Sevenler hala var mı diye dusunmustum soruma cevap oldu
0
25 Yorumla
Soran
+1 yıl
bir tek ben değil milyonlarca takipcisi var bu adamı artık kıskanmayı bırakın adam Arabesk rap sanatını Türkiyeye getirdi "Kova" ve Biz dört kişiyiz Gardaş adlı sanatsal çalışmalarıyla piyasayı darma duman etti.
Saka bu heralde arabesk rap dediginiz varlik resmen rap in adini kirletmek ve hangi sanattan bahsediyin sen merak ettim ya sanat cok baska bisry lutfen karistirmayin arabesk garipliklerinize bu isimleri
Bak rap var ve bunu yapan, dinleyen kişilere saygı duyarım Eyvallah ama Arabesk rap te var ve rapin bir alt dalıdır sana söyle söyleyim Amerikalı rapciler gibi 2 cıplak kız alıp rap yapmak sanat değildir rap varosların müziğidir neden kabul etmiyorsunuz bunu? Arabesk rap her zaman doğruları yazdı ve yazmaya devam edecek Şunuda kabul edin Arabesk Rap piyasaya çıkmadan önce rap nedir bunu kimae bilmiyordu Asi styla nın bir kaç parçasını dinlemeni tavsiye ederim bundan 4 sene öncesine kadar rap müzikten özellikle Arabesk rap ten nefret ederdim ama dinledikce önyargılı olduğuma karar verdim Gerçekten Arabesk rapi icat eden Asi Styla biseyler yaşamış ve görmüştür ve yaptığıda sanattır ister sevin ister sevmeyin ama saygı duymak zorundasınız Asi styla yeri geldi Yağmur yağınca tavanlarının aktığını söyledi yeri geldi Şehitler için parça yaptı Özgecan Aalan için parça yaptı ama hep gerçekleri yazdı sokak hayatını yazdı Sanat toplum içindir anlayısını benimsedi umarım önyargını kırabilmişimdir.
Nitekim Arabesk rap bitti denildiğinde Ot kubar dönüyor dünya adlı duygusal bir calışmasını piyasaya çıkartarak Arabesk rapin bitmediğini kanıtladı 2013 yılında By Mardinli serseri 63 stylaya attığı diss trackla Rap aleminin büyümesine katkıda bulunmuştur. Ve son olarakta İsyantetik adana merkez patlıyor herkes adlı parcasıyla ölmüş olan rap piyasasına yeni bir soluk yeni bir nefes getirmiştir.2014 yılı başlarında ünlü olan İsyanqar26 ise Arabesk rap kültürüne yeni bir akım getirerek "İsyanqarizm" Akımını getirip Arabesk rap toplumla iç içe olduğunu kanıtlamıştır.
En İyi Cevaplar