Psikososyal (sosyal, duygusal, davranışşsal), ailesel, fiziksel sağlık, toplumsal aklınıza ne geliyorsa yazarsanız sevinirim. Cinsel kimlik açısından kendinizi ne olarak tanımlıyorsunuz? Bir de eğer gizli kullanıcıysanız yaşınızı yazar mısınız?
Cevabın nedir?
Görüşlerimi paylaşmak istiyorum. Ben LGBT üyesi değilim bu yönde bir eğilimim de yok dünya canlılar için yaratılmışsa her canlıyı olduğu gibi görmek taraftarıyım sadece. Bu konuya aşırı tepki veren insanların merhametlerinin olmadığını düşünüyor ve inanıyorum. Bizim mahşer hesabımızı başkası ödemeyeceği gibi başkasının hesabını da biz ödemeyeceğiz peki öyleyse neden bu insanlara tercihleri ya da yaşam şekilleri yüzünen eziyet edildiğini anlamıyorum. Her zaman düşündüğüm konular var dır böyle şöyle olsadı nasıl olurdum ya da ne yapardım dediğim ve empati kurduğum konulardan biride bu lg olayıdır. Eğer bir lezbiyen olsaydım ne kadar üzülebileceğimi ne kadar yalnız kalabileceğimi empati kurmuşumdur bir zaman tabi k önemli ve vijdan konuları hep değerlendiriyorum. Gelecekte doğan çocuğum da böyle birşeyle karşılaşırsam asla onu terk edip dışlamam asla yalnız bırakmam sonuçta o benim bir parçam ve onun için emek verip acı çekmişsem onun yaşam şekline bu derece acımasızca müdehale edemem. Benim görevim ona zamanı geldiğinde ilmesi ve yapması gerekenleri öğretmek seçimler onun hayat onun. Asla çocuğuma mutsu olacağı bir hayatı yaşatmak istemem.
110 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Eşcinselim ve kendimi bildim bileli hep içimde yaşamışımdır bu acıyı ve hâlâda yaşamaya devam edeceğim, Aileme söylememe korkusu çünkü söylediğimde beni hasta olarak göreceğinden eminim çünkü bu tür şeylere hep karşı çıkmıştır. Arkadaş ortamında LGBT bireylerini hep dalgaya almışlardır ve hiçbirine güvenip sırrımı 1 kişiye olsun soyleyememişimdir. Hep sapkın kişi olarak görünmüşüzdür yaş kaç olursa olsun. Hayatımın sonuna kadar hoşlanamadığım, aşık olamadığım, sevemediğim bir erkekle geçirmek istemiyorum banada yazık onada. Hayatımı aşık olduğum, sevdiğim, hayatımın kadınıyla geçirmek istiyorum. Ama gelde söyle... Hayat acıdır :(
198 Yorumla
. ben Heteroseksüelim (herhalde açıklamasını biliyorlardır)
sırayla gitmeye çalışacağım
LGBT bireylerinin
- sosyalleşmesi kolay olmuyor, insanların ön yargılarıyla karşı karşıya kalıyorlar.
- duygusal olarak, anlaşılmadıkları için ve gelen tepkilerden ötürü kırılmalar yaşıyorlar ve zorlu bir hayat sürecine başlangıç oluyor.
- davranışlarını titizlikle sergilemeye çalışıyorlar, zaten yanlış anlaşılmış bir kesim daha da yanlış anlaşılmaya tahammülleri yok.
- ailesel olarak pek bir şey söylemek mümkün değil, toplumda ki yapıya bakılınca %98 i ciddi tepkiler görüyordur.
- fiziksel sağlık hakkında pek bir şey söyleyemeyeceğim
- toplumsal olarak çok ciddi dışlanıyorlar. Özellikle de biseksuel, transseksüel ve gay olanlar. Lezbiyenliği dışlamazlar aksine kendi fantezileri yerine koyarlar. Bu dışlamada en etken şeyde "ahlakı kirletiyor ve kötü insanlar" diyişleri. ben bu insanların birine zarar verdiğini görmedim.
Bu insanların da duyguları olduğunu kabul etmek istemiyorlar. Aksine hastalık gibi bakıyorlar. Ahlak anlayışı bu insanların üzerinden geçmemeli. Saygı duyarım tercihlerine yargılamak haddime değildir.111 Yorumla
+1 yılÖnyargılar en çok. neden mi. cinselliği erkekler kızlarla veya kızlar erkeklerle diye sınırlandırmışlar. kendilerini öyle görmüşler peki bu görüş neyi kapsıyor sunu. kızlar ilişkiye giren pasifler erkekler ise ilişkie giren aktifler olarak kalış tek amaç bu gözüküyor. Ama kızlar gibi erkekler gibi her canlının istediği arzuladığı şeyler var. duyguları var. erkekler sadece kızlara karşı bişi hissetmezler (nefret öfke kızgınlık sevgi aşk ilgi) bu hisleri sanki ikiye bölmüşler gibi. kızlara gelince sevgi aşk arkadaşlık sevişme erkeğe gelince arkadaşlık kırgınlık nefret öfke sevgi ve aşk yok. tabı bu yazdığımı okumadan yorum yapan aklı bu konulara yetmeyenlere bişi demiyorum. eşcinsellerle LGBTİ olanlarla arkadaşlık etmek zorunda diilsiniz. ama saygı duymak zorundasınız. ve bu işi kaba kuvvetle çözmek isteyen bazı barbarlar. kavga söyleyecek hiç bir şeyi olmayan acizlerin beden kuvvetine başvurduğu bir yöntemdir. bir iki kere döversin ama o eşcinsel dediğin kişi sıkı çalışır 3. güne seni döver aklın çıkar eşcinselden dayak yedin diye :) neyse konu baya gitti başka yerlere dediğim gibi ÖNYARGI.
50 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
39
Cevap
60Cevap
+1 yılBen heteroseksüelim. Yani karşı cinse ilgim var sadece. Ancak bir sürü eşcinsel arkadaşım var. Yaşadıkları en büyük sorun ailelerinden geliyor genelde. Gay olan yakın bir arkadaşım vardı. Kendisi Müslüman'dı o zamanlar. İlk gay olduğunu fark ettiğinde "Allah'ım bana neler oluyor yardım et" falan demiş bayağı depresyona girmiş. Elinde değil gay olmak, ancak bundan dolayı suçluluk duyuyordu. Sonra yavaş yavaş kabullendi. Ailesi öğrenince babası "kendi tercihi" demiş. Şaşırdım, gerçekten çok olgunca bir davranış. Ama annesi delirmiş tabii, bayağı ağlamış falan. Şimdi durumları normal gibi. Annesi de alıştı gibi.
Lezbiyen bir arkadaşım var bir de. Onunla daha yeni tanıştım o yüzden o kadar bilgim yok kendisi hakkında ama anlattığına göre ailesi şeriatçıymış kızın. Öyle bir aileden çıkınca az çok nasıl bir baskıya uğrayabileceğini tahmin edebiliyorsunuzdur. Kız şimdi psikolojik bir rahatsızlık geçirmiş, söyledi bana ne olduğunu ama unuttum. İlaç tedavisi görüyormuş ve okula gelmiyor.
Öyle işte.20 Yorumla
+1 yılHerkesin de bir arkadaşı LGBT imiş mk.
Benim LGBT arkadaşım yok olmaz olamaz da.
Kimse gelip bana ilerici gerici kafa geyiği yapmasını.
Bu ekosistemde canlılar biyolojik ortamda beslenme ve üreme gibi faktörler gerçekleştirirler.
Biz insanlar da cinsel munasebetimizi sadece zevk olarak algılamayıp ihtiyaç ve soyunu devam ettirme kaygısı içerisinde olmalı ve bu şekilde düşünmeliyiz.
Doğaya aykırı davranıyoruz.
Hem kendimizi hem de dunyayı kirletiyoruz.
Kadın kadına alınan zevk (kez)
Erkek erkeğe alınan zevk (çay)
Şekilden şekile girilerek alınan zevk.(trans)
Sonuçta ayni kapıya çıkıyor ve neticesi zevktir.
Buna duygu yükleyip kendi oz savunmalarını oluşturuyorlar.
Bu durumu ilerleterek bunu ticarete çevirenler var hepimiz biliyoruz.
Bilimsel ve yaradılış olarak çift cinsiyetli olanlar var.
Bu insanlar mantıklı tedavi edilerek cinsel yöneliminin ağir bastığı organı bırakıp ameliyat ile bir operasyon ya da bir kaç operasyon yapılarak doğru organı bırakarak sorun halledilir.
Çift cinsiyetli doğan ve rahmi olan bir kız çocuğunun zamanında bilgisizlik ve ilgisizlik nedeni ile erkek gibi yetiştirilmeye zorlandığını şahsi kişinin ağzından duydum onca zamandan sonra gerçek kimliğini keşfetmiştir.
Tabi bu zamana kadar olan eziyeti de anlattı.
İnanın gerisi sadece doyumsuzluk ve ahlaksızlık olarak bu durumu kendilerine uygun görüyor.
Bence insani değerlerimizi yok etmeyelim.
Bu durumu dine bağlayıp insanlara karşı saldırıda da bulunmayın.
Bu LGBT olayı çok geçmiş dönemlerde de var olduğunu kanıtladı.
Yapilan arkeolojik kazılarda bulunan bulgular bu yönde konuşur.
Pompei şehri hem dini kitaplarda gecen bir helaktir hem de kazılarda çıkan buluntularda bunu doğrulamaktadır.
Simdi ben. A yım B olamam sen B sin A yı anla yadirgama anlayış göster sevgi göster yoh ya pışığğ :) :)
Buda espri olsun bu kadar bilgiden sonra gulumseyin.31 Yorumla
+1 yılaslında zor bir durum..
mesala cinsel tercihleri farklı olan bir dostun olsa ona nasıl yaklaşacaksın ki.. demişti bir tanıdıgım..
sonra onun cinsel tercihlerinin farklı oldugunu ögrendim onu asla yargılamadım.. aynı şekilde hanımefendilerdende cinsel tercihi farklı olan arkadaşlarım oldu
görüştügüm ara sıra.. birlikte sohbet ettigimiz.
toplum bunu kabul etmese bile Türkiyede aramızda yaşıyorlar kimisi bunu evet ben özgürüm bunu yaşayabilirim diye yüksek sesle konuşşa bile bircok kişi bunu gizliyor önce ailesinden sonra cevresinden bunu dile getirmek onlar açısından oldukca zor..
Bu baglamda..
Bu ülkedeki insanlar buna hazır degil.. Avrupa biraz daha önyargılarını azaltmış olsada bizler o kadar medeni olamıyoruz
şimdi görüşümün altında bana saldıracaklardır..
Özünde onlarda insan sadece tercihleri farklı diye onları yargılayamayız..120 Yorumlaneden bisexsin? nası bir duygu? anlatsana biraz. nası farkettin? küçükken taciz mi edildin? baban çok mu kötüydü? fazla mı ana kuzusuydun? kafana saksı düştü mü deli dürttümü gibisinden sorular en sıkıcıları.
ailem bilmez. söylemeyide düşünmüyorum. bazı çeyler gizli de kalmalı. özellikle böyle bir toplumda.
ama benim en büyük sorunum sağlıklı bir lgbt platformu olmaması. gizlilerin birbirlerini bulabilecekleri.
açık lezbiyenleri beğenmiyorum. çok avam çok varoş karşılaştıklarım. ağzında sigara bir terbiyesiz bir itici. internettekiler hep ben sana gelim? sen bana gel. seyahat engelin var mı larda kalmışlar.
çok ilginçtir :D lezbiyenim :D ama karşılaştığım hiç bir lezbiyene ilgi duyamadım..
daha akademik daha candan insanlar arıyorum.. ve bu gizlilik levelinde imkanı yok :)90 YorumlaBu konu hakkında o kadar çok film izledim ve olaylar okudum ki. İster istemez kendimi onların yerine koymaya başladım ve acaba diye bir korku düştü içime. Ya bende öyleysem ya bende lezbiyensem, kendimden şüphe ettim, bu o kadar korkunçtu ki. Toplumsal olarak çekeceğim eziyet beni çok korkutuyodu, öyle olmadığımı anlamak için yapmadığım test kalmamıştı. Şüphesi bile beni bu kadar korkutuyorsa onların ne kadar korktuğunu kim bilebilir? Görüyodum, kendini kabul edemediği için, kendinden nefret ettiği için bileklerini kesen çocuklar göruyodum ve çok acı çekiyo olmalılar diye düşünüyodum (hala da öyle) sırf gay diye taksiciden dayak yiyip ölenlerin olduğunu görüyodum, seks için bir obje olarak kullanıldıklarını görüyodum. Bu kolay birşey değil. Seçim ya da hastalık kimin umurunda? bu sadece insanlar arasındaki saygı ile alakalı birşey. Dışlanma, kabul edilememe korkusu o kadar büyük ki...
80 Yorumla
+1 yılAçıkçası normallim ben ama biseksüel dostlarımda oldu bu sitede açıkçası sadece cinsel istekleri farklı bizden gram farkları yok bizim gibiler ya zarar gelmez onlardan öcü gibi bakmak gereksiz ve saçma sadece cinsel yönelim farkı kimse isteyerek lezbiyen olmaz kimse isteyerek gay olmaz genelde çoğunun acıklı öyküsü var bazen bir tecavüz bazen acılar ve dinmeyen göz yaşları bilmiyorum ama onlarda insan bazıları da sonradan cinsel kimliğini çözdü lezbiyen olmaya karar verdi gay olmaya karar verdi bazen erkek veya kadın olmak demek sonsuza dek aynı cinsel kimlikte devam etmeyi gerektirmez bazen yanlış bedenlerde yanlış asıl cinsiyetler vardır göremeyiz bilemeyiz o yüzden ayıplamak gereksiz insan insandır...
