Aile & Toplum Bu dövmeyi yaptırmayı düşünüyorum sizce nasıl? Göybörü Takip Et Xper 6 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor anlamıda bu "Öd Tengri yasar, kisi ogli köp ölgeli törümis" (Zaman'ı Tanrı Yaşar, insan oğlu hep ölmek için yaratılmış). Ortada ki tamgada, eski Türk Kaya çizimlerinde tek Tanrı inancını, Tengri'yi simgeler Bu dövmeyi yaptırmayı düşünüyorum sizce nasıl? Cevapla Dövme Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
ateslıerkek85 Takip Et Xper 5 Yaş: 39 +1 yıl ıcındeı azgın bakıreyı salıver gıtsın ınan daha mutlu olacaksın dıyoruz:) 1 3 Yorumla Göybörü +1 yıl hc bısey anlamadım Yorumla ateslıerkek85 +1 yıl yanış yorum :9 bence bıseye benzemıyor kardeısm cok samımıyım sne klasıklerden gıt mesela kobra felan yaptır 0 yansıtır hıc olmassa :D Yorumla Göybörü +1 yıl hahah ole sacma seymı olur ya Yorumla
Davsann Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 38% +1 yıl Güzell 👍 ama cok buyuk yaptirma 1 6 Yorumla Göybörü +1 yıl kucuk olarak yaptırırım :D Yorumla Davsann +1 yıl Guzel duruyor hatta o sözü bende yaptirabilirim normal yazi seklinde :) Yorumla Göybörü +1 yıl hhaahha :D sözcük gercekten guzel Yorumla Davsann +1 yıl Aynen yazı tipide güzel :) dikkat çekici yani :) Yorumla Göybörü +1 yıl göktürkçe :) Yorumla Davsann +1 yıl Teşekkür ederim :) Yorumla
Blue1903 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Him guzelmis 1 4 Yorumla Göybörü +1 yıl tesekkurler Yorumla Blue1903 +1 yıl Valla cok begendjm bende yaptirabilirim Yorumla Göybörü +1 yıl neyını begendın :D Yorumla Blue1903 +1 yıl Anlamini sevdim ama sirf yaziyi yazabilirim sebol olmadan Yorumla
topalsolucann_ Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl gzl yaptır 👍 1 1 Yorumla Göybörü +1 yıl tesekkurler Yorumla
En İyi Cevaplar