Eşiniz 3000 TL maaş alsa, ev kira olacak.
Size yeter mi, sizde çalışmak ister miydiniz, yoksa ben çalışmam bu para yeter mi dersiniz?
Size yeter mi, sizde çalışmak ister miydiniz, yoksa ben çalışmam bu para yeter mi dersiniz?
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Tek başına bir ev geçiştirmez... biri daha çalışmalı ki o ev kalkınsın. Elbet 1000 TL ile geçinen de var. Bu biraz şehire göre yaşanılan yere ve harcamalara göre değişebilecek bir ekonomik durum.
Yeterli olabilir, ama ben o kadar üniversite falan okuduktan sonra çalışmam diyecek kadın tanımıyorum. Ha illa vardır ama mesela ben, eşimin maaşı 20 bin lira da olsa ayda, üniversite okuduysam çalışmak isterim. Her şeye rağmen ekonomik özgürlüğü olmalı kadının.
Yetmez. Ucu ucuna yetirmek var bir de yetirip kalanını biriktirmek var. sonra birikim çocuk olur ise yarar. Ev alınır ise yarar. Araba alınır ise yarar. Makina bozulur koltuklar değişir vs vs. Tadilat yapılır. Birikim önemli.
Tabikide bayan da calisacak evde oturan birini isteme zaten..
Benim maaşım yeter ama neden çalışmasa da olur :)
Hayir oyle dusunme bir kadin her anlamda guclu durmalidir.. Sen onun sigortasini yatiramazsin birak da sigortasi icin calissin ;)
öncelikle eşim olacak kişinin maaşı beni bağlamaz elbetteki çalışırım evin kirasınıda öderim evide geçindiririm :D
Nerede yasadigina, nasil bir hayat surdugune bagli. Ama normalde yeter. Bebek gelince asiri zorlar. Tecrube konusuyor :/
İstanbul gibi bir şehir değilse rahatlıkla yaşar gidersiniz. Ama çalışmalı bence kadınlar çocuk olana kadar bebek varsa bırakır zaten işini.
Meslek ne merak ettim bu arada ben calism taraftari degilim ogretmen adayi olmama ragmen yorulmusum zaten okumaktan kocayi ise yollayip uyumak istiyorumm ama hayaller hayatlaaaarrr 😃
Cok para kazanmak degil bereketli para kazanmalidir.
Ben boşuna o kadar okul okumadım tabiiki bende çalışırım ayrıca 3.000 yeterli benim maaşım da eklenirse istediğimiz gibi geçinir gideriz
Bana yeter :) otururum assaga onun yolunu gözlerim :)
3000 maaşı olsa sevdiğim kişinin bırakmam evlenirim yeter tabi
Ben calisirdim sahsen
Yeter de artar bile :)
Bu para yeter ama bende çalışmak isterdim
Kadınlar her zaman daha fazlasını ister
benim bir maaşım olsunda Banane onunkinden
Yeterlidir ben calisirim yetmezse sorun degil
Yeter
Yeter ya daha ne istiyosun
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?