bence kanadı olmayan kartala benzer :)
kartal olmasına rağmen rağmen kartal olmanın asıl işlevlerinden birini yerine getiremez :)
kartal olmasına rağmen rağmen kartal olmanın asıl işlevlerinden birini yerine getiremez :)
Nasıl yani sen erkek mandası altında yaşamayı kabul ediyorsun öyle mi?
Onlarsız bir hiçim mi demeye çalışıyorsun.
Kendi kendine hakaret ediyorsun.
Kendi besliyecek kapı aramanı normal karşılıyorum. Çünkü başka çaren yok insanları eziklemeden önce iyi konuşursun.
ben parasızım tamamen erkek mandasına gireyim demedim :) benim kadar parası olsun yeter
ha orada haklısın.. ama farz et benim için bir kızın parası yok lakin su gibi duru güzelliği ve huylarımı temiz ise hiç düşünmeden hayatıma alabilirdim ama sen bunu yapabilir miydin? .. yapmazsın galiba. Standartların sert senin çünkü :) bir de senin paranın ölçüsü ne kadar , sen memur da kabul etmezsin şimdi :)
çok doğru bu bence kesinlikle en iyi cevap seninkisi
Calismayan rahatina duskun olan ve bu sebepten parasiz olan erkek sumuge benzer ama calisir yettiremez, elinden gelen o kadardir. insan insandir yani ama guzellige bakip da cidden parasi olmayan erkek ölsün valla :D
Ne kadar anlamsizca yazdim
bazı görevler daha çok erkeğe aittir eğer bu açıdan bakarsak dediğinde haklısın
Cevap
51Cevap
Parası olmayan erkek.. Hmm. Doğada para diye bir şey yok diye düşünenlerdenim. İnsan uydurması bir şey işte. Bu kadar anlam yüklemeye gerek yok. Para çalışınca bulunur. Kartal yürekli olsun yeterli ^^
Parası olmayan erkek demek ne demek biz sizi victoria meleği ve Şirin mi şirin patatesler diye ikiye ayırıyor muyuz?
sen onunla bir yalnız kal bakalım o zaman kartallığını görürsün. Karakartal olur valla Karakartal sende ufak bir serçe :)
cinsellikle övünen 5 para etmez yalnız bir abazaysa onun yalnız olunca karakartal olması pek bir şey ifade etmez
erkekliği ve adamlığı parası olup olmama durumuyla değerlendiren bir kız neye benzer? bide bunu sor bakalım..
Ayın, geceye sabretmesi, onu apaydın eder. Gülün, dikene sabretmesi, güle güzel bir koku verir. Arslanın, sabredip
pislik içinde beklemesi, onu deve yavrusu ile doyurur.
Parası olmayan erkek neye benzer bilmiyorum da parası olmayan erkeği sorgulayan kız varoşa benzer.
sen hangi toplumda yaşıyorsun? toplumda düşen kurallardan haberin yokmuda beni varoş sandın
Şu toplum kurallarına uyacağınıza keşke önce biraz insan olsanız ya. Varoş olmayan kız neden minnet etsin erkeğin parasına? ya da onu neden ilgilendirsin? Kıyamam sana ya
@eylulsilan tebrik ederim
@quantincaka Teşekkürler
şakşakçı erkekleride gelmiş :)
ben erkeğin parasına minnet ederim demedim benim param var zaten ama denklik önemli bir şey
Paran varsa başkasının parası seni ilgilendirmez dimi? Ben bu konuda denklik diye birşey olduğuna inanmıyorum. Bu da kişiden kişiye göre değişir
annen babam fakir erkeği kabul edermi eğer sen fakir değilsen? çok bilmiş demekki ilgilendirirmiş
Canısı sizin aile yapısı düşükse yapacak birşey yok :D Allah razı olsun ailem bana evleneceğin adam ne olursa olsun insan olsun seçeneğini sundu. Sen zengin koca ara hadi
bunun aile yapısı düşüklüğü ile aslında hiç alakası yok. biraz gerçekçi açıdan bakabilirsen dediğimi anlayacaksın ama neyse anlamamak istiyorsun tamam
Ne eşitliğinden bahsediyorsun ya? Sevdiğin insanın kolu kopsa ondan vazgeç o zaman. Sonuçta senin kolların var dimi eşit olmalısınız. Ben 2 sene önce sevdiğim adamı sırf bu para yüzüne kaybettim. Benim mesleğim vardı onun yoktu. Halbuki ona bunu hiç yansıtmadım... Toplumumuzda sen gibi insanlar çoğunlukta olduğu için o da öyle düşündü. Benim amacım seni yargılamak değil ama şunu bil ki bu tür durumlarda gerçekten eşitlik söz konusu bile değil. Sevince anlarsın belki
bak kol kopması falan bunlar çok ayrı konu. onun mesleği olmaması ve senin olması kabul edilecek bir durum değil. erkek gibi erkek dediğinin karşılığı bu değildir. bu kuralları ben koymadım ama bu kurallar içinde yaşadığımız için bu kurallar gibi düşünmemiz gerekiyor yoksa toz pembe hayal dünyasında yaşamak bir şey getirmez. gerçekçilik mutluluğu getirir
Sana biraz para vereyimde bir daha böyle sorular sorma!
İban adresini yaz gönderiyorum.
Ne diyeyim sende haklısın zaten artık herkeze haklısın diyorum hepiniz haklısınız :)
Kesinlikle ezmiyorum ama erkek dediğin yanındaki kızı kaldırabilmeli
Bence öyle söyleme. Bigün öyle birine aşık olursun ki, parasız olması bile gözüne gelmez
Senin gibi adamın parası için beraber olan kadınlar neye benzer bilir misin?^^
sadece parası için beraber olmam ve demek istediğim paranında aslında çok önemli olduğu
Cebimde nekadar param olduğunu öğrenmek istermisin güzellik.
Kim için? Immm mesela kendisinin sırtından geçinmeye alışmışlar için eksiklikle ilişkili şeylere benzerler.
Kemal Sunal'ın avanak apti filminden;
Parasız erkek patlıcan dolmasına benzer.
-Nevin Şenses
haha
hayır böyle düşünme conku erkeğin namusu goruru var ve karaktar bazı erkekler var parası var ama beş para etmez benim allaha şükürler olsun maddi durumum çok iyi
Bu yaşıma kadar hep parasız yaşadım param olmadı daha para nedir bilmiyorum
O zaman git çalış. Evde yatıp koca parası yemek hoşunuza gidiyor. Böyle kızlara da ayar oluyorum arkadaş sabah akşam dövecen. Para isteyen çalışır.
parası olmayan erkek penceresi olmayan ev gibi dir. parasız adam gereksiz adam diye boşuna dememişler.
İnşallah paralı erkeklerin sperm malzemesi olursun! O zaman görürsün kartalı kanadı!
ezik
Kendini iyi ifade ediyorsun aferin
Para avcilari gidin kendiniz zengin olun millettin hazr parasini yeme çabasına girmeyin :)
ben para istiyorum demedim benim param var bahsettiğim konu denk olmak
su para mevzusuna amma takıntılısınız hee... kendiniz kazansanıza
ama tutarsa avını parçalar o nedenle inine doğru yaklaşmayacaksın.
o kadar diyosun. peki bizde kanatlarımızın cıkmasını bekleyelim napalım. okuyoz.
Siz nesiniz o zaman pazar tezgahindaki porrakal mi. bir kadinlari araştir ondan sonra erkeklere dil uzat.. hem senin fiyatin kaça
Para harcarım o sorun değil ama karşılığını da alırım.
Mantıklı. Erkek adam aile gecindirdiği için parasini kazanmali. Parası olmalı.
çok doğru bu bence kesinlikle en iyi cevap seninkisi
Erkek parası yiyen kızlar neye benzer?
Çok param yok benim ama çokta mutluyum. :D
Bende para varda noluyor kartalı bırak bildiğin kaplumbağayim l*n tık yok tık
Çirkin kadina benzer..
Yuzune bakilmaz...
yüzüne bakanda zaten çirkin kadındır
buradakiler inanmıyor hepsi iyi kalpli melek hayatı toz pembe sanıyorlar sonra biz bunları deyince suçlu oluyoruz :)
kızına göre değişir..
fıyatını sen belırle.. ben ımzamı attım..
Günümüzde çok önemli para. Kuzuyu kurt yapar.
Paraya tapan deger veren kizlar neye benzer?
Sanki sen çok zenginsin.
çok zengin değilim ama para sıkıntım yok
bence paspasa benzer :)
haha :)
Yazık ya şu para mevzusunu yapmayın artık
paranın hüküm sürdüğü bir dünyada yaşıyorsak maalesef mevzusu yapılır sen istesende istemesende
kuru bir dala benzer :)
paranin hic olmadigi bir dunya olsaydi keske mk.
evde koca bekleyen işsiz kıza benzer :)))
Dogan gorunumlu sahine benzer
Parasi olmayan kiza benzer
Kartal'lar sinekle avlanmaz
Fakir karıyı kim napsın o zaman mk :D asfdghj
Fakire benzer başkada açıklaması yok
Kaca cikiyorsunuz?
parası olması ama çalışsın
parasız adam gereksiz adamdır :)
parası olmazsa haberin bile olmaz zaten
anana oyle gote boyle * :D ıncıye selamlar
Para gözlü seni
beyni parayla çalışan kızlar neye benzer acaba