Kendi milletini aşağılama merakı olan bir nesil yetişiyor anlaşılan! Sizin ananız, babanız kim? Türk mü değil mi? Birisi diyor "Türk kızları kaşardır", diğeri diyor " Türk erkeği abaza"... İddia ediyorum, dünyada Türk insanı kadar namuslu ve şerefli bir millet yoktur. Bizim bu güzel ülkemizi ve bu güzel insanlarımızı bu hale getiren sizin bozuk zihniyetleriniz. Ailesi, vatanı, bayrağı, dini, toprağı için ölüme gözü kapalı gidecek bir millete abaza ve kaşar demek şerefsizliktir. Asıl abaza ve kaşarlar sizlersiniz! Bu ülkede kaç milyon insan var, binbir çeşit insan geliyor. Bu kanı bozuk insanların davranışlarını ve bunlarla asimile olmaya meraklı insanların davranışlarını Türk Milletinin omuzlarına yıkmayın. Türk Erkeği ve Kadını; yeryüzünün en ŞEREFLİ en ONURLU en NAMUSLU ve en MERT insanlarıdır. Bunu o kalın kafanıza sokun!
156 Yorumla- +1 yıl
vayt be yazacağımı yazmışsın helal olsun sana
- +1 yıl
Bir cok kulturu tanidim. Iddia ediyorum ki en ahlaksizi bozomki. Ne maval okuyorsun * .
- +1 yıl
@Ragnar_Lodbrok Aslında tam tersi. En ahlaklı toplum olduğumuz için "en ahlaksızlaştırılan" toplum da biziz. Diğeri zaten ahlaksız olduğu için ahlaklarından çok bir şey kaybetmiyorlar. Biz ise çok şey kaybediyoruz ve bu göze batıyor. Sen yabancı hayranlığını bırakıp, ülkem için ne yapabilirim de bu algıyı değiştirebilirim diye düşüneceğine çanak tutuyorsun...
- +1 yıl
Ne ahlaki? 1960larin toplu. u da ahlakli degikdi bana gore. Yabanci haranligiymis. Su sacma ithami atacagina bir dusun de kendine bak.
- +1 yıl
@Ragnar_Lodbrok Ben kendime bakıyorum zaten. Sen kendine bakıyor musun?
En İyi Cevaplar
+1 yılÇok acaip bie cinsiz. Bizim gözümüde kibarlar yumoş kabalar adam oluyor. Sonra ileride kimileri yumoş kral oluyor.
-Ay hayatım haklısın ( böyle değil)
Eski hali olsa. - Galk kız çay koy. Al buda paran ne b*k istiyorsan al. Ha pazardan don al bana.
Böyle garip diyaloglar.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOdun , maço , kıskanç.. .. :D
Fiziksel olarakta kara kaş kara göz olurlar genelde :)55 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAhhah öyle oldu demi :D
@Acoo22
Cevap sahibi+1 yılTürk erkeklerinin böylelerini severim ama :D
@eğlencelihayatlar
Cevap sahibi+1 yılHarbi ya şimdi baktım da geneli öyle demiş :D
Nedir sizden çektiğimiz :D
@Acoo22
Cevap sahibi+1 yılBirazcık çeki düzen verin kendinize sonra niye kızlar böyle :D ayıp ama
@Acoo22
Cevap sahibi+1 yılOnu siz bulcanız Söylersek bir anlamı kalmaz :D
@Acoo22
Canayakın :) böyle deyince tek kelime oluyor sanırım 😝
74 Yorumla- +1 yıl
Tşkler 🙈🙈😊
- +1 yıl
@LadyMelis muhteşemsiniz tekrar tşkler :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
130Cevap
+1 yılkendini zeki sanan ama bir kadına kapılıp hatta onun yönlendirmeleri ile hala kendini öven erkege Türk erkegi denir
41 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yıl30 Yorumla Bu tür soruları tek kelimeyle cevaplamak çok zor aynı sorunun kadın için olanına baktım az önce de. ikisi için tek bir cümle söyleyeyim;
Türk erkeği, türk kadınıyla elele verip salakça takıntılarla ve bilgisizlikle hayatı kendine zindan edendir10 Yorumla
+1 yılodunuz öküzüz tamam bizler kabul ediyoruz.! ama dönüp dolaşıp geldiğiniz kapı bize çıkıyor. demek ki adam gibi adam oldugumuzun göstergesi degilmi? sanada ben bu soruyu sorayım?
10 Yorumlakendi eksikliklerini gizlemek için başkalarının eksikliklerine vurgu yapar. Hiçbir şey okumadıkları halde her şeyi bildiklerini iddia ederler. Birde aldatma konusunda baya iyiler.
10 Yorumla
+1 yılYemin ediyorum cok mallar varya kizlari 1 kelime ile anlat diye sordugunda erkekler anne prenses falan filan kızlarda kendilerini ovmustu simdi tam tersi ama hem erkekler hem kizlar erkekleri asagilamis ulan burdaki tum kizlar bana kurban olsun 3 kisiyle görüştüm burdan 3 ude bir boka benzemiyodu anca shopla kendilerini kandirsinlar
01 Yorumla
+1 yılgenelleme yapmayı sevmem ama yapacak olursak abaza derim.
70 Yorumlaçoraplarını koklayarak temiz olup olmadığını anlar.
çok maçodur ama eve gelince kadının peşinde dolanır.
korksada çaktırmaz ama korktuğu zaman daha bir rezi olur.
özgüveni yüksektir yabancılar tarafından bu özellikleri takdir ve takdis edilir.
yemek namına salata yapar.
içme konusunda pek başarılı değildir. genelde ben sarhoş değilim diye başlayan cümlelerle içer.
kadınını koruduğundan kendini yabancı sanan türk hatunlar hariç türk olan hatunların en sevdiği karakterdir.00 Yorumlatürk erkeği tam bir g. t tür :)
önce Güven verir
sonra Özeveri verir
en çokta Tasa.. larına güvenir :)30 YorumlaEski Türk erkeği
- dunyanın en iyi babasıydı
Yeni Türk erkeği
- çakalın teki oldu neyimizi övelim10 YorumlaHemcinslerimin yazdıklarına şaşırdım. Keko_kro ws yazanlar başkasına b*k atınca kendiniz şövalye olmuyosunuz bilin istedim!
10 YorumlaKişilik olarak, değişken.
Görüntü olarak, şekerpare. 😭🙈10 Yorumla
+1 yılSaçma sapan şeylere bile erkeklik taslayan, bazıları tespih sallarayarak , bazıları karşı cinsine şiddet uygulayarak mesela.
10 YorumlaHepsi bir değil ki bazıları çok iyi bazıları tam keko
50 YorumlaMerttir. İrkek değil Erkek'tir. (karakteri gelişmemişler hariç)
12 Yorumla- +1 yıl
Ben bizim milletinki ladar koftiden mertik taslayanini gormedim daha.
göbek pamukçuğu ( 2 kelime oldu ama dünyada sadece Türk erkeğine mahsustur :D )
10 Yorumlaoy seni yiyeceğim yiyeceğim hay kedi canını yediğim cenom cenomm
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSalla ya Savaş çıkınca hepimiz aynıyız hayat cubba cubba
https://www.youtube.com/watch?v=oXsm5Dglxb810 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılbır mılletin tum erkeklerıne karakter oturtmak nekadar mantıklı? her millet ıcınde ıyısı de vardır kotusu de.
22 Yorumla- +1 yıl
Ben hangisiyim @illalazımmıki
+1 yılspainler Maçho
englandlar gentilemen
italyalar bello
germanyler ernst
arabialar zahif (yılışık)
russianlar kadını rab görür
biz turkeyler ise hepsinden bir parça almışızk
net olarak şöyleyiz böyleyiz diye özelliğimiz yok10 Yorumlap*rno filmlerin etkisi altında duygusallık ve Türk kızları gerçeği arasında sıkışmış bir topluluğuz :D
10 Yorumla
+1 yılTürk erkeği:sevdiği kadın için gerekirse canını veren ve ailesi, eşi ve çocukları için saatlerce çalışan evine, eşine sadık en yüce erkek milletidir.
20 Yorumlatam bir kadın duşkunuyuz ne yazıkkı devletle bıle hep kadınlar yuzunden coktu
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMerhametliler ya ayiciklar 😊😊 Ben merhamet diyorum.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Çeşit çeşit Türk erkeği var tek kelime yetmez onu anlatmaya neyse Türk erkeği denilince senin aklına ilk ne geliyorsa o olsun benim cevabım 😄
10 Yorumla
+1 yılBenden bahsedecek olursak sadece wuuuuu deneniz yeterli :D
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yılTuvalete diye hesap ödiyen erkekleri üzdünüz kızlarr :)
00 Yorumla
+1 yılYakışıklısı da var tipsizi de iyisi de var kötüsü de ne diyim şimdi :d
13 Yorumla- +1 yıl
@busa1300 hayır tek hesabım bu 1 yıldır burdaym. Kırmızıojeliben vardı onunla karıştırmış olabilirsin
yerine göre saygılı arada argo konuşmayı seven. tatlı sert. ne ararsanız var yani..
10 Yorumla
+1 yılaklıma Abaza sözü geldi anında :D niyeyse :D
11 Yorumla
+1 yılBeyaz atlet.. 2 oldu idare et :D
30 Yorumla
+1 yılAç...
Evet cinsellige aç. ..
Ve kadına zaafı olan...00 YorumlaOdun Kütük falan olurdu özetlesem
30 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 512 cevap paylaştı.
+1 yılYobaz. Genel olarak yobazlar bence
34 Yorumla- +1 yıl
Düşüncene saygım var lakin genel lafı olmamış orayı düzelt ... atatürkçü düşünce yapısında olan cok erkek var turkıyede...
- +1 yıl
- +1 yıl
evet ama çok az. genel olarak kadına düşman kadını ezik olarak gören erkekler var @enrique1990
- +1 yıl
@ENRIQUE1990
+1 yılYiğit
90 Yorumla
+1 yılOdun, kalas, a msalak, gerzek
30 YorumlaAile & Toplum konusunda 307 cevap paylaştı. ne istediğini bilmeyen
12 Yorumlabizden başka bilen yoktur en iyi biz biliriz :D
10 Yorumla
+1 yılAbazalikta bayrak tutan :-(
10 Yorumla
+1 yılAbaza
60 Yorumla
+1 yılAdam.
60 Yorumla
+1 yılbir kelimeye sığmaz.)
12 Yorumla- +1 yıl
baba.)
Defolu
60 Yorumla
+1 yılKıymetbilmeyen
11 Yorumlacesur...
842 Yorumla- +1 yıl
Aptal desen daha anlaşılır olurdu 😊
- +1 yıl
@dumencihaydar cesaretiyle canını ortaya koyup yürek alanıda var... aptal cesaretiyle canından olanıda var... ikisini ayıran zeka olsa gerek... hepsine aptal diyecek abdallığa sahip deilim :)
- +1 yıl
Cesur kelimesinin diğer adı aptal demektir. (Bana göre) ben herkese cesur dediğimi hatırlamıyorum.. Türk erkeklerindeki cesurluk kavramı yürek almaya yetecek kadar büyük değil. Zekaya sahip olanında cesurlupuyla değil beyefendiliğiyle insanlığıyla yürak aldığını bilmelisin. Sen benim kalbimi alacak cesur yüreğimi bekliyorum diyorsun sadece..
Bu ülkede aptallığı cesurluk sayıyorlar diye boşuna demiyorum. Hakaretinizide görmemezlikten geliyorum😉 - +1 yıl
@dumencihaydar cesur yürek beklemiorm. mantıklı bir açıklama... hakaret etmemiştim oysa :-/
görmezden gelmenize sevindim :) - +1 yıl
Beklemiyor olman istemiyorsun anlamı taşımaz değil mi :)
- +1 yıl
@dumencihaydar :) istediğim zamanlar geride kaldı beklentisizliğim bu yüzden...
- +1 yıl
Geride bırakman gereken şey senin bu isteğin değil yaşananlar olmalı... Kuşları yaralayan avcı kadar tedavi edip uçuracak iyi insanlarda var... Bunu hiçbir zaman unutma😉
- +1 yıl
@dumencihaydar teşekkürler... kalp kırıldıktan sonra aynı atmıyor bir daha... unutmaya tövbeli tedaviye kapalıyım...
- +1 yıl
kalp kırılmaz... Ruhun yara alır sadece... Söylediğim sözün ne anlam taşıdığını zamanla anlayacaksın... Belki şu halini mantıkla bağdaştırabilirsin ama mantıktan çok uzak bir durum...
Senin dilinden konuşmak gerekirse kalp nakli olmak zordur ama imkansız değildir...
Unut diyemez kimse sana ama unutturabilir... Umarım herşey iyi olur senin için☺️ - +1 yıl
@dumencihaydar unutmak istersen unutursn kimsede unutturamaz.. mantık iyidir.. çok ii niyetlisn. teşekkürler...
- +1 yıl
fikirlerinin düşüncelerinin değişmesini sağlayan biri dolaylı olarak bu anlamı taşır... elbette kişi önce kendi isteyecek... o istemedikten sonra ne kadar uğraşsa boş.
mantık elbette iyidir. ama duygularınla hareket edip mantık demek kötüdür :/ - +1 yıl
@dumencihaydar demekki durum oldukça vahim...
- +1 yıl
şu hayatta normal biri göstersene bana :)
- +1 yıl
@dumencihaydar vardır bir yerlerde... umudu yaşatan onlar...
- +1 yıl
farkında olmadan ördüğün duvarları gün gelecek kendin bile aşamayacaksın... işte ozaman yine bir el bekleyeceksin o duvarın üstünden...
(birazdan dayak yiyeceğim kesindir :/ ) - +1 yıl
@dumencihaydar :) teşekkürler...
- +1 yıl
birşey yapmadım, teşekkür etmene gerek yok ;)
- +1 yıl
@dumencihaydar yol gösterdin. farkındayım. dediğin gibi zamanla anlarım... yapılan bişiy olmsada söylenen sözlerde teşekkürü hakeder...
- +1 yıl
yok ben sadece gittiğin yolda etrafındaki güzellikleri görmeni istedim... ama şimdilik bünye reddediyor bunu :) haklısında hala taze... umarım çabuk toparlanırsın.
- +1 yıl
@dumencihaydar aslında taze değil... Ben çabuk tazelenemiyorum...
- +1 yıl
bana söylediklerine bakılırsa hala taze, demek en mantıklısydı.. tazelenemediğine gelincede yine aynı şekilde... düşüncelerini fikirlerini mantığını değiştirmen gerekli... yoksa yerinde sayar yediğin yemekten aldığın kokudan hatta denize attığın taştan bile keyif alamazsın..
- +1 yıl
@dumencihaydar senelerin dili var benim yok diyelim... o söylediğin zamanı atlattım... oluruna bıraktım...
- +1 yıl
o zaman zamanı eline al boşa geçmesin.. boşa geçenlere yenilmemelisin.. zaman tek gerçek ve geri alınamayacak tek şeydir..
- +1 yıl
@dumencihaydar deyimler ve atasözleri kitabı gibisin 🙊söylemekle olaydı keşke herşey...
- +1 yıl
😅 haha okumakla kalmamalısın söylenmeyi bırak icraat görelim dimi ama 😊
- +1 yıl
@dumencihaydar tamam tamam 😌😌 bugün üşeniyorum yarın başlarım 😂😂
- +1 yıl
Bugünün işini yarına bırakma 😂😂😂
- +1 yıl
@dumencihaydar dam başında saksağan vur beline kazmayı 😅😅 ben bu işi bilmiyorum kesin 😌😌😌
- +1 yıl
En iyi bildiğin şeyi yapmaktır. Üşenmek dışında ☺️
- +1 yıl
@dumencihaydar en iyi bildiğim şey gülümsemek ☺ üşenmek benden başka kimseye yakışamaz 🙊
- +1 yıl
Gülümsemek yakışıyor daha çok😌 Üşenme kilo alırsın bak 🙊
- +1 yıl
@dumencihaydar doğru düzgün yemek yemeyen uyumayan birinin kilo alma sorunu yoktur 😌😌
- +1 yıl
Çok iyi bişeymiş gibi anlatıyo bide 😕 İyi nefes almaya üşenmiyosun mümkün olsa onuda yapmıcan :)
- +1 yıl
@dumencihaydar bilinçli olsa onu da yapmazdım galiba :-/
- +1 yıl
Bende ondan bahsediyorum 🙊
- +1 yıl
Bu arada kovulmamız an meselesi soran kafası şişti 😂
- +1 yıl
@dumencihaydar ayyy 😂😂 tamam teşekkürler sohbet için...
- +1 yıl
Rica ederim her zaman kapım açık😌(Başkası atlamasın ağzını burnunu gırarım) 😄
- +1 yıl
Ağız burun kırayım derken teşekkür ermedm 😕 Bende teşekkür ederim üşenmeyip sohbet ettiğin için 🙊
- +1 yıl
@dumencihaydar ağız burun kime dalıyon anlamadım ya neyse...
- +1 yıl
Kapı açık derken sen dışındakilere dedim onu 😕
- +1 yıl
@dumencihaydar anladım...
Sığır :)
60 Yorumla
+1 yılAdam!
60 Yorumla
+1 yılİstanalar dısında cogunluk ''Abaza'' :)
10 Yorumla
+1 yılRahatsız.
50 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 857 cevap paylaştı.
+1 yılbir kelime diyor beyler :D
10 Yorumla Uçkur düşkünü
51 Yorumla
+1 yılyüzde 90'ımız gizli kılıbığız :)
10 YorumlaHem kel hem fodul.
51 Yorumlabarbar
40 YorumlaAile & Toplum konusunda 648 cevap paylaştı. abazan
45 Yorumla- +1 yıl
Babanla ne alıp veremediğin var. :)
- +1 yıl
Ahahahha :D En azından beni katma ben namusumla yaşayan bir erkeğim :D
- +1 yıl
Peki, oldu o zaman. :D
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılHepsini kapsayan bir özellik
Açgözlü.10 Yorumla
+1 yılistisnaları saymazsak öküz :)
10 Yorumla
+1 yılTek kelime yazdım çok kısa dedi yav
Ben😊11 Yorumla- +1 yıl
Hangi dallama - verdi, onu merak ettim valla
Gizli Üye(30-35)+1 yılöküz. odun. hayvan. adi.
20 Yorumla
+1 yılSahiplenici
71 Yorumla- +1 yıl
+ :)
- Devamını Gör (139)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası