciw @didem922 @_ferda_ @aşkmevsimi
51. bölge -A. B. D
Yılan Adası -Brezilya
Kuzey Sentinel Adası -Hindistan
Hayalet Şehir Pripyat - Ukrayna
Bunlardan farklı benim yazıyorum alta...
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bu yasak yerlerden hangisine gitmek isterdiniz (Resimli ) ?
51. Bölge dedim... Pripyat ve Sentinel Adası'nı araştırmıştım daha önce. Hatta pripyat şu an Ukrayna ordusu tarafından özel bölge olarak korunuyor. Bölgeye izinsiz giriş yasak ve gezi için 1 saat vaktiniz var. Radyasyon cildinizi ve ciğerlerinizi yakabilirmiş. Radyasyonun hala çok yüksek olduğu noktalar varmış. Çernobil'e sadece 4 km uzaklıktaymış.
51. Bölge sadece teoriden oluşan bir yer belki önceden bir ton araştırmalar yapılıp inceldiği yer olabilir ama ben şu an oranın söylenilen niteliği taşıdığını düşünmeyenlerdenim ismini herkesin duyduğu bir yerin artık gizliliği kalmamıştır
2
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
mantıklı ama ben yerin altında raylı sistem olduğunu düşünüyorum bölece geniş bir alanda organize şekilde üstler arasında bilgi paylaşılıyor...
51. bölge dediğin yerde abdnin arka plandaki yöneticileri keyfi işkence merkezleri var dünyanın her yerinden getirdiği mahkumlara en feci kıyımları yapıyorlar. Deney evleri varmış
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
herkesin ortak fikri yerin altında bir gizli kompleks olduğu fakat içinde neler yaptıkları hep bir sır hep bir senaryo ... ama acık olan birşey var bukadar gizlenilen ve girilmesi yasak olan biyerde insanlık literatürüne aykırı şeyler ve deneyler yapıldıı aşikar ... hatta hatta biraz daha ileri gideyim ben abd li bilim adamları ile dünya dışı yaşam formlarının beraber deneylere katıldığını düşünüyorum bununla ilgilide çok ciddi senaryolar var ... eğerki böle bişey varsa ... a. b. d büyük insanlık suçu işliyor
Pripyat'a gitmek isterdim. Bazı eşyalar, anılar, fotoğraflar, çarpışan arabalar olduğu gibi duruyor. Eskiden çok güzel bir yaşam varmış ama şimdi o eski yaşamdan eser yok. Ayrıca Pripyat'ta yaşayan bazı vatandaşlar halen var. Sanırım o taraflarda daha az radyasyon vardır.
Tabi ki 51. bölgeye gitmek istiyorum. Uçak, dusman silahlari inceleme, analiz etme merkezi ayrica da uzaylilarin yapisini falan arastiriyorlar ama nedense cok sıkı korunuyor 😯😯
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
kesinlikle sakladıkları bişeyler var ... i -phone telefonu steve jobs un yaptıgına ınanmayacak kadar akıl sahibiyim dünya dışı yaşam formlarının teknolojisiyle dokunmatik teller icat edildi
Birincisi buralara gitmek yasak ya ds tehlikeliyse nasil gidip resim cekmisler ya da yilan sayisini sayabilmisler sasirtici. Ikincisi ukrayna en ideali sanirim bu yut yerlere ozel kiyafetlerle turizm bile yapiliyor
sokaklar ıssız binalar eşyalar çürümüş, sıralar tozlanmıs ben efsaneyim filmini hatırlayan şehir hali öyle. modern degil tabi. call off duty modern 4 hatta işlenmisti konusu bu hayalet şehrin. geceleri gelen cıglık sesleri paranormal arastırmacıların kacınılmaz mekanları. radyasyon cihaznı acınca full ötüyor. kalb rahatsızlıgı olan kisiler icin zararlı bunun icinde vucuttaki radyasyonu atmaya calısıyorsunuz. umarım gitmek isteyenlerin eline birgün fırsat gecer. benim elime tekrarda baska yerler gecer.
51. bölge diğerleri pek cazip gelmedi ölüm saçıyorlar :)
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
51 . BÖLGE de bizi neyin beklediğini bilmiyoruz yalnız insanlarla uzaylıların birlikte insan ve hayvan deneklerini burada inceledikleri söleniyor gidipte onlara kobay olmak var yani sakat iş (:
hatta bakarsın dünya dışı yaşam formu falan varsa etrafta mangal kokusuna gelir bize katılır onlara türkish rakı veririm halay öğretirim falan... ahahahah
En İyi Cevaplar