Şampuan reklamında türbanlı genç kız oynatmak neyin kafası?
https://www.59saniye.com/sampuan-reklaminda-turbanli-kiz-oynatmak/
https://www.59saniye.com/sampuan-reklaminda-turbanli-kiz-oynatmak/
"Savur saçlarını görelim etkisini diyeceksiniz belki de..." demiş reklamdaki bayan, dram yapmış. Etkisini görmeden zaten almayız bacım merak etme. Sen kullanadur. Loréal Parisle hiçbir şekilde yarışamayacak şampuanımsı markası. Leoleilmiş. Adında meymenet yok. Girdiğim bir markette zorla satmaya kalkmıştı kızın teki. La almıyom dedim iterek geçtim. Ne manyaklar var.
hahah :D çok feci
Le-so-leil Oley oley oleey! diye şarkı yapmışlar bir de. Casper Via reklamındaki ağzını yayan kaşardan sonra en çok sinir olduğum reklamdır kendileri. Firmanın yakın zamanda malları elinde patlatıp batması dileğiyle. :D
Millette bu kafa olduğu sürece , satış rekorları kırar gibi geliyor :D
Bilinmez :D
Dogru soyluyorsunuz ama bahsedilen sampuan basortulu kadinlarin saclarinin yeteri kadar hava almamasi nedeniyle sacta olan yipranmalara iyi geldigi dusunulen bir sampuan. Farkindaysaniz sampuanin uzerinde ki kadininda basinda ortu var. Kapali bir bayanin oynamasi da bu yuzden.
Saç ekim reklamnında da sizin sarıklıları oynatırız :D yüzde yüz etkili filan :D
Sizin derken? Ben kimseyi savunmadim. Sordun bende mantikli aciklamasini yaptim
Bana mantıklı gelmedi :) Saça hava aldıracak tıraştan bir şampuan peh :D
Peki
Türbanlı kadin reklamda oynayamaz demiyorum da şampuan reklaminda ne işi var mk iyice kafayi sıyırdılar..
Aynen ya
Cevap
1Cevap
O Kadın gönül Kolat Modacı ve o camiada cok tanınan biri. Hedef kitle de kapalı kadınlar oldugu için o kadını oynatmış olabilirler. Hani böyle söyleyen gönül kolatsa şampuan gercekten iyidir gibisinden olabilir.
Başörtünün şampuanla yıkandığında , çitişmediğini , örtünün daha uzun yıllar kullanılabileceği vurgulanmış o reklamda :)
hahah :D Aynen öyle :D
Kaynım da çıkarmıyor :D
Epilasyon reklamını merak ediyorum bunların :D
Niye türbanlılar saçını yıkamıyo mu? Kapalı diye kirlenmiyo mu saçları
Şampuan reklamında saç görmek istersin , bakarsın saça alırsın malı :D
Yırtma kendini güzel kardeşim , anlayan anladı.
Pek kibar bir ateist :)
Belki de kapalı kızların saçları gün içinde havalanmadığı için onlara özel bir şampuandır 😕
Fazla sacmalamışlar bence
Aşağıda bir saçmalayan daha var :D
Aynen gördüm ne desem ne düdüşünsem bilemedim şu an ahah
Bunlar neyin kafasini yaşıyor. d
Bunların epilasyon reklamını merak ediyorum :D
Sütlü köpüklü kanka @missqizemli :D
Niye kapali kadinlarin saclari yok mu?
Ironi olmus
Cubku turbanlilar icin uretilmis sampuan
Yohhamığa
Türban nedir ya :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?