80 YorumlaAile & Toplum konusunda 648 cevap paylaştı. Bir yakın arkadaşım var biseksüel, onun sayesinde bir sürü kişiyle tanıştım. Eskiden daha farklı düşünürdüm ama şu an bana o kadar normal geliyor ki.. He dini açıdan inancım gereği doğru bulmuyorum ama onlarla oturuyorum vakit geçiriyorum onlara güveniyorum seviyorum hiçbir problemim yok. Öyle bir grup oldukki dışardan her gören bakıyor yolda yürürken. Onlar dış görünüşleri ve sözleri ile de saklamayan belli eden tipler ben ise kapalıyım mesela :D onların da ön yargıları vardı bizlere karşı, benle tanıştıktan sonra onlarında yargıları yıkıldı. Şimdi ben onlarla görüşmeyi kessem tüm o yıkılan önyargıları yine ortaya çıkacak. Biraz anlayışlı, tahammülkar olmak gerekiyor böyle durumlarda. Ki ben her bireyin içinde biraz da olsa hemcinslerine ilgi olduğunu düşünüyorum.
60 Yorumla
+1 yılOncelikle sozlu Tacize ugruyorsun i*ne falan gibi laflar duyuyorsun kimseye zararin olmamasina ragmen sonra gay oldugunu duyan erkek arkadaslarin seni yataga atmaya calisiyor sanki her erkekle yatiyormusuz gibi. bir izlenim olusmus. Sevgilimiz olsa zaten sevgilimizle gizli gizli sevgimizi yasiyoruz kimseyle tanistiramiyoruz mesela
613 Yorumla- +1 yıl
toplumsal sorunlar ve sosyal ilişkiler yani. Teşekkürler..
- +1 yıl
@pink_hole malesef bu bir Tercih degil Oncelikle kimse Boyle birseyi Tercih etmez. Yani aslinda cok degisik bisey yok s'en nasil ki karsi cinse asik oluyosun ask acisi cekiyosun ben de bir erkege asik oluyorum onu arzuluyorum. Bir erkek vucudu bana seksi gelir hatta kufurlu konusmasi sigara icmesi bacaklarini acarak oturmasi falan ama Bu her erkegi seksi buldugum anlamina gelmez hoslanmam lazim
- +1 yıl
@pink_hole bizim zamanimizda internet yoktu. Kucukken sinif arkadaslsrina bisey hissedip adlandiramiyorsun lise de keza yine oyle arastiramiyorsun kimseye anlatamiyorsun bir tek s'en boylesin zannedip uzuluyorsun agliyorsun herkes dalga geciyor ask sevgi yok. Bir bulent ersoy var kendini onun gibi saniyorsun korkuyosun ama sonra internet gelisti. Bulent ersoyun gay degil transeksuel oldugunu ogrendim benim gibi milyonlarca gayin oldugunu ogrendim bunun toplum kabul etmese de normal oldugunu ogrendim sevgililerim oldu acikca yasayamasam da mutlu oldum sevdim sevildim. Ama hala biri sevgilin var mi dese hayir derim cunku evet desem resmini goster diyorlar gosteremezsin tabi. Hersey gizli hersey Yasak hersey sessiz olmali
- +1 yıl
@pink_hole sizin gibi saygili insanlar oldugu muddetce isimiz daha kolay :)
- +1 yıl
@pink_hole hahaha cooooook yakisikliysan bilemem :) tamam saka yaptim
- +1 yıl
@sonpazil aaa gel arkadas olalim ama ben mesaj atamiyorum burada bile bana ayrim var
+1 yılbenim en yakın arkadaşım onlardan biri ben onunla tanışana kadar biri konusunu dahi açsa utanır hatta iğrenirdim şu an bu önyargım yüzünden kendimden iğreniyorum istemeyerek elinde olmayan nedenlerden dolayı doğuştan gelen bişey bu bizim gibi hissetmemeleri davranmamaları onların da biz gibi insan olduğu gerçeğini değiştirmez arkadaşımın çektiği acılara ben şahit oldum ailesinin ona hasta muammelesi yapışını okulda dışlanışını her köşe başında dalga geçilişini bu yüzden bana bile farklı gözle bakmalarını beraber yaşadık o umursamaz böyle şeyleri takmıyo gibi görünür ama içten içe canının yandığını anlıyorum bir keresinde okul bahçesinde şaf atan bir gerizekalı yüzünden bana sarılıp ağladığını hiç unutmam mesela ben onunla bazı şeylerin farkına vardım gözüm açıldı bilinçsiz insanlarda bilinçlendirilmeli bu konuda bence
40 YorumlaErkeklerin bana kötü davranması yüzünden bir ara lezbiyen olmayı aklımdan geçirmiştim.. sonra vazgeçtim tabi.. hayat hikayem çok acıklı ve anlatsam erkek denilen yaratıkların ne kadar acımasız olduğunu anlardınız.. bazen keşke dünyaya gelmeseymişim diye düşünüyorum
84 Yorumla- +1 yıl
Aile ile ilgili mi?
- +1 yıl
@PsyChoSiS çok ağır olmuş bu ya :/
Aile & Toplum konusunda 707 cevap paylaştı. Kabul görmek toplumda huzurlu bir şekilde yaşamanın birinci kuralıdır. Zira kabul görülmemek akabinde aidiyet hissetmemeyi de beraberinde getirir. İnsan olmanın birinci erdemi de 'herkesi olduğu gibi kabul etme' eylemidir. Ancak bütün geçmiş öğretilerimize rağmen ısrarla bu eylemden çekiniyoruz. Nitekim ilkokuldan beri bize özgürlüğün tanımı 'kimseye zarar vermeden dilediğini yapma hakkı' olarak öğretilse de anlam veremediğim bir şekilde başkalarının hayatına müdahil olmaktan geri durmuyoruz ucu bize dokunmasa da.
Ben saygı duyuyorum hatta bu cümleyi söyleyerek de bir ayrım yaptığımı düşünüp kendime kızıyorum. Herkesin günahı/ayıbı/sevabı kendine.
Pdr öğrencisiyim, illa ki böyle bir vaka karşıma çıkacak. Şartsız kabul ilkesine göre hareket etmediğim sürece o insana nasıl yardım edebilirim, değil mi? Bu bakımdan, benim için önemli olan insan olmak. Bütün ayrımlardan ziyade evrensel olan vicdan ve etik değerlerdir. Ben yaşam felsefesi olarak da bunu baz alıyorum.
Saygılar.31 YorumlaBurada (İzlanda) LGBT olanların hakları yasalarla sıkı biçimde korunuyor ülkede tüm eşcinsellik karşıtı ayrımcılıklar, söylemler yasak. 2010 yılından beri bu tip evlilikler de yasal zaten. İnsanlar da genel olarak çok duyarlı ve anlayışlı, saygıyla karşılıyorlar bu durumu. Anlayacağınız burada insanlar dilediklerini seçip diledikleri gibi yaşayabiliyorlar. Bu arada ben heteroseksüelim.
90 Yorumla
+1 yılherne kadar cinsel tercihim kadınlardan yana olsa da.. garip bir toplumda yaşıyoruz vesselam.. malesef iki yüzlüyüz.. işimize nasıl gelirse.. şimdi saygı duymuyorum sevmiyorum allah nasıl bilirse öyle yapsın onları diye naralar atanların bir kısmı akşam olunca kurtadam misali yol kenarına üşüşüyorlar canım diye diye.. çok samimi bulamıyorum söylenenleri toplumumuzda.. insanların tercihleri kimseyi ilgilendirmemeli tabiki dikkat çekici durumları söz konusu ama bu kimsenin kimseye saygısızlık etme hakkını vermez.. vermemeli en azından insanı değer olarak.. türkiye olarak bir çok konuda geri olduğumuz gibi bu konuda da geriyiz.. üzücü..
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiseksüelim annem biseksüelliğin tanımını tam olarak bilmese bile kızlarada ilgi duyduğumu biliyor ve çok yakın olduğum 4 arkadaşım biliyor bana hiçbir şekilde karşı çıkmadılar saygı duydular. Çevremdekiler de seziyor gibi :D Bugüne kadar herhangi bir problemle karşılaşmadım ben şanslı kesimim sanırım zira çoğumuz görüyoruz trans saldırılarını sırf ailesi tarafından red edilince intihar eden eşcinselleri faceden takip ettiğim birkaç trans var sırf işsiz kaldıklarından dolayı evde boncuk bileklik vs. yapıp satıyolar üzülüyorum. İnsanı insan olduğu için sevmeli herkes aynı olacak diye bir kaide yok hayatı renkleriyle sevmek lazım. 🌈
51 Yorumla- +1 yıl
baban bilse kötü olurdu, anneler ne olursa olsun evlatlarına kıyamaz
Gizli Üye(30-35)+1 yılOncelikle sevgini disarda yasayamiyorsum sevdigin biri olunca acaba soylersem beni rezil eder korkusu oluyor. Ailen üniversite mezunu gayet acik fikirli insanlar olsa bile seni psikoloğa götürüyor ki iyiles. Cevrendekilerden uzaklasiyorsun escinsel oldugumu ogrenirlerse onlara davranisimi yanlis anlarlar mi diye. Biseksuelim dediginde erkeklerin aklina ooo grup yapacak kiz bulduk düşüncesi geliyor
72 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYas 25
- +1 yıl
Teşekkür ederim
Biseksüelim ama bunu hala aileme söyleyemedim. Korkuyorum açıkcası ama arkadaşlarım biliyor ve bana karşı hiç bir olumsuz davranış sergilemedirler. ailemin öğreneceği zaman bana büyük bir baskı uygulayacağını biliyorum ama elbet birgün bu gerçeklerle yüzleşecekler.
60 YorumlaBisex, gay, lezbiyen... Üç gruptan da arkdaşım var. Lez ve bisex olanlar herkese asılmıyor. Veya gay olanlar her erkeği arzulamıyor. Onlar da diğer bireyler gibi kimine aşık oluyor kimini arkadaşça görüyor. Onlar gibi değilim veya onlar benim gibi değil diye dışlamaya, küçük görmeye, şiddet göstermeye hakkım yok. Çünkü onlar bana bunu yapmıyor.
60 YorumlaDaha ne yaşasınlar ki. Adamlara ikinci sınıf insan muamelesi yapıyolar. Sanki onlarla, kendileri sevişmeye zorlanıyormuş gibi bakıyorlar. Bırakın insanlar aşklarını, cinselliklerini istedikleri gibi yaşasınlar. Hayat başka insanları hayatlarıyla uğraşıp zehir etmek için çok kısa. Anlatmakta çok zor.
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayatın her alanında her yaşta (küçüklükten itibaren ötekileştiriliyorsun (top felan) sesimin böyle olmasını veya hayatımı ben seçmedim kendimi bildim bileli eşcinselim insanlar neden beni yargılıyor anlamış değilim burada yaradana çok yakınmıştım...
homofobik veya bize, bizi geçtim bana tahammülü olmayanlara tek söyleyebileceğim bir gün çocuğunuz olduğu zaman aynı durumda karşılaştığınızda çok ama çok merak ediyorum ne yapacaksınız işte o zaman evlat diyip yüreğinize basacaksınız
Gizli bir eşcinselim sosyal platform'da tanıştığım kişiler eşcinsel olduğumu biliyor ailemden çevremden saklıyorum saklamak zorundayım malesef bu satırları yazarken bile gözlerim doluyor ne kadar güçlü durmaya çalışsam da insan hayatta size göre daha fazla tıkanıyor...20 Yorumla
+1 yılSapkınlığın savunulmasından yana değilim. Kavimlerin helak sebebidir. Bu arkadaşlar yanlış yoldan çevrilmeli topluma kazandırılmalı. Zaten kıyamet alemetlerinden biri de eşcinselliğin savunulması. Ahlaksızlığı ve yanlışı ne desteklerim ne savunurum. Yanlışı desteklemek yanlışa ortak olmaktır. Psikolojik hastalığı varsa destek almalı Allah doğru yola iletsin.
99 Yorumla- +1 yıl
@tncz94 Teşekkür ederim senin de kardeş :)
- +1 yıl
sapkınlık mı ahahhahah pedofili ensest ya da tecavüzcülerle karıştırdın herhalde insanı dinden imandan soğutuyorsunuz ya bir insan ın hükmünü allahj varsa öbür dünyada verir bırakın bu insanlarıda istedikleri gibi kendileri gibi olarak yaşasınlar kaybolun gidin bir bitmedini, z ya
- +1 yıl
Başkalarının yanlışlarına bakarak kendinizi haklı çıkaramazsınız.
- +1 yıl
O saydıklarından farklı değil benim gözümde.
- +1 yıl
- +1 yıl
@EniyiYorumcu bak sana bişi diyeimmi insan olmanın en baştaki mantığı nedir biliyormusun karşındaki insanı anlamaya çalışmak onları yadırgamak hor görmek aşşağılamamakhepimiz ölümlüyüz öbür dünya varsa eğer yanlışlarına göre günah cezasını çekiceklerdir. ha sana göre ters olan başkalarına göre normal gelebilir. çünkü senin hormonal ve sinir faaliyetlerin hayatı anlayış tarzın bu olabilir. bu zamana kadar aklına yerleştirilen ve seninde norm saydıkların bilgiler olabilir. tıpda dine yer yoktur sen inancına ve kendi doğrularına göre konuşursun bende olağan ve gerçek budur diye konuşurum. senin benim bu insanları yargılamaya hakkımız herkesin cinsel ve duygusal hayatı sadece kişinin kendisini ilgilendiren özel bir durumdur böyle yaparak ne bu insanları doğruya yöneltirsiniz neda azaltabilirsiniz. ancak nefretini kazanırsınız nefretini kazanırsınız bu insanların umutlarını hayatlarını tüketirsiniz. yüzde hep aynı çözüm bu insanları oldığu gibi kabul etmek onlara saygı duymaktır.
