Annen böyle yaparak seni korkutmaya çalışıyor senden ona şöyle demeni bekliyor "Yapmicam bir daha öyle şeyler" Falan ama tabi söyleme sen sessizliğini koru babana da söylerse dersin gidelim o arkadaşıma soralım o ne diyor diye veya kendi arkadaşlarıma soralım gerçekten sevgilim mi
? diye05 Yorumla
Sorantamam ama x beni sevdiğini anneme söylerse ben yanarım babam duyarsa okula göndermez beni hayatım yanar öyle birisi babam
Soran+1 yılhyaır cıkmıyoruz arkadaşız ama o bana aşık
- +1 yıl
tamam işte sorun çıkmaz sen merak etme sen doğruyu söyle ya yok öyle bir şey de o beni seviyor bana teklif etti ben kabul etmedim de bir şeyler söyle baktın baban durmuyor dersin ulan doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar derlerdi de inanmazdım ama öyleymiş dersin. Bu biraz daha etkili olur veya baban nasıl birisi ise ona göre yaklaşırsın çok sert de olsa konuş susarsan suçunu kabul etmiş sayılırsın.
Soran+1 yılbabam cok cok sert birisi ve bu olayı duydugunda beni okuldan alacak ev den cıkartmayacak eminim anneme onun beni sevdiğini söyleyemem cünkü ben x başkasını seviyo biz arkadaşız diye yalan söyledim bir an ağzımdan cıktı
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 726 cevap paylaştı.
+1 yılAnne ile konuş ve çocuktan da uzaklaş. Bunu yapacağına dair anneye söz ver. Ama sakın verdiğin sözden dönme. Bunu anne anlarsa vay haline. Artık asla ve asla sana inanmaz. Haydi şimdi git annenin yanına, sokul dizine, öp yanağını ellerini tut ve konuş. Sonra da bize sonucu bildirirsin.
010 Yorumla
Soran+1 yılannem lafından geri dönmüyor baban gelsin söyl, cem bilmesi gerek diyo ve babam 1saate kalmadan gelicek dayak yicem sevgilim sanıcak o cocugu napıcam
- +1 yıl
Ne oldu, dayak yedin mi? Dürüst ol... Her şeyi söyle babana da.
Soran+1 yılbabama daha söylemedi annem.. söyleyince yerim zaten
- +1 yıl
acaba yattığında mı söyleyecek? sen o çocuktan uzaklaş. bak, yakıştırmalar başlamış. böyle konuştukça insan o kişiye yaklaşıyor. iftiralar, gerçeğe dönüşüyor. sen uzak dur. sana ne onun dersinden... kendini düşün biraz
Soran+1 yılben onu arkadaş olarak seviyodum okulda en sevidğim arkadaşımdı bana aşık olması ve ailemin öğretmenimin istememesi engelmi arkadaşlıgımıza? sonuçta 10 yaşında değilim.
- +1 yıl
o zaman korkuyorum deme. bak, sen de onun aşkından rahatsız olmuyorsun.
Soran+1 yılevet rahatsız olmuyorum cünkü bende ondan hoslanıyorum bunu yeni fark ettim ama asla hoslsandıgımı kimseye söyleymicem
- +1 yıl
Buyur işte. bir de öğretmeninin sana iftira attığını düşünüyordun. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Şaka maka derken aranızda bir şeyler oluşmuş. Annen babana demiş mi? Şimdi sen iannenin sana inanmadığını söylüyordun ya, kadın neye inanacak? Aramızda bir şey yor dediğine mi? Oysa aranızda bir şeyler var. Söyle ne olacak şimdi?
Soran+1 yılondan hoşlandıgımı sadece ben biliyorum asla cıkmayız ve arkadaşlıgımızda bozulmaz. o bana aşık bunu da sadece ben biliyorum anenme arkadaş oldugumuza inandırmaya calısıyorum zaten arkadasız ama tüm hocalar sevgililer dediği için inanmıyor. aramızdada bişey yok sadece arkadaşız
- +1 yıl
Ne diyim ben sen ona o da sana kanki gibiyseniz karışamam. ama her zaman dürüst ol. arkadaş, sevgili bulunur da ana baba bulunmaz.
bir öğretmen neden bu kadar düşüncesiz olur acaba?
Bilip bilmeden bir şeye karıştıklarında sinir oluyorum. Başka türlü anlatsaymış ve annenin inanmaması normal doğruyu söylemeyeceğini düşünüyordur al karşına ciddi bir şekilde anlat kendini İnşallah inanır :/12 Yorumla
Soran+1 yılöğretmenler benim iyiliğimidüşünüyomuş ben başta cok calıskanmısım x ile takılınca (onlara göre sevgili olunca) notlarım düşmüş BÖYLE BİŞEY YOK ama ben cok aglıyorum şu an
+1 yılAnnenle babana o arkadaşıma soralim de. Sevgilimiyiz deglmiyiz diye. Seni sevdiğini söylemez, merak etme. O da başına ne geleceğini tahmin eder. oyle kolay söylenecek birşey değil.
04 Yorumla
Soran+1 yılbeni sevdiğini söyliceğinden eminim piskopat manyağın teki iyi bir cocuk buyüzden arakdslık yapıyodum aama bana asıkolmuş
- +1 yıl
Psikopat manyagin tekiyse niye onla takiliyorsun o zaman uzak dursana? Kendini sogutsaydın ya ondan? O zaman ona whatsappi varsa ya da ariyorsan ne bileyim anlt durumu annem sana soracak benle sevgili olmadiğini söyle yoksa babam beni de seni de döver ikimiz de yanariz de. Ya da annene anlat herşeyi.
Soran+1 yılben salağım bliyorum Annem babama öğretmenleri bunları sevgili biliyomuş diye söylediğinde benim hayatım bitecek
- +1 yıl
Annene de ki ; eğer babamin beni dövmesine göz yumacaksan babam gelmeden ben kendimi öldürürüm de. Annene rest çek. Başka yolu yok. Ben senin canindan parcayım bana nasıl inanmazsin vs de. Biraz cesaretli ol.
Anneni kendini öldürmekle tehdit et. Başka yolu yok yani. Aklima başka birşey gelmiyor. En azindan bababa söylemez. Babamin beni döve döve öldürmesini mi istiyorsun de.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
+1 yılMerhaba ben bir kızım 16 yaşındayim ve bir erkek kardeşim var 9 yaşında ve o nederse annem hep ona inanıyor 3 gün önce de annem e dediki ablam bana vurdu ama ben hiç birsey yapmamıştım yalan söyledi sonra annem bana kızdı bağırdı neden vurdun o senin kardeşin böyle yapman çok yanlış bende 100 kere dedimki ben birsey yapmadım ama inanmadı bana 9 yaşındaki bir çocuğa inandı sence de aptalca değilmiydi bende dedimki kardeşime neden yalan söylüyorsun ben sana birsey yapmadım o da dediki vurdunya bana sonra da annem iyice bağırdı asla bana inanmadı son 5 yildir eziyet çekiyorum 11 yaşımdan beri nerdeyse 100 iftira atıldı üstüme ne yaptirsam annem inanmadı bende çok sinirlendim dedimki inanmazsan inanma çok da umrumdaydi bende kardeşime dedimki cehenneme gittiğindede söylersin aynısını bende dedimki geberemedi gitti cadaloz Allah in belasi bıktım artık yalandan iftiradan allah ikinizin de bekasını versin öbür dünyada insallah!! Geberin ikinizde insallah bana çektirdiğiniz 1000 katını cehennemde de size çektirsinler insallah dedim çünkü o mal çok eziyet çektirdi bana 5 yildir o da annemde aynı bok sizden bir bok olmaz dedim cehenneme gittiğinizde de böyle cesur konuşun dedim onlar bana çok eziyet çektirdiler ikiside canımı çok yaktı içimi yaktılar Allah ta onların canıni yaksın dedim!! O günün gelmesini dört gözle bekliyorum Allah beni kurarsin insallah bunlardan ve bende rahat bir nefes alayım inşAllah bana neolur dua edin de kurtulayım şu beladan böyle anneninde kardeşinde Allah belasıni versin inşallah AMİNNNNNN!!! O günü daha unutamiyorum 3 gün geçti 100 yıl da geçse unutmam asla okadar kolay değil çünkü 5 yıl hayatım zehir oldu hatta 9 yıl o mal doğduktan sonra oldu hersey o BITCH doğmadan önce hersey çok güzel di fotoğraflarım hala duruyor bakıp bakıp ağlıyorum annem el çok mutluyduk hergün dışarı çıkardık eğlenirdik evde 09:00 da çıkıp akşam 23:00 de eve gelirdik ama şimdi her şey bok oldu o BITCH doğduktan sonra her şey mahvoldu sanki her şey bitti gibi yaşamak bitti gibi geldi bana yani anlayacağınız hepsi o BİTCH doğduktan sonra oldu benim 9 yıl önce çok mutlu bir hayatım vardı o yıllara geri dönmek istiyorum biliyorum olmayacak ama keşke olsaydı Kurtulamadım o maldan Allah’ın belası!! Geberemedi gitti şeytan!!!
