Osmanlı İmparatorluğu Oğuzların Kayı boyundan gelen Osman Bey'in hanedanlığıdır. Yani ced olarak Türk oğlu Türklerdir... Günümüzde ülkede söylenilmesi yasaklanan '' TÜRK '' ırkından...
Osmanlı Hanedanlığı ise bir soyun, bir sülalenin akımıdır. Babadan oğula geçen saltanatın mimarıdır...
Bu durumda sizler nasıl Osmanlı Torunu olabiliyorsunuz ki? Asıl Osmanoğulları ailesi şu an şeriat hükümlerini savunduğunuz o sülale şu an İngiltere'de gayet şık ve modern olarak yaşıyorlar. Siz sanırım kara çarşaf ve sarıkla dolanıyorlar sanıyorsunuz? :)
Buyrun size Osmanoğlu saltanatın kalan ailesi, yani Osmanlı Torunları ; Kendileri İngileterede dedelerinden kalan miras ve soyadı ile gayet rahat bir yaşam sürdürmektedirler, Türkiye umurlarında değil...
Bunlar da hani sizin biz Osmanlı Torunuyuz nidalarınızı anlatan son jenerasyon Osmanlı Torunları, yani sizin akrabalığınızı savunduğunuz son torunlar ;
Soldan sağa, Prens Lysander Cengiz, Prenses Tatyana Aliye, Prens Maximillian Ali, Prens Ferdinand Ziya ve Prens Cosmo Tarık...
Bunlar yeni jenerasyonlar, eskiden şeriat vardı, asarlardı keserlerdi nerde öyle açık giyinme filan derseniz de bir buna da bakarsınız canlar ;
Yani anlayacağınız mesele Osmanlı olmak Türkiye Cumhuriyeti olmak değil, asıl mesele kardeşi kardeşe vurdurma...
Herkese at gözlüksüz güzel günler dilerim...
Mete Han'dan Attila'ya, Alp Arslan'dan Osman Bey'e, Kür Şad'dan Yavuz Sultan Selim'e , Fatih Sultan Mehmed Han'dan Atatürk'e kadar ; NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE...
şimdi şöyle bir olay var yıldırımla timur savaşıyor timur ezici bir üstünlükle kazanıyor yıldırımı esir aldığında diyor ki bir arabın gücünün bir türke yeteceğini mi düşündün? yıllar boyunca da Timur osmanlıyı aşağılıyor Arap yalakası olduklarını söyleyerek gerçektende osmanlıda Türklük pek yoktur arapçılık vardır
3
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bir kere dedelerinden kalan mirasla rahat yaşam sürdükleri iftira. Vahdettihn Han'ın ölümünün akabinden bakkala ve manava borçlarından dolayı cenazesinin hemen kaldırılamadığı tarihi bir hakikattir. Keza 2. Abdülhamit Han'ın oğullarından fakirlik sebebiyle bunalıma girip intihar eden vardır.
Türkiye'de müslüman bir toplum içerisinde doğmuş, büyümüş kızlarımızın bile hali içler acısı iken, çoğunun müslümanlıkla bağlantıları kimlikte yazandan ibaret iken İngiltere'de yetişmiş birinin şeriate uygun bir yaşam sürmesini beklemek hayal olur.
Ne mutlu müslümanım diyene.
3
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Şu an rahat bir yaşam sürüyorlar, resimlerde görüldüğü üzere. Zaten İngiltere'ye kabullerinde İngiliz Hükümeti koruması altında sığındılar İngiltere'ye...
O garibanlık yaşayanlar memleketi terketmeyenler, İngiltere benim vatanım olamaz diyenler...
Bir b*k bildiğin yok konuşma. Sana Vahdettin han'ın borçları yüzünden cenazesi gecikmeli kaldırıldı diyorum. Abdülhamit Han'ın çocuğunun yoksulluğa dayanamayıp intihar ettiğini söylüyorum. Ayrıca ben sana şu an rahat bir yaşam sürmediklerini söylemedim. Dedelerinin mirasıyla olmadı bu dedim. Lafı çarpıtıp bir b*k biliyormuş edasına bürünme. Osmanlı Hanedanı konusunda Prof. Ekrem Buğra Ekinci duayendir. Hanedan dedin mi en doğru, en detaylı bilgi ondan sorup öğrenilir. Ne söylüyorsam ondan nakildir.
Sen önce ağzını bir topla torun, sen işine geldiğini anlatma. Varsa belgen varsa kaynağın koy ortaya benim yaptığım gibi... Senin bir B. k bilmiyorsun demenle olacak işler değil bunlar. Aksini çık anlat, belgele. Bilmiyorsan da ense traşını görelim torun...