Boğazımda büyük bi tıkanıklık var, yutma güçlüğü çekiyorum. Doktor olan var mı aranızda?

benim son bir kaç yıldır bu hastalığım var özellikle son 3-4 aydır git gide artar şekilde devame diyor boğazımda büyük bi tıkanıklık var yutkunurken tık tık sesi gelliyor yutma güçlüğü çekiyorum katıları katı gıdaları iyice çiğnesem dahi yutamıyorum iyice çiğneyip su yardımıyla zar zor yutuyorum kafamı hareket ettirdiğimde yukarı aşşağı hareket ettiğinde ve yatarken bile boğazımı biri sıkıyor gibi oluyor tıkanıklık artıyor yemek yiyemez oldum kilo kaybım var aşırı derecede.. ve aşırı bi gaz çıkarma sesi geliyor o tıkanıklığın olduğu yerden ben hiç bu akdar gaz çıkarma sesi duymadım acayip yüksek tonda ses geliyor tıkanıklığın olduğu yerden tıkanıklık zaten çok üstte yutamıyorum katı gıdaları zar zor yutsam dahi takılıyor boğazımda kalıyor zor geçiyor lütfen acaba ne olabilir bunun nedeni arkadaşlar?
Güncellemeler
+1 yıl
KBB'lik bi durum değil mide ile alakalı olabilirmiş yemek borusu ile alakalı. hiçbişey yiyemiyorum iyice zayıfladım hayattan soğudum yaşama sevincim kalmadı :(
Boğazımda büyük bi tıkanıklık var, yutma güçlüğü çekiyorum. Doktor olan var mı aranızda?