Ablam kardeşime beddua etti. Kardeşim bunalıma girdi. YGS ye 119 gün kaldı?

Arkadaşlar benim ablam bizi hep kıskanıyor çocukluğumuzdan beri. Üç kız kardeşiz. Ablam tembel bir insandı ve özel bir üniversiteyi zor kazandı ama biz aksine çok çalışkanız ve ben özel bir üniversiteyi burslu kazandım hukuk okuyorum. Kardeşim de ygs'ye hazırlanıyor. Geçtiğimiz pazar günü kahvaltı yaparken küçük bir tartışma çıktı ama fazla atarlı ve dikkat çekmek isteyen ablamız birden bağırmaya başladı bildiğiniz sinir krizi geçirdi , ağladı. Kardeşimin okulu ile dalga geçti kendisi kız lisesinde okuyor çünkü benim kardeşim de onun okulu ile dalga geçti çünkü ablamın okuluda istanbulun en köhne yerinde sonra ablamda kardeşime ''İnşallah seneler boyu sürünürsün, bir yeri kazanamazsın or***pu'' dedi. Yazarken gülüyorum ama kardeşim ders çalışmayı bıraktı sürekli ağlıyor. Ablamın bedduası tutar mı yani çok içten söylediğini farkındayım. Çok korkuyor kardeşim ve ben onu rahatlatamıyorum annemler ise saygısızlık yapmasaydınız ablanıza diyip onu savunuyor. Tam bir aile skandalı... Yardım yardım yardım :))
Ablam kardeşime beddua etti. Kardeşim bunalıma girdi. YGS ye 119 gün kaldı?