Bir erkek olarak babaya yardım etmek mantıklı ama, anneye de yardım etmek durumunda kalıyorum gazabına uğramamak için. :/
Bazen ev süpürme bazen hamur işleri tamamda, korkuyorum yakında çamaşır yıkatmasından. :/ Örnek: Yaptığım menemen :) Siz annenize ev işlerinde yardım ediyor musunuz? Neler yaptırıyor size, kızlar çok çekmiştir eminim :)
Merhaba; evet bende yardım ederim anneme :) ve bu aslında güzel bir şey aslında herkesin bu konuda anlayışlı olmasını düşünenler tarafındayım... illa anneye yardım olmasa da herkesin yaşadığı yeri temiz tutması tabii ki çok güzel bir davranış olduğunu düşünüyorum. güzel bir paylaşım olmuş sevgi ve sağlıcakla kalın.
anneme yardım etmiyorum o bana yardım ediyor, tabi artık birlikte yaşamıyoruz ama gittiğimde işleri ben yapıyorum o da keyfine göre yardım ediyor ya da etmiyor. burdan tüm kızlara sesleniyorum, lütfen özellikle ağır işleri gittiğinizde yapın kadınlara yazık :):
Ne var ki bunda gurur duy kendinle cennet annelerin ayakları altında. Hem gün gelir bu öğrendiklerin lazım olabilir. Anne, baba, eş her zaman yanında olmayacak. Benim gibi ayrı yaşar her işini kendin yaparsan bu gün yaptıklarının kıymetini o zaman anlarsın.
benim oğluşlarım da yardım ediyor. toplayın bakalım şu oyuncaklarınızı, süpüreceğim evi diyorum. tamam diyorlar, girişiyorlar. eğer girişmezlerse, süpürge hepsini yutar, çıkarmam içinden diyorum :D azıcık tehditten zarar gelmez.
Bizde tam tersi, anam bana yardım ediyor, akşam diyorum ; şunları şunları yap sen, ben gelince gerisini yaparım şekerim diyorum. Önceden de ben ona yardım ediyordum tabii ki.
Anne baba kız veya erkek evlat ne olursa olsun birbirine yardım etmeli erkegim ben karismam diye bisey yok ya da ben yapamam anne diye kiz yok evdeysen yapmalisin
benim annem oldukça yaşlı oldugundan elimden gelen tüm yardımı yaparım temizlik ütü yemek farketmez.. birazcık yardımınla onu mutlu edebiliyorsan ne mutlu..
Evet ederim anneme zaten ederim babama da pazar alışverişi yaparken taşımaya yardım ederim arabayı temizleriz beraber bahçeyi düzenleriz kıyafet seçiminde de yardım ederim 😊
pek yardım ettiğim söylenemez zaten ben başka bir şehirde yaşıyorum gittiğimde zaman ne kadar yardım edebilirsem o kadar :) bu arada melemen çok güzel görünüyor eline sağlık :)
En İyi Cevaplar