- +1 yıl
@Scorpid hor görsem topluma kazandıralım niye diyeyim ki? Kendinizi ötekileştiren gene sizsiniz. Mesela senin eşcinsel olduğuna dair raporun var mı? Deliyim desem kimse inanmaz bana mesela rapor isterler. Geçenlerde okumuştum bir genç eşcinsel sanmış kendini kadınken erkek olmuş hayatı kararmış. Sana göre tecavüzler pedofili yanlışsa benim için de öyle o da yanlış.
- +1 yıl
Herkesin günahı tabi kendine. Biz gene de uyaralım.
samimi birşey söyliyeyim, benim lgbt olan vatandaşlarla bir sorunum yok. onlar kendi tercihleri. ama bana yavşamazlarsa sevinirim. bir ara abi dedik, abi dediğimiz insan gay çıktı beni taciz etti abilikten çıkarttım onu :D tamam iyi güzel kendi tercihlerinizde el ayarınız olsun lütfen, önünüze glene yavşayıp sulanmayın. ama '
110 Yorumlaböyle bir kardeşi veya çocuğu olan insanların endişelerini ele almak da lazım bence ama tabi önce kişiyi düşünmek gerekirse artık ilk nasıl seks yaptığını değilde nasıl para kazandığını düşünmeliyiz çünkü onlar için herşey yeterince zor hepinizi çok seviyorum tatlişlerimm :)
20 Yorumla
+1 yılNe fark eder ki, aynı gökyüzü altında nefes alıyoruz hepimiz. Kimsenin kimseye zararı yok. Lgbtyi tastiklemeyenler sevmeyenler ne olursa olsun saygı duymalılar. Türkiye veya başka bir ülke, fark etmez. İnsan her yerde insandır.
70 YorumlaAile & Toplum konusunda 857 cevap paylaştı. Biseksüelim ve bunu kimseye söylemeyi düşünmüyorum. Çünkü bu ülkenin eğitim seviyesi yükselmedi daha.
150 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 813 cevap paylaştı.
+1 yılSaygı duymadığım insan tipi. Kusura bakmada yumuşağın biri bana yavşasa yumruğu yer. İşin kötüsü bu tip insanlar kafadan sorunları var. Fakat bunu kabullenmek istemiyorlar. Misal Rüzgar erkoçlar. Tercihini yaptı ve erkek oldu değilmi. En azından işine saygı duy ne olucaksan tam anlamı ile ol. Sana verirler Y kromozonu kafan yerine gelir. dünyada AIDS hastalığını ilk çıkaran uyuşturucu kullanıcıları ve GAY bireylerdir. Ve hala LGBT'nin iyi olduğunu savunan kafasını kullanamayan bireyler var. Sen kendi çocuğunun gay ya da lezbiyen olmasını isteyebilirsin. ama benim çocuğum böyle bir bataklığa asla girmiycek
226 Yorumla- +1 yıl
büyük lokma ye buyuk soz konusma, senın ıstegınle olan bısı degıl bunu kafan sok once, aıds hastalıgı gaylarda cıkmasıyla alakası yok sen anal ılıskı yasarken o bolgeyı temızlemessen tabıkı hastalık kaparsın onun ıcın kondom denılen sey var onu kllanıcaksın, hem aıds cınsel yolla bulasıyo sen bı escınselle ılıskıye gırmessen sana bulasmaz yanı sana zararı yok, aıds hastalıgı normal ınsanlardada goruluyo, bu arada ıstekle alakalı bısı degıl elınde olmayan hıslerle olusuyo durduk yere gay veya lezbıyen olucam dıye olmuyosun, sonucta sende heterosexuel olmayı secmedın hıslerın oyle sen nasıl erkek erkege yapmam dıyosan bende kızlarla yapamam bıraz anlayıs lutfen ve son uyarım cok kınama Allah buyuk kınadıgını Allah basına verdıgı zaman gorursun, ozamanda boyle dıyebılecekmısın bakalım
- +1 yıl
@lgbticc Vikipedi diye ansiklopedi mevcut aç bir araştır. Ikincisi anal seks yapmam karşımdaki eşim dahi olsa. Üçüncüsü aids cinsel yol dışında da bulaşabilen bir hastalık. son olarak zaten normali hetero olmak. Neden erkekte uzun bir uzuv varken kızda yok bunları hiç düşünmessiniz ama aklınız her türlü yumuşaklığa çalışır. dediğim gibi bir probleminiz var.
- +1 yıl
umarım ılerde cocugun boyle olmaz ama unutma Allah bu dunyada kınadıgını gostermeden gondermezmıs hem kul hakkına gırıyosunuz hemde ınsanlarla dalga gecıyosunuz bence sız yanlıs yoldasınız, ben sana soruyomuyum yatakta neler yapıyosun esınle veya sevgılınle, hangı fantezılerın var dıye soruyomuyum, pekı benım yatakta yaptıgım sey senı neden bu kadar ılgılendırıyo, karsındakı kısının ınsan oldugunun farkına var escınsel deyınce aklına sureklı seks duskunu ınsanlar gelmesın bızde asık oluyoruz ve kımseyede zararımız yok bence etrafa zararı olan ınsanlara karsı durun eger escınsellere olan bu onyargınızı tecavuzculere sapıklara kullansaydınız bıze gosterdıgınız tepkıyı onlara gosterseydınız ulkemızde boyle olaylar azalardı, mesela soyle anlatayım ben homosexuel bırıyım esını bana emanet edebılırsın benden zarar gelmez ama bı heterosexuele emanet edemessın sana bır suru ornek verebılırım boyle ama basta onyargılarını yıkıp ınsanlara saygılı ol
- +1 yıl
@lgbticc Ya bırak yapma ya.. Hala anlamıyorsunuz. Ben size anlatmaktan sıkıldım siz anlamamaktan bıkmadınız. Eşcinsel olan bireylere hastalığa yakalanma oranı daha yüksek. Ayrıca siz normal olarak görüyorsunuz da ilerde umarım öyle bir imkanınız olmaz ( en azından Türkiye'de ) çocuk sahibi olduğunuz da ve bu çocuk anlamaya çalıştığı yaşlara geldiğinde ne diyeceksiniz çocuğa :D bu çocuk ne düşünecek. Gidecek okula herkesin velisi geliyor normal bir erkek bir kadın. Çocuk intihar eder be psikolojik sorundan. Bir de sizin şu savunmanız var gül gül ölüyorum ona. Eşcinsellik hayvanlarda da varmışmış. Akıl var mantık var ben deistim ona göre konuşuyorum yaradan insana akıl vermiş öyle yaratmış senin bir düşünce yeteneğin var yani hayvanlarda olmayan bir şey bu. Bence daha konuşma konuştukça batıyorsun. insansın sen insan hayvan değil. İnsan gibi yaşa.
- +1 yıl
sana ınanamıyorum cidden, sen bir deistsin ve senden boyle bı dusunceyı duyunca sok oldum, hadı cahıl bırı olsa neyse ben sana deistsin diye bişi dıyomuyum sen nasıl saygı beklıyosan sende saygı gostermeyı bıleceksın genellıkle ateistler hep saygı duymustur escınsellere ama sen cıkıntılık yapmıssın bırbırımıze destek olmamız gerekırken kostek oluyosun yazık ozaman bende sana saygı duymuyorum nıye musluman degılsın git baska yere bunları demem hosuna gıder mı sana bende muslumanım senı ıstemıyroum dıcem napıcaksın ateistlere olum gelsın ozaman sen bana saygı duymassan ben sana hıc saygı duymam
- +1 yıl
- +1 yıl
bu zamana kadar kaç escinselle konustunda boyle soyluyosun, baskasında mantık ararken kendınınkını kaybetmıssın, ne soracaksan sor ben mantıklı bı sekılde cevaplayabılırım ama sen neden boyle oldun neden boyle tercıh yaptın gıbı sacma sapan sorular sormucaksın mantıklı seyler sorucaksın
- +1 yıl
- +1 yıl
şöyle düşün mesela herkes homosexuel dunyada homosexuellık yaygın ve heterosxuellerı dıslıyolar ve sende heterosexuelsın erkeklere karsı bısı hıssetmıyorsun napıcaksın evlenmıceksın kızlarla bırlıkte olucaksın deme herkes senı dıslasada sen yıne nasıl mutlu oluyosan oyle yasayacaksın, youtubede dünyada tersine dönse lgbt filmi var kısa bır fılm ızle ozaman anlarsın belkı bızı veya benim çocugum dıye belgesel var escınsel aılelerı cocuklarını anlatıyor ızle belkı homofobın son bulur ama sen onyargılı oldugun ıcın acıp ızlemessın ne desem bos
- +1 yıl
- +1 yıl
@lgbticc Ya siz gerçekten Yumoş oğlanlar hiç anlamıyorsunuz bazı şeyleri. Bana 2 mantıklı açıklama yap diyorum bilimsel açıdan. Bana bir yazdıklarına bak.. yok dünya yumoş olsaydı normalleri dışlasaydı ne yapardın. Zaten dünyada olması gereken erkeklerin ve kızların normal olması anormal değil. Düzen zaten böyle kafana sok artık. Anlamıyorum ya HIV virüsünü çıkartan gruplardan biri de sizsiniz zaten junkielerle beraber hala bana yumuşakçaları savunuyorsun. Sen git az bilgi öğren kendine Y hormonu enjekte ettir. Kafan bir yerine gelsin hadi kızım.
- +1 yıl
ne bıcım deıstsın sen cool olucam dıye deıst olmussun resmen bı boktan haberın yok takmıssın aidse, at bu yobazlıkları kafandan at sızın gıbılerın neslı tukensede kurtulsak artık, bu dunya var oldugundan berı varız varolacagız bunu o bos kafana sok, senın gıbı aklım skimde degıl benım homosexuelım ama sızın gıbı srefsız degılım kımsenın karısına kızına yan gozle bakmam ama sız o erkeklıgınızle yemedgınız bok kalmaz burada gelıp escınsellere yumosv güzel kardeşim top gıbı kelımeler kullanırsınız ıste herkes karakterını bellı edıyo, hem sanane ıstedıgımı severım ıstedıgımle dolasırım cokda skımdesınız benı ancak Allah yargılayabılır sız anca yrragımın kafasını alırsınız sizin gibi insan gibi gorunen yaratıklardan utanıyorum ılerde İnşallah senın cocugunda escınsel olurda bakalım ozaman yumoş diyebılecekmısın tabı sız elalem neder dersınız ya oldurursunuz evladınızı ya da evden kovar doversınız çünkü siz erkeksiniz, insanları cinsiyetlerine göre yargılayacagına ınsanlıga faydası var mı ona bakın
- +1 yıl
@lgbticc Baban allah bilir ne umutlar beslemiştir senin için. Nasılda sevinmiştir oğlum oldu diye. adam nerden bilsin aslında bir kızının doğduğunu. Çok masumsunuz sanki. Normal erkek karı kız keserse siz de gider erkeklere sarkıntılık edersiniz üstüne dayak da yersiniz. Askerliğe alınmazsınız çürük diye. Doğru ama bu ülke ne yapsın sizi yumoşlar. Zaten çoğunuz intihar ediyor. Gereksizler.
- +1 yıl
- +1 yıl
evet erkek dıyorum ama erkeklıgı sız ogreteceksenız ben almıyım cunku 5 para etmez karakterınızle gelıp bana burda erkeklık taslamayın adamlık cınsıyetle olmaz gelıp bana burada hakaret edınce erkek oluyosun ama adam olmuyosun bunu o kalın kafana sok, bu arada yenı kufurler ogrende gel hakaret edeceksen barı duzgun kufur et mal
- +1 yıl
- +1 yıl
@GünlükYaşam ya he he git beyninde algı sistemlerini onar ondan sonra bilgi edin azcık tıp ne diyor sonra laf ebesine gir. yüzde 90 heteroseksuel se yüzde 10 da eşcinsel türkiyenin yani 7 milyon eşcinsel var türkiyede sence neden bu kadar insna böyle bir hayatı tercih etsin basit düşün sonrada zoıra doğru level atla.
- +1 yıl
- +1 yıl
@GünlükYaşam Önce adam ol insanları hor görmemeyi aşşağılamamayı yadırgamamayı öğren sende bu hal durumunun içinde olabilirdin bu psikolojik şiddetdir insanlara yaşattığın bunun neticesinde depresyon anksiyete bunalıma intihara girişiyor insanlarımız daha sonra seninde başına bir gün neyle karşılaşacağın hiç belli olmaz insan beyni hata yapmaya müsaittir ölümüde aklından çıkarma hadi eyw.
- +1 yıl
@Scorpid Ya hadi oradan ya he siz çok saygılısınız zaten milletin önünde soyunarak değişik kime laf anlatmaya çalışıyorsun sen. Sen sapkın olabilirsin ama yeni nesilin sizin gibi sapkın olmasına izin vermeyeceğiz.. Sen önce git bir kendine Y hormonu verdir Rüzgar Erkoçlar gibi en azından ne olacaksan tam anlamıyla ol ortada kalma daha cisminiz bile belirsiz.
- +1 yıl
saygı duyuyo, kacınız ıs verıyo bence sen dogarken beynın anne karnında kalmıs ne dedıgını bılmıyosun cunku anca yumos top falan dersın umurumuzda degılsın lezbıyen p*rno ızlemeyı bılıyosun ozaman neden sesın cıkmıyor abazasınız kabul edın, inşallah cocugun escınsel olur butun beddualarım senınle
- +1 yıl
LGBT BİREYLERİ MALESEF ÜLKEMİZDE YAŞAYAMIYOR buna fırsat vermiyorlar ülkemiz homofobik insanlarla dolu insanı insan olduğu için değilde tercihleri için sevip ya da sevmiyorlar. Umarım yüce yaratan sizide böyle şekilde sınamasın...
evet ben DESTEKLİYORUM. Onlarda insan bizler gibi Yazık yazık şyu yorumlara bakın homofobik insanlardan nefret ediyorum40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaşım 25 çektiğim sıkıntı değişemem artık kendimin duygularımın önüne geçememem çünkü kendin gibi birini bulmak zor zamana bırakıp yoksayıp unutmak şu an yaptığım birşey
51 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim
Kesinlikle saygı duymuyorum.
Türkiye'de %90 insanın bu tür saçmalıklarla işi olmaz olamaz.
Avrupa da yasal olabilir, lakin burası Türkiye. :))126 Yorumla- +1 yıl
Olmadı şimdi :))
herkes saygı duymasın da sen saygı duymayınca şimdi bir bozuldum yani :d - +1 yıl
Şaka yapıyorum ya :))
Onlarında güzel bir hayat yaşamaya hakları var düşman değilim ve arkadaşlık kurmak sohbet etmek isterdim her tür insanı tanımak gerek ön yargılarınızı tabularınızı yıkın tek gereken şey vicdan ve empati
54 Yorumla- +1 yıl
kalbin kadr yüzünde okdar güzlki içinde bir minik kedi var adeta..
- +1 yıl
Rica ederim ben gercekleri soyledim sadece icinin ve disinin guzelligi ayni derecede
Ben bir lgbt üyesi değilim karşı da değilim. Böyle iğrenç bir dünya özellikle de "türkiye" gibi cehaleti ünlü bir ülkede asla da olmak istemezdim. Kesinlikle insanlığını kaybedenlerden iğreniyorum. Çocuk gibiler nerede nasıl davranılmasını bilmeyen bir toplumda yaşıyoruz. Dalga geçilmesi gereken bir durum olarak görmüyorum, keşke insanlık rengarenk olsa.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl22 yaşında bir biseksüelim. kız arkadaşım olduğu zamanlar annem benden şüphelenirdi ve sürekli ailemizi rezil edecek şeyler yapma diye söylenirdi. bundan dolayı da hiçbir zaman söylemedim kendisine. bizim eve gelip kalabiliyordu o bir avantaj bence :) lisede lgbt ile çok dalga geçilirdi ama üniversiteye başladığımda bütün dalga geçenler birden lgbt destekçisi olması da ayrı bir ironi :) çoğu kişi bilmez. herkesin bilmesine de gerek yok zaten o yüzden arkadaş çevresinde sıkıntı çekmiyorum.
20 YorumlaKendilerinin cinsel kiliklerini itiraf ettiklerinde sapık muamelesi görmeleri.
Bir de bazı kesim var daha yumuşak davranıyor hastalık falan diyor
Bu ne bir tercihtir ne de hastalık. Sevginin cinsiyyeti olamaz31 Yorumla- +1 yıl
İşte böyle bilimsel insanlar arıyorum :))
Gizli Üye(25-29)+1 yılailemi kaybettim hayata küstüm acı çekmeye alıştım yalnız kaldım tokat yedim kendi isteğimle seçmediğim bişey için haketmediğim muameleyi gördüm intar etmek istedim denedim canım acımadı bile ama etmedim hala duruyor o jilet izi.
361 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılağzı olan konuşuyor oh ne güzel
Gizli Üye(25-29)+1 yıl18 yasimdayim transim is bulamamktan korkuyorum cunku eger bulamazsam zorunlu seks isciligine suruklenmekten korkuyorum suana kadar arkamda konusmlar oldu fakat yuzume laf atacak kadar cesaretli birisi cikmadi sadece otobus gibi yerlerde merakli merakli bakiyorlar. Ben biraz sansliyim cunku ailem beni destekliyor.
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSeni anan yavsak asil gerizekali beyinsiz cahilin tekisin
+1 yılÇok kötü şeyler yapıyorlar dışlanıyorlar. Hakarete maruz kalıyorlar. Gerçekten yanlış bişey onlarla arkadaş olup onların yanında olmak yerine. Yalnız bırakılıyorlar. Sonuçta onların tercihi kimse yargılayamaz. Herkes özgür ve öyle olmak onların tercihi. Bana bir zararları yok. Saygı duymaktan başka yapacak bir şeyim yok
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 692 cevap paylaştı. Yasim 32:)
18yasimdan beri... bıkmadan usanmadan gay doverim.
Daha 3ay önce birinin kafasını asfatta kivilcimlastirdim
Eşcinsellik ayrı insanlık ayrı ama önüne gelene sulanan o* çocuklarını sevmiyorum.
Bana mümkünse kızlar baksın bir gay bana kafasını cevirse o kafasını acimadan parçalarım. Öyle kirita kirita yuru umrumda olmaz. Ama o götü bana kiritirsa kalça kemiğini omuriliginden sokerim! Yoksa kim kimle n halt yemis banane..125 Yorumla- +1 yıl
diğer bir yoruma yazdığımı aynen yazıyorum... şiddet yanlısı kafa parçalayan omurga söken veyahut bunları hayal eden imgeleyen adam normal, örnek vatandaş. başka bir erkeği ya da bu örnek vatandaşı hayal eden anormal, omurgası sökülesice tehlikeli... ? aklı selim heteroları ve onların çocuklarını ve LGBTyi bu tip psikopatlardan korusun allah inşallah...
- +1 yıl
Sana yoldan geçen bayan kıvırtsa ağzın düşer dişlerin yerinden sökülür saldırırsın ona ne diceksin ;)
- +1 yıl
ya sen beni çok şaşırttın şu görüşünle. sanırım şu aralar bipoların en manik dönemlerini yaşıyorsun :))
biraz sakinleşince tekrar konuşalım :))
Lgbt birey degilim heteroseksuelim ama cok arkadasim var ve en cok is bulamadiklari icin diger sorunlarin cig gibi buyudugunu soyleyebilirim, ve bir de dislanma tabiki
40 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 8b cevap paylaştı.
+1 yılŞu lezim diyen erkeklerin görüşlerini kaldırsalar? Alakasız görüşten.
161 Yorumla Ben saygi duymuyorum cok itici geliyor aklima bile gelince midem kalkiyor onlarinda bir cesit sapkin oldugunu dusunuyorum benim dusuncelerim kimseyi baglamaz
126 Yorumla
+1 yılValla tek yaşadığım sorun kızların Tribini onun dışında herşeyi aştım hiç sıkıntı yok artık
33 Yorumla- +1 yıl
kızların tribi derken? akran/arkadaş baskısı ya da zorbalığı gibi bir durum mu?