00 Yorumla
+1 yılseni anlıyabiliyorum bende sınıftan bir çocukla hep konuşurdum sohbet ederdik bizim hakkımızda dedikodu çıkmaya başladı Allah tan annem duymadı bence en iyi yapacağın şey o çocukla ilişkini kesmelisin ben öyle yaptım çünkü ha bide annene herşeyi anlat arkadaşım felan de senin beni koruman lazım nasıl bir annesin felan de ona belki bişi demez
10 Yorumla
+1 yılderslerini onunla takıldıktan sonra düşürmüşsün ve buna rağmen onunla takılmaya da devam etmişsin. lise son sınıfsın, üniversiteye hazırlanıyorsun ama demekki o çocuğa geleceğinden çok değer veriyorsun ki sınava iki ay kala , onun yüzünden derslerinin düşmesine rağmen ondan uzaklaşmıyorsun. farkında ol ya da olma o çocuğa değer veriyorsun. yoksa sınava iki ay kalmışken tekmeyi çoktan basıp derslerini düzeltmeye çalışırdın.. haksızsam haksızsın desin birisi.
00 Yorumladerslerine tekrar odaklanmalısın. sevmiyorsan neden her tenefus onla takiliyorsun baska arkadasin mi yok. hem ona umut veriyorsun bir nevi surekli onla takilarak.
02 Yorumla
Soran+1 yılben onu arkadaş olarak görüyodum sucsuzum ben o bana aşık olmuş ben saece arkadş olarak takılıyordum öğretmenlerim ispiyonlamış anneme sevgilisi diye ve babam duyarsa beni öldürür
Aile & Toplum konusunda 759 cevap paylaştı. kızım madem çocuğu sevmiyorsun niçin ümit veriyorsun
kız ve erkek yakın duruyorlarsa
sonuçta herkez sevgilider onlara02 Yorumla
Soran+1 yılama sevgili değiliz o beni seviyor ben bunu 3gün önce öğrendim öğrendikten sonrada iliskimizi bozmadım arkadaslıgımızı annem birazdan babama söylicek ben napıcam
+1 yılBabandan dayak ye gitsin arkadaşlığınız devam etsin.
10 Yorumlacanım son durum ne? konuştun mu babanla? annen ne tepki verdi peki çok mu kızdı?
01 Yorumla
Soran+1 yılbeni merak ettiğin için teşekkür ederim babam henüz eve gelmedi hala konuşmadılar :( zaten konustuklarında bilgisayarım, telefonum alıncağı için giremicem
+1 yılSende bida onunla görüşmeyeceğim söz falan de ikna et anneni
06 Yorumla
Soran+1 yılolaylar büyücek cünkü o bana aşık bunu anneme söylicek kadar piskopat ve manyak bunu bile bile arkadaş kaldıgımı öprenirse annem çok kötü olur hele babam duysa beni okutmaz
- +1 yıl
Yavvv madem öyle niye onunla takılıyon o zaman şimdi yapacağın ilk önce anneni sakinleştirmek ona hiç bir şey söylemeyeceksin annene de görüşmeyecem bida de ondanda yavaş yavaş uzaklaş ama çaktırmadan
Soran+1 yılo cocuga böyle böyle buyüzden senle konusmucam diyimmi yoksa hicbişey demedenmi konusmayı kesiyim heryerden engelledim whatsaptan instagramdan falan ama bu manyak bana ulasmaya calısıyor hala
- +1 yıl
yaa engellemekle erken davranmışsın ona çaktırmayacaktın el altından yavaş yavaş bitirecektin arkadaşlığını ben böyle manyaklarla çok uğraştığım için anlarım dillerinden :D şimdi inada binmiştir.
Soran+1 yılakşam babam olayı öğrendiğinde telefonumu alıcak ve ona mesaj atıcak o da bana aşkım seni seviyorum diyo babam bunu görünce yanlış anlıcak bu yüzdenn engelledim
- +1 yıl
evet iyi yapmışsın ama yarın okula gidince olay çıkkmaz inşallah bide sana bir şey diyim mi doktorum demişti babalar evlatlarına kıyamaz seni okuldan almaz illa bir şey yapacaksa okulunu değiştirir
Gizli Üye(25-29)+1 yılSoyledimi babana annen ne dedi sin durumun ne simdi ve uzaklas biraz arkadasindan konus onunla hocacslar boylre diyor uzaklasalim biraz disarda arada bulusun okulda hocalarin gozune batmayin
02 Yorumla
Soran+1 yılbabam eve gelir gelmez yattı cok yorgunum diye vakit olmadı 2 saat sonra işten gelicek ozaman konuşucak hala ecelimi bekliyorum yani... okulda da o arkadaşım ile gezdik bugün 1 tenefüs hocalardik dik baktı.
Cevap sahibi+1 yılSen akillanmazsin kziim. ne diyeyim mustahak sana
Gizli Üye(25-29)+1 yılOgretmenlerinin a. q ben ne kadar buyuk bir kul hakkina girdiklerinden haberleri yok.
14 Yorumla
Soran+1 yılcok haklısın sence yarın öğretmenimi alıp konussammı
Cevap sahibi+1 yılKonus bence de ki olmayan bir seyi uydurarak benim basima buyuk isler actiniz haddiniz olmayan bir seye karistiniz sonucta okulda herhangi bir yamugunuzu gormediler dimi? Sarmas dolas falan. Cocugi sevmedigini soyledin. Bunu acikla onlara da ama cok detaya girme onlari ilgilendirmez sadece sevgilim degil en yakin arkadasim de kime ne
Cevap sahibi+1 yılBir erkekle bir kiz yanyana gelince illa sevgili olmaz bu dusunceniz cok yanlis falan de
Soran+1 yılcocuk beni sevdiği için sarılıyordu ve sarıldıgımızı görmüşler ama ben tamamen arkadaşca sarılıyordum
Gizli Üye(30-35)+1 yılBabanda okuz familyasindan herhalde niye dovcekmis sevgilin var diye mal mi lezmi olcakmissin onumu istio
02 Yorumla
Soran+1 yılbabama gidip lez mi oliyim diyesim var neymiş yaşım kücükmüş.. 20 22den sonra olurmuş sevgili
Cevap sahibi+1 yılAllah yardimcin olsun tatlm ne diyeyim:(
+1 yılbaban aklı basında bırıyse hıc bısı yapmaz tavrını koyar bu sana ne kdar koyar bılemem ama
07 Yorumla
Soran+1 yılaklı naşında birisi değil beni okuldan bile alır o cocugu döver benide döver okutmaz beni
- +1 yıl
sakin ol annen bunun bılıncındeyse aranıza cozersınız
- +1 yıl
deılssende bunu ona soyle zaman gectıkcede annenın gonlunu al
Soran+1 yılakşam annem babama sevgilisi var buyğzden notları düştü dediğininde ben hem dayak yiyicem hem telefonumu bilgisayarımı alıcaklar hem okuldan kaydımı alcaklar hemde o cocugu dövicek babam haksız yere NAPICAM bu durumda
- +1 yıl
demeeeez derse de annemı hıc affetmem okumamın onune gecer ve hıc bı anne cocugu nun okumasının elınden alınmasını ıstemez korkma bısı demıcek
Soran+1 yılkesinlikle babama söylicek kibar bir dilledde olsa direkt sevgililer demesede bu olayı anlatıcak psikolojik danısmana gitmiş O adam mutlaka eşinizlede konusun demiş sanki ben 10yaşındaymışım gibi davranıyolar bana inanmıyolar napcıam ben
- +1 yıl
sizin okuldakı ogrentmenlerın hepsımı o* cocugu annene dedın mı babama soylersen nelerın olacagını bılıyosun dıye
Aile & Toplum konusunda 676 cevap paylaştı. Neden her dakika o cocukla gexiyosun! Bu kadar dikkat çekecek şekilde! Başka kimse yok mu
04 Yorumla
Soran+1 yılaptal kafam napıyım olan oldu şimdi napıcam nolur fikir ver
Soran+1 yılakşam annem babama sevgilisi var buyğzden notları düştü dediğininde ben hem dayak yiyicem hem telefonumu bilgisayarımı alıcaklar hem okuldan kaydımı alcaklar hemde o cocugu dövicek babam haksız yere NAPICAM bu durumda
+1 yılKonus annenle bir öğretmen bunu nasilyapar inandir kendini
06 Yorumla
Sorankonuştum baban işten gelince ona söylicem onla görüş diyor bütün öğretmenlerin böyle diyosa vardır bir bildikleri diyor
- +1 yıl
Bana niye inanmiyon de ben senin öz evladinim der onlari mi taniyon der yoksa benimi de bide sey dicem senin hic mi sevgilin olamas yasak mo ömür boyu bekar mi kal diyorlar
Soran+1 yılsevgiliye çok kızıyolar 18yaş çok erkenmiş bide sevgilim sandıkları kişi okuldan atılmak üzere olan psikopat birisi hocalarda onunla takıldıgı icin notları düştü dediği için annemm delirdi
- +1 yıl
Hmm derslerini iyi yap onla konusmayi kes ama illerde sevgilin olsun cocuk deyilsin ama iyi. Biri olsun
Soran+1 yılileriyi boşver ben akşam babam öğrendiğinde napıcam SEVGİLİM SANIYOR ANNEM BABAMADA SEVGİLİSİ VAR BUYÜZDEN NOTLARI DÜŞTÜ DİCEK ben inkar edip arkadşaım diycem doğruyu söylicem ama bana inanmıcaklar babam o sinirle okuldan kaydımı bile alır
- +1 yıl
Diyorum ya takilma dua et baba o benim arkadasimdi vallaha de nolur inan de beni yalnis anladilar de ama onla konusmayi kesdim de derslerim iyi olcak de
isim versen hemen gelip bulacaz seni x nedir ya gizlii
03 Yorumla
Sorannolur dalga geçme ben şu an aglıyorum napıcam babam duyars bnei öldürecek üstelik suçsuz yeere sevgilim degil arkadaşım diyorum bütün hocaların sevgili diyo diyor ve bana inanmıyo
- Aile & Toplum konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılDerslerini o erkek yuzunden dusurmicektin
27 Yorumla
Sorantamam düştü ama o benim arkadaşım annem sevgişim sanıyo babam sevgilim diye öğrenirse öldürür beni napıcam nolur yardımet
- +1 yıl
Ogretmenlerin yanlis anladigini soylersin ya da butun derslerini yukselticem dersin
- +1 yıl
O erkekle muhabbetinide kes
Soran+1 yılpsikopat birisi peşimi bırakmaz zaten aynı okuldaız of
- +1 yıl
O zaman dayak yede aklin basina gelsin o zaman psikopatlik kaliyomu malmisin nesin yaa
Soran+1 yılağlıyorum zaten öyle deme lütfen çok kötüyüm
- +1 yıl
Sana olurunu soyluyom yok pskopatmis bilmem ne uzak dur
+1 yılAnnenle otur konuş durumu izah et
01 Yorumla
Soran+1 yılettim anlamıyor 10tane hocanın hepsi bunlar sevgili diyor sen yalan söylüyosun diyo inanmıyo bana
+1 yılHak etmişsin korkunun ecele faydası yok
02 Yorumla
Soran+1 yılhakettimmi naptımki ben yakın erkek arkadaşımın beni sevmesi suçmu ama haklısın beni sevdiğini öğrendiiğimde kesmeliydim iletişimi ama kesmedim işte şimdi napıcam ben nolur bişeyler söyle
- +1 yıl
Siz kadınlar ne istediğinizi bilmiyorsunuz ki olayın boyutu farkli geldi bana
+1 yılne oldu baban ögrendimi merak ettim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılananı s keyim istersen
06 Yorumla
Soran+1 yılnolur bir düzgün fikir ver napcıam
Cevap sahibi+1 yılinan bir şey olmaz
Soran+1 yılçok kötü şeyler olacak
Cevap sahibi+1 yılKorkma canım
Soran+1 yılbabam birazdan eve gelicek annem durumu anlatıcak dayak yicem laf yicem yarın okula gelicek o cocugu dövicek HAKSZ YERE okuldan kaydımı alıcak. korkmiyim mi?
Cevap sahibi+1 yılBunlar göz korkutma çabaları ;) annen bişey demez
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne