Depresyonda Olanlar, Psikolojik Sorunu Olan ve Bunalım Yaşayanlar, Alanınız Burası!! (Herkese Açık)?

Depresyonda Olanlar, Psikolojik Sorunu Olan ve Bunalım Yaşayanlar, Alanınız Burası!! (Herkese Açık)?

Merhaba… Öncelikle bu sitenin kurucusu ve kurulumunda desteği ve katkısı olan herkese sonsuz teşekkürler… çünkü bu tür paylaşım sitelerinin eminim ki bir çok insana faydası olduğunu düşünüyorum ben bu sitede yeniyim ama birçok arkadaşımızın bu türde üzücü sorunları ile karşılaştım ve elimden geldiği kadar cevap yazdım bir faydam olduysa ne mutlu bana... işte bu yüzden de böyle bir konu açmanın faydalı olacağını düşündüm ben ve benim gibi düşünen ve insanlara yardımcı olmayı seven ‘’manevi olarak’’ paylaştıkları ruhsal sıkıntılarına cevap yazacak yani psikolojik destek verecek arkadaşlarımızı da bekliyorum… bunun için psikolog olmaya gerek yok! Bende Psikolog değilim ama en azından bu tür sorunları olan arkadaşlarımızı gitmeye çekindikleri (Uzman Psikolog ve Psikiyatristlere) Gitmelerini sağlayabiliriz. Azda olsa dertlerine, sorunlarında, sıkıntılarına cevap yazarsak onları mutlu edersek Ne Mutlu Bizlere… Şimdiden benim gibi düşünen ve bu konuda katkı sağlayacak arkadaşlarımıza teşekkürlerimi sunarım...

Günümüzde çok yaygınlaşan ve hatta çağımızın rahatsızlığı bile diyebileceğimiz Beyin ve Ruh Hastalıkları (Rahatsızlıkları) Birçoğumuzun hayatını zindana çevirebiliyor, aile ilişkileri, arkadaş, çevre toplumsal ilişkileri olumsuz yönde etkileyebiliyor Bunlardan bazıları Depresyon ve Saplantı (Takıntı) birçoğumuzun hayatında başına gelmiştir hatta kendimizin bile… bu ve bunun gibi rahatsızlıklarla tek başımıza aşmamız ve başa çıkmamız çok zor işte burada destek alacağımız birilerine ihtiyaç duyarız, Aile, Arkadaş, Eş Dost, ya da herhangi birinin bile desteği sohbeti yön göstermesi bile o kişi için bir kurtuluş yolu olabilir ‘’karanlıkta küçük bir ışık olarak düşünebilirsiniz’’ İşte bu konu paylaşımımda sizlerin de sayesinde bu karanlıktaki küçük ışıkları çoğaltabilir ve büyütebiliriz. Tekrardan Teşekkürler… Sevgi ve Sağlıcakla Kalın.