- +1 yıl
Yok sevgililerim çok çok Trip atıyor başka sıkıntısı yok :)
- +1 yıl
Aa lezbiyenle tanismak isterdim. Ben de sevgililerime trip atmayi severim. :)
- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılçevresindekilerin duygusal olarak değil daha çok cinsel olarak yakınlaşmak istemesi en büyük problem bence
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılLgbt üyesi değilim fakat saygı duyuyorum. Ben nasıl bir "insan"dan hoşlanıp, aşık olabiliyor isem oda pek tabiî olabilir. Herşeyden önce insan olmalıyız. Lgbt bireylerini yargılamak bana yanlış geliyor. Hiç unutuyorum bir avm de escinsel bir kiz gormustum belli idi yani butch deniyor sanırım onlara 5 dk sonra yanıma geldi benden etkilendiği vs söyledi. Ona söylediğim tek şey bir erkek arkadaşım var oldu. Asla kirip incitecek bir sey söylemedim, soylemem de
10 YorumlaAkran baskısı en kötüsü birisi öğrencek diye ödum kopuyor. Top i*ne gibi kelimeleri küçükken yüzüme vururlardı şimdi arkamdan konuşuyolar eminim
60 Yorumlaİnsanları cinsel tercihlerine göre yargılamam, hayvanlarla yapmaya çalışmadıkları sürece. Bence insanlık önemlidir. Cinsel tercih ve günahlarıyla kişi ahirette hesaplaşır yani kişinin vicdanına kalmış bir şeydir.
30 Yorumla
+1 yılEşcinselim ve bu konuda sana çok hak veriyorum, Babam öğrendi ve dayak yedim ilk defa kolum mosmor olmuştu ama pes etmedim sevdiğim erkeği bırakmadım. İşimiz çok zor.
30 Yorumla
+1 yılEn zoru ailene söylemek. Bilen insanların sana hastalıklı, vebalıymışsın gibi bakması
30 YorumlaBu millet "şunu yapamıyoruz" dediği için böyle ne zaman "acaba bu nasıl yapılıyor"diye sorarsa ozaman işte bunların hepsi geçecek ki buda tahminen 10 yıl sonra gerçekleşicek tabiii... Türkiye sağlam olursa..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTürkiye gibi ülkelerde asıl sorulması gereken soru bu değildir.
Ben desteklemem, tahammül edemem, saygı da duymuyorum. Çünkü bana göre tercihin yaşanmasıdır eşcinsellik. Yani yaratılıştan gelen özellik değildir.385 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle. Sonra sokaktaki kedi köpeğe neden tecavüz ediliyor diyorlar. 2 side sapkınlık değil mi?
- +1 yıl
tıbbi gerçek ne alaka, kaç makale okudun eşcinsellikle ilgili gelmiş burada doktor gibi konuşuyorsun? eşcinsellik doğadaki hemen hemen tüm canlılarda vardır, bilimden ne kadar anladığın ortada. ayrıca da eşcinsellik tercih değil yönelimdir. sen, acaba kızlardan mı hoşlansam erkeklerden mi diye seçim yaptığını hatırlıyor musun?
Hicbir sorun yasamadim cunku lgbti bireyi degilim saygilar 😌
90 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÜlkemizi bitirecek olan durum. Pek hayatları umrumda değil. Kınamakta istemiyorum. Fakat bu gidişle ülkemizde genç nüfusu azalacak. Eşcinsellik artacak. Avrupanın istediği gibi olacak.
Müslümanlar bu gidişle Hristiyan nüfusunu geçecek. Olan savaşların bazıları da genç Müslüman nüfusunun azaltılması.
Avrupa da gelişen ülkelerde yaşlılar fazla, biz de ise gençler. O yüzden korkuyorlar bizden.12 Yorumla- +1 yıl
ülkede bombalar patlıyor terör salmış heryanı, yıllardır verdiğimiz şehidin haddi hesab yok, adam halihazırda doğmuş yetişmiş vatandaşın savaşta helak olmasını bırakmış yenisi doğmayacak diyor ya :S savaşı geçtim önlemi alınmamış kazalarda ( araba, maden, inşaat, vs) ölenler? yan baktı diye öldürülen gençler? boşadı diye öldürülen kadınlar? elinizdekini koruyu oğlum önce.. eşcinsellik bulaşıcı değil valla bak. ben eşcinselken sana hapşurunca sen eşcinsel olmuyosun. benim eşcinselliğim senin heteroluğun değişecek şeyler değil. böyle doğuyoruz. ikimizde sende bende. hetero çiftler yapar yeterince çocuk. merak etme sen.
Cevap sahibi+1 yıl@sonpazil Öyle olduğunu düşünmüyorum. Eşcinsellik artıyor. Eşcinsellik, soyun bitimi demektir.
Bu topraklarda herkesin gözü var. O yüzden savaş olmaması komik olurdu. İsterse Türklerin hepsi hristiyan olsun, ateist olsun. Bu topraklarda yine savaş olacak.
O çok savunduğun eşcinselleri ülke zor durumlarda görmek isteriz. Özgür değiliz diyor. Neyine özgür değilsin? Her şey serbest. Ben böyle doğarak eşcinsel olunduğuna inanmıyorum. Öznel bir bakış açısı ile yorumluyorum.
Doğarken eşcinsel olduk yorumu bana göre öznel bir yorumdur.
Kısacası, nesnel şeyler söylemiyorsun. somut şeyler söylemiyorsun.
Akla mantığa sığmayan şeyler be. Lgbt falanda desteklemiyorum. Benden uzak olsunlar. Hele o translar. Korkuyorum be ne oldukları belli değil. Ilgilenmiyorum onlarla kısaca. Saygı falanda duyma taraftarı değilim.
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıleşcinsel değilim sırf onlara destek olmak için yorum yapıyorum.. kendinizi dışlanmış hissetmeyin... aslolan insanın cinsel tercihleri değil yüreğidir..
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİtiraf ediyorum biseksuelim oh be rahatladım yemin ederim
80 Yorumla
+1 yılBu ülkede yaşamaları. Başka ülkelerde görmek isteriz kendilerini.
123 Yorumla- +1 yıl
@adaycel Ben dönmek peşindeyim güzelim sen uza biz tetiği çekeriz.
+1 yılÇok değerli bir amcam olarak gördüğüm adam bana aşkını ilan ettiğinde hiç yargılamadım onunla konuştum bile o gidene kadar hiç kızmadım ama yapamam dedim nitekim benim tercihim kadınlardan yana..
20 Yorumla
+1 yıltoplumda en çok ötelenen ötekileştirilenler olduğu için en büyük sıkıntı bir yere aidiyet duyguları kalmıyor ve muhtemelen kendilerini savunmasız hissediyolar toplum içinde
10 Yorumlabile bile cehenneme gitmek nasıl bir duygu sanırım sizin Allah inancınız yok saten müslüman degilsiniz bu kesin nasıl bir midesizliktir bu birde övünüyorsunuz hak istiyorsunuz bu dünyada degildi ötede hakkınız ateştir sonsuz bir ateş...
20 Yorumlaben bisexüelim ve tek sorun bu durumun öcü gibi görülmesi...
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl23 yaşındayım. kendimi saklıyorum ailem biliyor sadece onlarda bipolar bozukluk yüzünden böyle yaptıgım düşüncesinde. gel gör ki hislerime engel olamıyorum
21 Yorumla
+1 yılPsikolojik olarak zor. Tabi kabullenip kendini sevdiysen sorun yok. Ama yakın arkadaşların dışındaki herkesten gizlenir geneli.
10 Yorumla- Devamını Gör (39)
Devamını Gör(84)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > LGBT'li bireylerin en çok yaşadığı sorunlar/problemler/endişeler nelerdir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler