Hiç görmesem de güzel olduğunu biliyorum. 15 yıldır hep İstanbulu görmek istedim ama bir kerecik olsun göremedim. Kimisi çok güzel bir yer dedi. Kimisi pahalı kimiside çok tehlikeli. Tek başına bir kız yaşayamaz diyorlar. Doğru mu? Tek kızı barındırmazlar takip ederler başına iş gelir diyorlar doğru mu?
Cevabın nedir?
+1 yılher semti için zor olduğu söylenemez yaşamaya dair muhteşem güzellikte ilçeleri de mevcut. İstanbul çok renkli kişi ne ister ise o olur burada ki her renk ve tarza hitap eder bu şehir. namusu ile yaşayan bir insana kimse gel yoldan çevirip gel namussuz ol demiyor burada. rivayetlere kendini ürkütüp istediklerinden soğuma. burada doğdum ve büyüdüm. böyle biryere yaşıyor olmaktansa çok mutluyum. sessizlik mi var... eğlence gürültü oda var. deniz hmm zaten var doğa var tarih var. ne istersen o var ruh halin nerede ise oradasın :)
111 Yorumla
Soran+1 yılİşte bende bu yüzden gelmek istiyorum
Soran+1 yılAma korkuyorum
- +1 yıl
korkmani gerektiren inan hiç birşey yok. namazında olan çöldede kılıyor. insan içindekini yaşar. kimse kimseyi yoldan tutup şu ol demez
- +1 yıl
buraya temennimi gelmek istiyorsunuz
Soran+1 yılYa o konuyu bilmiyorum işte kararsızım hayırlısı olsun
- +1 yıl
hayırlısı olur inşallah. iş için mi gelmeyi planlıyorsunuz
Soran+1 yılTeşekkürler sayılır. Hep bir İstanbul sempatim var. Hemde muzıkle ilgili bişeyler yapmak istiyorum
- +1 yıl
inanmıyorum :) müzik ile yakın bağınızı tam olarak ifade ederseniz çok sevinirim. bas gitar, akustik gitar ve keman çalıyorum
Soran+1 yılMüzik öğretmenliği son sınıfım. Bu sene mezun olucam 😊 piyano gitar bağlama. kemanıda oğrenicem 😊
- +1 yıl
ahahah :) çok iyiiiii.. bağlama da çalıyorum :) iyi çalarım. işte şimdi kim olduğunu merak ediyorum :)
Soran+1 yılHımms 😊
En İyi Cevaplar
+1 yılyok ama kendini bilen biri deilsen tehlikeli saf olmican yani kurt kapar yoksa :)
22 Yorumla- +1 yıl
tsk ederim ;)
Soran+1 yılRica ederim
+1 yılİti kopuğu, namuslusu namussuzu, hırlısı hırsızı, gaspçısı tecavüzcüsü, iyi insanın Ender görüldüğü yer İstanbul. O yüzden kızsan hava kararmadan evinde olucaksın. Kimo demeden kapıyı açmayacaksın. Yabancılarla konuşmayacaksın. Anlayacağın istanbuldaysan ve kadınsan tutsaksın...
14 Yorumla
Soran+1 yılHele bir tek başına kızdan çevren yoksa tanıdık yoksa hiç yaşanmaz o zaman orda dimi?
- +1 yıl
Zor değil sadece yem olmamak için kurt olman lazım
Soran+1 yılAnladım bende herkese iki gülen yuze iki ağlayan göze inanırırım kıyamam. Bilmiyorum ya off
Soran+1 yılŞu ülkede bayan olmak kadar zor birşey yok
Maalesef evet bir kız için tehlikeli özellikle hava kararmaya yakınken
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
36Cevap
+1 yılben 2 yildir tek yasiyorum, bir sorun yasamadim. karakterin saglamsa sütünde bir bozukluk yoksa yani kendine güveniyorsan gul gibi uasar gidersin. guzel bir sehir tam gezmelik ancak kesinlikle yasamalik degil. ve evet diger sehirlere kiyasla oldukca pahali
15 Yorumla
Soran+1 yılTamam sen on numarasındır karakterin sağlamdır. Ama bu kız tek başına dolaşıyor kimsesi yok diye peşine takılmazlar mı zarar vermeye çalışmazlar mı?
- +1 yıl
laf atanlar, takip edenler tabi ki oluyor. ama sen karsilik vermezsen bir sey olmuyor. ha istisnalar var mi? tabi ki var. kiz icin tek başına yasasa da yasamasa da zor bir sehir, diger sehirlere kiyasla. ancak abartildigi kadar, filmlerde dizilerde gosterildigi kadar degil
Soran+1 yılNe diyim hayırlısı olsun ya
- +1 yıl
kafaniza bir gorus yerlestirip soru soruyorsunuz. ardindan bunun aksine gelen cevaplari ciddiye dahi almiyorsunuz. insanlarin tamamen sizin istediginiz cevabi vermesini bekliyorsunuz, hos degil.
Soran+1 yılYok ben yine vazgeçmedim ki 15 senedir vazgeçmedim insanlar neler neler dedi bana. Burdaki yorumlara göre mi vazgecicem sanki. Hayırlısı olsun benim için dedim sadece
+1 yılBen istanbuldayım. İstanbul pahalıdır yaşam standardı onu gerektirir insan çok burada Evet kesinlikle çok güzel bir yer tek kötü noktaları tehlikelidir biraz ve de trafik sıkıntısı fazladır. tek basına yasarsın fakat yaşadığın semte göre değişir. şimdi bir gelip nişantaşında yaşamak var bir de bütün kıroların topladığı yerde
14 Yorumla
Soran+1 yılTabi onun içinde güzel para olması gerekir
Soran+1 yılBenim korkum şu hani bu kız tek başına deyip takip eden falan olup sonrasında zarar verirse diye korkuyorum
- +1 yıl
yaşadığın semte göre değişir işte. he bir de burada giyinişine dikkat edeceksin
Soran+1 yılHımms hayırlısı olsun o zaman diyeyim ki
Böylesine güzel şehire gelmezsen yanlış yapmış olursun. Ama şunu unutma bir kere İstanbul girdabına kapılan insan bir daha kolay kolay çıkamıyor. Bir gülün dikeni gibi ama İstanbulun dikenleri daha çok acıtır. dost kazığı sevdiğinin kazığı her türlü acıları hissediceksin kendini bir anda acımasız bir insan olarak görüceksin eski masumiyetin kalmayacak. Bunlara göğüs gerebileceksen gel çünkü geldiğine pişman gördüğüne öğrendiğine pişman olmayacaksın. gün gelir pişmanlık sözleri çıkar azından belki ama unutması kolay olucak çünkü istanbulun kalabalığı yaşadığın acıları çabuk unutturur..
10 Yorumla
+1 yılkesinlikle doğru bak ben istanbulun en rahat yerinde yani güvenli yerinde oturuyorum yani istanbula göre... bir keresinde arkadaşlarla gezmeye gittik adam sapık çıktı üstümüze düşüyordu hep otobüsde sonra teyzemle gezmeye gittik ama orası istanbulun orta yeri ordada yolda arabayla geçen adamlar maşallah dedi ve bir esnaf yawşadı bildiğin yani kapalı bir kızım açık olsam anlarım ama kapalıyım yani...
10 Yorumla
+1 yılİstanbulun serserileri fazla azcık.
Gideceğin yerede bağlı elit bir yerse elit serseriler dolaşır :D
Laf atan bulaşanda çok olur tek başına bir kız için ne kötü nede iyi bir yer.
Ha istanbula bende birkez gittim açıkcası kimse gerçekten istanbulu istediği kadar anlatsız anlatamaz kesinlikle gidip görmen gereken bir yer aşık olursun havası bir başkadır. Şehir değilde ülkeye daha çok benzetirsin istanbulu :D10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 478 cevap paylaştı.
+1 yılİstanbul kimi için çok güzel kimi için beş para etmez bir yer ben yıllardır kaldım sevmedim ve ayrıldım İstanbul'un çok güzel yerleri var tek başına bir bayan çok rahat yaşar ama bazı semtleri var gerçekten iğrenç , yok takip ederler başına iş gelir hep uydurma şehir efsanesi pahalı bir şehir mi çok lüks yerlerde takılmazsan gayet uygun bir yer ben istanbul'un trafiğini sevmiyorum,
10 Yorumla Gel gez dolaş gör heryerini bol bol resim çrk ye iç her köşesinde bir anı biriktir.. istediğini yap.. ama yaşama burada kalıcı olma..
çünkü verem olursun. Buranın kalabalığı trafiği hastaneleri pahalılığı herşeyi çürütür yer bitirir..11 Yorumla
Soran+1 yılOff ya bu ülkede bayan olmak kadar zor bişey yok..
+1 yılBende Ankara'dan Kalktım tek Başıma geldim, zor filan değil. Ona bakarsan herşey zor.
Trafiği çok zor, her tip insan var, o da biraz zor, yani bu güzel Şehri hiç istemediğimiz tiplerle de paylaşmak zorundayız.
Bir de İstanbul un neresinde oturacağınız önemli, sonuçta Kuştepe de var, Etiler de var, Kadıköy de. Bazı yerler riskli iyi yerlerde de kiralar yüksek.10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 646 cevap paylaştı.
+1 yılAbartıyorlar. Öyle bir anlatıyorlar ki sanki İstanbul'daki herkes gaspçı, tecavüzcü, katil. Ben de 4-5 ayda bir gidiyorum öyle rastgeldikçe. Güzel şehir ama o trafik sorununa bir çözüm bulsalar keşke :)
10 Yorumla
+1 yılDoğrudur Anadolu yakası biraz daha iyi ama Avrupa yakasında kolay değil öyle.. Düzeli olarak iş için Avrupa yakasına geçiyorum Eski hali daha iyi gibi
12 Yorumla
Soran+1 yılBaşına iş gelmeden yaşayanlarda ailesiyle ya da bir akrabasıyla olanlar dimi?
- +1 yıl
Alakasız, Çevren olcak Istanbula tek girersen adamı yerler... Oyüzden gelmeni tavsiye etmiyorum
Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı. Paran coksa yasarsin. Paran yoksa evden kacmissan v. s. orsopu olursun.
30 Yorumlaİstanbuldako fırsat bulinca kaçıyor dışardakode ostanbul istanbil diye yanıyor anlamadım ki
12 Yorumla
Soran+1 yılÇunku İstanbul dışında hiç bir yerde sosyal faliyet eğlence iş imkanı kendini geliştirme imkanı yok. Futbol maçlar buyuk konserler her şey İstanbul'da. İstanbul da yaşayanlar bunlara doyuyor ondan kaçıyor
artık şu taşra İstanbul'u kerhane gibi görmese iyi olur. tek başına yaşayan milyonlarca kadın var bu şehirde
20 Yorumla
+1 yılSeçeceğin muhite bağlı, öyle yerler var ki teksastan beter. Ama çok güzel muhitlerde var kesinlikle. Kira bütçen ne kadar onu belirle ki sana yardımcı olabilelim.
10 Yorumla
+1 yılgüzeldir güzel eskide kaldı o günler şimdi gecenin üçünde dışarı çıksan kimse yan gözle bakmaz ülke baya düzeldi
11 Yorumla
Soran+1 yılÜlke düzeldi mi pardon siz yanlış anlamayında uzay damı yaşıyorsunuz anlamadım. Nasıl duzeldiya şaka mı bu?
İstanbul tehlikeli yerdir geceleri vampirler olur gündüzleride zombiler. O yüzden dikkat et.
10 Yorumla
+1 yılneden tejlikeli aksine cok guzel.20milyon insan yasıyor normalide var anormalide
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok güzel, çok pahalı tek başına ya da ailenle kalman fark etmez bela yine gelip seni buluyor bu ülkede. Tek kalan çok arkadaşım var sorun yok.
10 YorumlaTek başına yaşayan kadın sayısı kaç binlerdedir haberin var mı senin :)
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 966 cevap paylaştı.
+1 yılYani para durumuna bağlı. Eğer durumun iyiyse sana yollanıcak para 2 bin liradan aşağı değilse gayet de insanın seve seve yaşayabileceği bir şehir.
10 Yorumla Guzel biz kiz arasi geziyoduk surekli tatilde. Bir kez gttm hayatimda bir haftalik. Ama tehlikeli yanlari var :/ gezdigin yerleri ii secmelisin
10 Yorumlayalan ya doğduğumdan beri İstanbul'da yaşıyorum, on numara şehir.
10 YorumlaŞun yaşadığım şimdiden bıktığım yeni yılda aşık olduğum şehre dönüp bir daha pek uğramayı düşünmediğim şehirdir.
10 Yorumlaberbat bir yer hiç gitme yaşanmaz ayımın yarısı orada geçiyor. kürt çingen suriyeli, kapkaç hırsızlık hep orada.
10 Yorumlatek başına yaşayan çok kız var. bu açıdan bakınca tehlikeli değil.
10 Yorumla
+1 yılTehlikeli yerleri var , olmayan yerleri de var
Tamamen duygusal...10 YorumlaAnadoluda tek başına bir kadın olarak yaşamaktan çok daha kolay.
00 Yorumla
+1 yılNerde, kımınle ne şekılde takıldığınla ılgılı o fizana gıtsende bu aynı
10 YorumlaZor. Erkek olarak tek başına yaşamak zordur
23 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi ya off
Soran+1 yılHiç tanıdık kimsede yokki orda akraba falan. Ben gelirsem öğretmen olarak gelicem. Ozelde falan öğretmenlik yaparım. O parayla İstanbul'da geçim olmaz dimi?
+1 yılne için geleceğiniz önemli?
18 Yorumla
Soran+1 yılYa ben orda üniv okumayı çok istedim. Ailem kazandıgım halde gondermedi. Su an başka univdeyim ve öğretmen olarak orayya gelmek istiyorım
Soran+1 yılNezih temiz yerde canlı muzıkte yapabilirim. Hem öğretmen maası hem o yaşanabilir mi başına iş gelmeden? Ya ben az paraylada gecinebilirim. onemli olan bana bir zarar gelip gelmeyeceği? Kılıma zarar gelirse ben yaşayamam zaten demek istediğimi anlıyorsunuz dimi?
- +1 yıl
Hocam;
Eğitim işi ayrı tabiki gelebilirsiniz öğretmenlik yapıyorsunuz diye kimse size karışmaz ancak nezih bir yerde müzik yapmaya gelince kendim 5 adet ensturmantel alet çalıyorum ancak hiç bir şekilde İstanbul da bir mekanda müzik yapmayı düşünmedim düşünmemde sizde tavsiye etmem.
Soran+1 yılNeden ki? Tehlikeli ortamlar mı?
- +1 yıl
Çoğu zaman kayıp ediyorsun kendini.
Soran+1 yılAllah korusun ya
- +1 yıl
Amin diyelim. siz öğretmenlik için gelin şimdilik daha sonra yapacağınız bir şeyler için öyle karar verirsiniz belki kalmaz dönersiniz memleketinize.
Soran+1 yılAynen olabilir bende öyle düşünüyorum zaten teşekkür ederim 😊
İzmire git sen en iyisi.
10 Yorumlazor tek basına yasamak bence gelme..
10 YorumlaZor ama muhteşem şehir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltek başına yaşamak hiçte sorun olmuyor
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 11,8b cevap paylaştı. Gelmeyin l*n yeter artik kaldirmiyo bu sehir gelmeyin !
111 Yorumla
Soran+1 yılDoğru konuş. Ben 15 senedir bir kerecik gorebilmel icin ne kadar çabaladım. Sen git ordan
Soran+1 yılRahatsız oluyorsan !
Soran+1 yılİnsan gibi konuş. Sen ne biçim birisin ya. Seviyeli olur musun
Soran+1 yılEninde sonunda gelicem oraya yaşıcamda. Sen bu lafı başkalarına söylemeliydin bana değil !
+1 yılİstanbul kazan , sen kepçe
10 Yorumlaİst okuyorum bence gzl degil. yaşanacak yer degil
10 Yorumla
+1 yılevet doğru İstanbul adamı yer bitirir
10 YorumlaYani yabancı çok kimin ne olduğu belli değil
10 Yorumla
+1 yılGazozuna Dikkat Edersen Bişey Olmaz :D
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir Hong Kong değil ama
10 YorumlaKirolar olmzsa süper
20 YorumlaGelir mi gelir yani
10 Yorumla
+1 yılistersen beraber ğidelim bende merak ediyorum
00 YorumlaGel kanka ortamın benden takma milleti
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 24,5b cevap paylaştı.
+1 yılKimsen yoksa yandın
10 Yorumla
+1 yılEvet dogru
10 Yorumla
+1 yılSaçmalıyosun şu an.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevet öyledir
10 YorumlaMalsan tehlikleli
10 Yorumla
+1 yılgelde anlarsın bir tecavüze ugra :D
14 Yorumla
Soran+1 yılNr biçim konuşuyorsun sen ya
- +1 yıl
saane :D
Soran+1 yılAhlaksız
- +1 yıl
ahaha alakaya bak :D
Devamını Gör(36)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > İstanbul nasıl bir yer. Tek başına bir kız için tehlikeli diyorlar doğru mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım