Sevgilime tesbih hediye etsem hos olurmu?
Yani sizin hosunuza gidermiydi. Birde bu tesbihlerin anlamı varmı?
Yani sizin hosunuza gidermiydi. Birde bu tesbihlerin anlamı varmı?
geçenyıl arkadaşlar bugun falan kişinin dogum günü dediler davet etiler süpriz yapacaklarmış bende hediyeden pek anlamam aradım taradım kendimce hiç bişey bulmadım ve e sonunda bir tesbih almaya karar verdim herhangi bir madi değeri pek fazla değildi zaten zaten hediyenin maddi değri önemsenmez aslında önemsenen senin hediyeye yükediğin değerdir şu şekilde bir not yazmıştım kulanabilirrsin ilerdede bir bence yazabilirim bu konuyla alakalı herneyse not şu şekildeydi bu arada arkadşımız erkekti isim vermemk için yazmadım
bu tesbihin benim için herhangi bir maddi veya manevi değeri yok senin içinde şu an yok ama sen çektiğin salavatınla çeltiğin sabrınla çektiğin özleminle çektiğin hasretinle deger kat diye hoşuna giderse kulan istersen
Cok hos olmus ya :)
Krolukla ilgisi nedir. :/
Herkes krodur falan demis. Niye?
Öyle algilaniyor.
burdakilerin bir kismi sabah akşam sevgilim öptü nedemek sevgilim bunu yaptı ne anlamalıyım diye soru soran ergen tayfası başka bir hediyede alsan ilaki uyuzluk çıkacak sorunu yanıtlayanların yaşlarına bak da yorumları öyle değerlendir sadece yaşla değilde bir kısmı biyolojilk olrak yettişkin olsada olgunluk sıfır
Tesekkür ederim. :)
Tesbihlerin Anlamı Olmaz. Aklınızda Kalsın: Kehribar Alın Kehribarda Yeni Sıkma, Yeni Ateş, Yeni Zar Tesbihlere 150-200 TL'den Fazla Vermeyin.
Damla Kehribarı Alırsanız da Araştırmadan Almayın Gramına Göre Fiyatı Artar.
Kehribalarda En Değerlisi Eski Zar ve Eski Damladır..
Tesbih = namaz bence. bir de yani ne biliyim böyle arabesk kaçar anlıyo musun. Sevgilin apaçiyse iyi gider. İlla tesbih alıcam diyosan özel taşlardan yapılma tesbihler vardı onlar güzel olabilir süs diye dururda elde tesbih sallayan adam da bir acayip ya ne biçim sevgiliniz var
Ne kadar önyargi kokuyorsun.
tesbih kullaniyorsa bence al. nende babama hediye etmistim erzincandan geldi ismini üstüne yazdirmistim. bence cok hos bir hediye olur
Apaci diye bağlıyanlar var. Bilmiyorum ben cok severim tesbihi. Sevgilimde bende arabesk dinlemeyiz. Ama :)
Bencede :)
Cevap
7Cevap
Tesbih herkez tasiyamaz cakmak hediye et ya da baskili tshort hatirasi kalsin
Çok basit onlar. Benim sevgilimde herkes degil zaten :)
Bunumu anladın. Ben maddi hediyeleri sevmem g9z boyama ve ucuzluk olarak görürüm manevi olarak. Soruyorum.
Manevi degeri olan hediyeler daha kaliteli. Hem
Seni terslemedim.
Olumlu yorumlarda yaptim.
Fikir vermek ve hakaret etmek farklidir.
Benim sevgilimi tanimadan apaci derse. Sendende hoslanmadim diyen birine bence en uygun cevaplark verdim. :)
Sallamalık diye tabie edilenlerden al. Hem çeker hem sallar, el oyalar
Ya hayır. Biraz kaliteli birsey istiyorum.
Tamam kaliteli al ama sallamalık olsun. 10 liraya da bulursun 50 liraya da 250 liraya da..
Ya ben yanlıs telafuz ettim. :))
Böyle sokak serserisi gibi olmasin mabinda demek istemistim
Anlıyorum, ama tesbih de o tarzı tetikliyo. Sallamayıp çekse bile öyle yani. Ama sevmiyosa tesbih en azından sevgilimin hediyesi der baş köşeye koyar
Poff :/ baska biseyemi yönelsem
Tesbih Falan Sevmem, kro işi. Ama sevdigim kiz aldi diye cok mutlu olurdum :) Sevgilimi binbir kere öperdim
Neden kro?
Tesbihi sallayanlara bak anlarsin. Sendende gicik aldim bu arada ;)
Aman Allahım gıcık olmus bana.
Dam yok mu atayım. Yasayamam ben bununla. :D :D
Açtığın kullanıcı adina bak.
Herhalde sevgilim o tip krolardan olsa ben birlikte olmazdim.
Güzel olur akik taşlı olurza veya oltu taşı
33 lük mü? 99 luk mu?
1000lik :D
evet giderdi hoşuma
seviyormu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar