Kış ayını sevmem ben, damı akan evler, ayakkabısı delik çocuklar, ocağı yanmayan analar, utanan babalar gelir aklıma, kış ayını sevmem ben bu yüzden. Peki ya siz? (Vicdanı rahat olamayan tüm insanlığa selam olsun..)

Sana da selam olsun güzel kizim.
Bizde ayni büyüdük unuturmuyum hic.
Bit pazarindan takim almisdim calisip kazandigim parayla.
Ortaokulda mecburdu cünkü.
Simdi seker hastasi olali ellerim ūsüyor havalar sogudumu.
Yüregimin sizladigini kime anlatabilirim ki?
Insanlar cok degismis birseyler yapmak yardim etmek degil herseyin luksu benim olsun derdinde.
Sen ve senin gibilere selam olsun cani gönūlden.
Iyiki varsiniz yegenim benimmmmmm
Iki oglum var simdi senin yaslarinda. hicbir eksikleri yok. cok sükür diyorum cūnkü olmayanlari düsünüp ellerinden geleni yapan kisiler.
Senin gibi birisi denk gelince keske böyle bir kizim olsa deyip hem yokluguna üzüldügüm varligiylada mutlu oldugum yapidasin.
Sorun sayesinde tanima firsati verdigin icin tesekkur ederim.
Bu yasimla sen ve senin gibilerin elini öpecek kadar saygim sonsuzdur.
Iyiki varsiniz.
Iyi geceler dilerim yegenim benim.
👏 guzel dilek ve temennileriniz ben teşekkür ederim size Allaha emanet olunuz.
Ben kışları çok seviyorum, karın yağışı, etrafın bembeyaz oluşu, montunu - deri ceketini ve botlarını giyip gece cool şekilde yürümek hoşuma gidiyor. Diğer insanları düşünmem, duygusuz bir insan olduğumu da söylemekten çekinmem. Yazında küresel ısınmadan dolayı kutup ayılarının morali bozuluyor, onları düşünen var mı? ehm
Kış mevsiminin ayrı bir yeri var içimde kar tanelerinin dansı bembeyaz ortu bunları düşününce seviyorum ancak dediğin konuya gelince evet haklısın bazen insanliğımizdan utanıyorum. Elimden geleni yapmaya çalışıyorum bu konuda. vicdani rahat olmayan insanlara selam olsun..
Şimdi ben sana kış aylarını çok seviyorum desem Vicdansız mı olacağım?
Anlamadiniz sanırım beni :) mevsimden bahsetmedim ki :)
Peki ya siz derken bu konuda vicdanimiz rahatmi , kul hakki yiyormuyuz yoksula nekadar faydamiz oluyor yattığımız yerden ayda 15 bin 20 bin lirayı alipta vicdani rahat olabilenleri kast ettim sorum mevsimle degil insanlıkla alakaliydi.
Cevap
4Cevap
Hiçbir zaman vicdanım rahat olmadi ki. Ne üşüyen insanlar çıkıyor aklımdan, ne yalnız kalanlar ne de aç yatanlar :/ yazı kışı Allah hepsinin yardımcısı olsun.
Amin 🙌
Senin vidanini oetaya cikarmayi basardigi icin bence sevmelisin kisi yazin aklina gelmiyo demekki yazinda ayakkabilari yok yazi da babalarinin utanacagi baska bisey olur
Neden muhalefet? Kasıt mevsim mi sadece bunumu anladiniz bravo.👏
Sende benim yorumumdan bunu mu anladin bravo 👏
Yazlar çok gelir aklima
Ben o çocuklardanım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar