Valla arkadasim bu konuda yanılıyorsun. Bende kasli falan bir tip degilim. Yakisikli da degilim. Ama kulturluyum. Okuyan adamlardan ve bibcok ulkeye gidip bir cok adamla, kadınla tanistim. Emin ol bizden daha istekli durumdalar. Tabiki hepsi degil ama konuştukları kadinin evli falan olduğuna bakmadan elde edebilmek icin cabayan karakterdeler. Kadinlari bizden daha seks objesi olarak goruyorlar. Bizde arkadaslik kavrami varken onlarda bu kavramlar devamli flirtlesmeye giriyor. Alkollu gecenin sonunda salca gibide bulasirlar ve sen o sabah gördüğün adam mi diye sasirip kalirsin. Bizimde yeni jenerasyon bunlara benzemeye basladigi icin su anda isyandasin. Bak sosyal deney yaptılar 100 adama bir hatun gidip benimle yatamisin diye soruyor adamlardan 6 tanesi hayir diyor bizde 25 kisiye soruyorlar 9 tabesi hayır diyor. Yanlis insanlari gozlemlemissiniz.
03 Yorumla
Soran+1 yılBence doğru insanları gozlemlemişim
Soran+1 yılYok ben toplumdaki bozulan beyinleri ve sosyal sapıklığı ele vuruyorum sadece ;)
En İyi Cevaplar
+1 yıltipsiz olan asagılanıyor hor görülüyor. bunun tabi temeldeki nedeni egitimsizlik. ne yapıyor adam hırslanıyor. işte gidiyor ne biliyim tepeden tırnaga marka giyiniyor. saclarını bir sekle sokuyor. parfum giyim kusam spor derken. işte az biraz kızların ilgisini çekebiliyor. ee tabi nolacak basardım ben yaptım. ezilen ben bak şimdi ne haldeyim diye içten içe çevreye ahkam kesiyor milleti küçük düşüyor. erkek arkadasları içinde haha bak oglum ben bu kıza yol verdim lafları dönüyor. suna bilmem naptım. su elimden zor kurtuldu. felan filan ego tatminleri. cinsel açlıkta olunca sonuclar bunlar oluyor..
13 Yorumla
Soran+1 yılİşte onca yorum arasında konuyu bve demek istediğimi anlamış tek insan ve en iyi cevap. Teşekkürler
- +1 yıl
tesekkurler.)
Soran+1 yılRica ederim:)
+1 yılBu özgüven cahillikten geliyor ben söyleyeyim. Üstelik yabancı erkeklerin hepsi kaslı değilki adamlarda duruş var karizma var buram buram asalet kokuyorlar. Bkz: marlon Brando, robert de niro, edward norton, al pacino, clint estwood türkiyedeki aktörlerin hepsi toplansa bunlardan bir tane etmez
113 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
ya arkadaşım yaşın 24 ama saçma ve çocukça konuşuyorsun hayır sen '' Bkz: marlon Brando, robert de niro, edward norton, al pacino, clint estwood '' şu adamları hakediyormusunda etrafında bunun gibileri istiyorsun? Farzet şu adamlardan farkı yok hiç bir türk erkeğinin sana kim bakar ya? ya allah aşkına makyaj yapmadan ayna karşısına geçince kendi saçlarını yolan kendinden tiksinen hemcinsleriyle saçma sapan kıskanclık yarışına giren ülkemin acayip dişilerisiniz ne kadar aç gözlü ve basitsiniz ya ( sana hak veren ve senin kafa yapına sahip dişilerden söz ediyorum )
Soran+1 yıl@Flinders ve @lelalela abi siz neyin derdindesiniz. Dunya sizin etrafınızdamı donuyor. Doğru söyleyen arkadaşlarıma neden saldırıda bulunuyorsunuz. ?
Soran+1 yılSana katılıyorum bacım
Soran+1 yıl@lelalela tavrım sana karşı değil fakat kusura bakma. Şu senle beraber yorum yapan arkadaşa gıcıgım. Arada senide yazdım yanlışlıkla. Kusura bakma. fakat @Flinders biraz kursa falan gitde bir egonu tamamlasınlar
Kizlar simartiyor bunlari
25 Yorumla- +1 yıl
Evet evet katılıyorum. Ay yiğidim ay aslanım ay yakışıklım diyorlar Işid tipliere sakalların çok güzel bilmemne diyorlar türk kası diyip iğrenç göbekleri beğeniyorlar sonra türk erkeğinde özgüven oluyor işte şişiriliyor egoları.
- +1 yıl
Soran+1 yılÇok katılıyorum. Çok doğru
Soran+1 yılRica ederim canım :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
ben şu an çok yakışıklı değilim çünkü 1.84 vücutta 58 kiloyum
endomorf vücuda sahibim yani kilo alıp vücut yapabilirsem yakışıklı olurum ama
yakışıklılık güzellik bazen sağlıkla fizikle alakalı
yani fazla kilolu veya zayıf olupta kaç tane güzel veya yakışıklı gördün
madem uzun sordun görüşlerimizede cevap ver14 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah dediğiniz gibidir
- Aile & Toplum konusunda 8b cevap paylaştı.
+1 yılEvet sana katılıyorum arkadaşım. Tipsizler ama özgüven tavan. Avrupanın erkeği gibisi yok. Şu mükemmel yüz hatlarına hangi erkek sahip bu ülkede?
41.media.tumblr.com/.../...hgjht1qg22hlo1_1280.jpg27 Yorumla- +1 yıl
Soran+1 yılKatılıyorum
- +1 yıl
isvec candir su anda ordayim
- +1 yıl
@sdsdsdsdsdeefgg sorulu kökenlerim avrupadan zaten
Gereksiz isyanını bile açık profille dile getirecek kadar cesareti olmayan biri neden bizlere bu kadar hakaret eder ki? Şimdi kendime değilde sana mı güveneyim? Ballayıp anlatmışsında , yabancıları diziler dışında ne kadar iyi tanıyorsun kaçıyla birliktelik kurdun? Sokak reportajlarında türk erkekleri için muhtesem yorum yapan yabancı kadınlar var ''ben kadınsam bunlar ne'' diyecegin türden... Sen bu kadar korkakça ve basit isyanlar ettigin sürece karşına sürekli senden daha güzelini isteyen doyumsuzlar gelecek cünki sende o özgüven yok bir erkegi doyuracak kapasite yok şu düşünce tarzına bak hangi erkek sana sabit kalabilirki? Yorma kendini be hatun 81 ilin her köşesinde mutlu insanlar var kıskançlıgını erkeklere kusma feminzmin luzmü yok..
014 Yorumla
Soran+1 yılAfedersinde bayanlar neden erkekleri doyurmak zorundalar? Bayanlar sizin cinsel objeniz mi? Yazık ya siz erkeklerden iyice nefret ediyorum. Tabi kızlardanda cunkı siz erkekler icin her bir şeyi yapıyorlar.
- +1 yıl
kızlardan ve erkeklerden nefret ediyorsan sen hangi gezegendensin? Bayanları cinsel obje diye adlandırıyorsun bunun sebebi ne? bunu düsündürücek kadar cok mu kullanıldın? öyleyse bu senin akılsızlıgın degilmi? bende senin gibi uçukça saçmalıklar sunan insanlardan nefret ediyorum hayatın neresinden neresine bakıyorsunuz belli değil önceki yorumda dedigim gibi dünyada mutlulugu bulan bulmuş sen bulamıyorsan sorunu insanlarda degil kendinde ara
Soran+1 yılArkadaşım sende beyin noksanlığı mı var. Bayanları cinsel obje olarak gören ve kullanan siz erkekler. Bunu diyenlerde sizsiniz. Ben değilim. Sonuçta kendi kendime böyle bişey yapamam dimi : ) burada artistlik yapmak icin saçmalamayı kes istersen. Tab iş işinize gelmeyen konı olduğu için alavarw dalavere sozcuklere başvuruyorsunuz. Nyse sizide böyle kabul etmek lazım. Yazık
Soran+1 yılSenden ala şaka olamaz
Soran+1 yılMetren kaça?
Soran+1 yılSensin kendini bulunmaz Hint kumasıyım diyen ben değil. Sen kendini bir araç olarak kabul ettiysen banada saygı duymak gerekir. Beyinden noksan arkadaşım
- +1 yıl
Sordugun sorunun altına ek açıklama atmışsın ''erkekler kendini hint kuması sanıyor'' ya seninle çatışmak güzel saatlerce sıkmazsın her cevaba yetmeye calısacakmıssın gibi hissediyorum cokta tatlısın ama daha fazla uzatmycam kızma olur mu? Baska bir ilginç soruda görüsmek üzere tatlım :*
Soran+1 yılAy lütfen uzat olur mu :D valla çok gülüyorum ya ben sana. Gel canın sıkılınca kavga ederiz. Her lafınıza cevap veririm hiç problem değil
Soran+1 yılDikkat etde eziyete donuşmesin :)
Kişilik problemleri sonucu oluşan birşey yakışıklılık göreceli bir kelimedir. Bazılarına göre yakışıklı bazılarına göre çirkinsindir. Ama kızlarımızda erkeklerin bazı yerlerini kaldırmasalar belkide böyle olmayacak kızlarımız belki tiplerini kesseler böyle olmayacak. Ve yurtdışının erkekleri ile bizim erkeklerimizi kıyaslamayın bizim erkeklerimiz gerekirse sevdiği için canını verecek kadar cesur ve cengaverdir. Bknz KURTULUŞ SAVAŞI; ÇANAKKALE SAVAŞI...
22 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı. Beni vurmayan bir genelleme. Tek bir kişi var hayatımda. Hepte o olacak. Yaptığım her şey de ona. Diğerleri umrumda değil.
11 Yorumla
Soran+1 yılHelal olsun keşke herks sen gibi düşünse arkadaşım
+1 yılBu nasıl bir ağır önyargıdır ya. Siz ya hiç yurtdışına çıkmadınız, ya da Türk erkeklerin, dünya genelinde beğenilen erkekler sıralamasında üst sıralarda olduğunuzdan haberiniz yok. Yıllarca yurtdışında yaşamış ve işim gereği çok fazla ülke ve şehirde bulunmuş biri olarak söylüyorum bunları.
Bence bir konu hakkında ahkam kesmeden önce, biraz araştırın bazı şeyleri ve gözlemleyin lütfen.15 Yorumla
Soran+1 yılKonu bu değil. Konu bizim ülkemizdeki erkeklerin kendini yakışıklı sananların özgüven patlaması. kimseyi beğenmeyişi. ve bayanları değersiz gorusuru. Bu nedir ya siz erkekler kimsiniz de bu şekilde davranırsınız?
- +1 yıl
Sizi çok üzmüşler anlaşılan. Yalnızlık zor değil mi... özellikle de istediğiniz biri, sizi istemediği zaman ;) Anlayabiliyorum evet. Olsun, merak etmeyin, sizi de beğenen ve isteyen biri çıkar elbet.
Soran+1 yılAlakasız. Ben genel olarak bu durumdan rahatsızm. Erkekler kim oluyor ki bayanlara bu şekilde ezmeye çalışıyorlar?
- +1 yıl
onlar kendilerini vücudu var diye beğeniyorsa kendilerine değil vücutlarına güveniyorlar demektir
estetik vücuda görünüme sonradan sahip olmuş bazı kız ve erkekler yükseklerden uçabiliyor yani kendilerini birşey sanıyorlar gıçı kalkıyor sanıyorlarki ben bu halimle her poku yapabilirim
Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ben çok yakışıklıyım hiç demedim kimseye ama kadınlar kişilik ve zekamı beğenir, eee buda bir tarzdır.. yakışıklılık karakter ve kişilik+ zekayla tamamlanmadıkça boş çuvala benzer, kadınlar ambalajı görür beğenir içini açar, boş olunca kapatır :D
10 YorumlaÖzgüvenden bahsediğte bu ülkede erkekleri eleştiriyorsan yapacak yorum yok sen kız olduğun için kızların ne durumda olduğunu fark edememişsin anlaşılan Türkiyedeki kızlar gibi acaba dünyada var mıdır böyle burnu kalkık bir kız topluluğu olan bir ülke. Hepsi için demiyorum çok anlayışlı mütevazi kızlarımız da var tabi ama geneli bahsettiğim gibi.
11 YorumlaÜzmüşler bu kızımızı. Bahsettiğin konu öyle üstün körü kıyaslamayla olmaz. Kültür farkı, yaşayış farkı, kızların rahatlığı, takıntıların daha az olması bir çok faktör var. Mesela bahsettiğin yabancılara tanımamana rağmen selam verirsin gülümser sana. Bizim kızlara selam ver sapık diye adın çıkar. Orada afet bir hatun daki ilişkide ve cinsellikte gurur yapmaz. Bizim maymundan az evvel çıkmış kızımızın tribinde boğulursun. Öyle erkeklere sallamayla olmuyor cancağızım. Az kendinizi düzelteceksiniz. Siz düzgün olun sonra bizi sorgulayın.
06 Yorumla
Soran+1 yılEe napsınlar sizin her istediğinizi mi yapsınlar?
Soran+1 yılYoo doğru kişiye yazdım. Cinsellik demişsniz cunku !
Soran+1 yılÇirkefe taş atma çamuru sana sıçrar demişler su an bunun en güzel örneği. Bence siz kendi pisliginizi benim üzerime yuklemekten vazgeçin iyi günler.
oyle olduğunu düşünmüyorum yurdumun kadınıda güzel erkegıde.. sız cevrenızde arayın kabahatı..
41 Yorumla
Soran+1 yılKonu bu değil
Gizli Üye(25-29)+1 yılBizim yakışıklı olmamız seni niye sıkıntıya sokuyor? Kızlarında bu durumdan farkı yok kendilerini daha çok şımartıyorlar. kendilerini bişey sanıyorlar. Ayrıca türk erkeklerini yabancı erkekleriyle kıyaslayamazsın çok biliyorsan git yurtdışına yabancı bir erkek bul.
01 Yorumla
Soran+1 yılKonunun dışına çıkmayalım : )
kıvanç tatlıtuğu yakısıklı bulan kezbanlar var tabi
57 Yorumlapekii bizim ülkemizdeki kızlar niye yabancaıkızlar gibi aksam dısarı cıkamıyor neden onlar gibi rahat davranamıyor neden onlar gibi ilk adımı atma cesareti gösteremiyor neden herseyde elalem ne der diye düşünüyor neden o zaman seveni sevmeyipye gidip bir züppenin peşine takılıyor neden o zaman kendini sinemaya cafelere götüremeyen erkeklerle takılamıyor? egosu neden 5 beden büyük geliyor?
04 Yorumla
Soran+1 yılPeki senin kızın olunca sen nasıl yetiştirceksin ama. Peki ülkemizdeki sapıklara ne diceksin. Peki kaç erkeğin gerçekten tek amacı sevmek?
- +1 yıl
sapıklarla abazalarla takılmak zorunda değilsiniz. BU ÜLKEDE DIŞGÖRÜNÜŞ HERSEY BUNU SEN BEN O BU HERKES BİLİYOR. ASK İLK GÖRÜŞTE OLURMUŞ VE İLK GÖRÜŞTE MALESEFF BİRİNİN İYİLİĞİNİ DÜRÜTKÜNÜ ANLAYAMIYORUZ İŞTE BU YÜZDEN TİP ÖNEMLİ DEĞİL DEMEYİN. ZOR DEĞİL SEVDİĞİNLE DEĞİL SEİ SEVENLE OL O ZAMAN
Soran+1 yılZorunda değilizde bu ülkedeki erkeklerin cogu sapık artık. Tek dertler bellli. Kaç tane erkek benim bir kızdan çıkarım olmadan sadece seviyorum. Ona dokunmasın diyebilir. Kaç kişi? Herkesin derdi belden aşağı olmuş. Bizim bazı saf kızlarımızda kendisini kullandırtmaya göz yumuyorlar. Şimdi söyleyin bana bu durumda ne diceksiniz?
2 memesi olan ve bunu bir ekstra özellik sanan kızlarımızda çok olduğundan bu tip erkekler piyasada çok.
Herşey karşılıklı..20 YorumlaTatlım yine de bizim Türklere yüklenmemek lazım. Eleştiriye kapalılar ama kızları aşağılarlar :)
210 Yorumlakız haklı yabancı erkekler kadınlara değer veriyor sadece evlenince beraber oluyorlar..
20 Yorumla
+1 yılBir kadın aslında kilosu için yani yemek yemekten mutludur sever yemek yemeyi ama millet kilo aldn diyince tribe girerler niye karşı taraf insanlara iyi gözükmek için bu zamanda herşey kızlar icin değil bakacaklar tabi kendilerine kilosunu da kontrol edecekler kendine de güvenecekler güvensiz bir milletmi olalım onu mu istiyorsun. Bencil düşüncelerdesin. Her kız erkekler için makyaj yapmadığı gibi her erkek güzel kız düşsün diye spor yapmıyor.
06 Yorumla
Soran+1 yılKAç tane kız gerçekten kendisi için makyaj yapıyor. Realist olalım
- +1 yıl
Ben mesela makyaj yapınca bakımlı olunca kendimi mutlu hissediyorum aynaya baktığımda kendimi seviyorum
Soran+1 yılKusura bakma arkadaşım yanlışlıkla beğenmeme butonuna basmışım.
- +1 yıl
Ya önemli değilde benim düşüncem bu ya bide Allah aşkına düşünsene bakımsız bir erkek dişleri tupturuncu saçlar yağlı ben sevmem şahsen
Soran+1 yılYa sorun o diilzaten. Sorun bunlar kendisi yakışıklı hissedince bize karşı bulunmaz Hint kumasıymıs gibi davranmaları sorun işte
Gizli Üye(30-35)+1 yılYabancılar yapmazlarmışmış kaç kere yurtdışına gittin? Orada ki erkeklerin abazalığını kaç kere gördün? Böyle saçma saçma laf atmacalar filan çok saçma geliyor. Bende vücudu olan yakışıklı zengin adamım, ülkenin çoğu kızını beğenmiyorum nolacak? Bunu vurgulamam mı gerekiyor?
00 YorumlaSporu sadece sağlığım için yaparım o kız veya bu kız için değil. İnsan kendisi olması lazım başkası gibi veya başkası olmak değil nasıl rahat hissediyorsa öyle olması gerekir.
10 YorumlaAdam ne yapsın. Kendine tipsiz mi desin. Zaten milletimiz kendini ezeni eziyor. ☺️
10 YorumlaBizim onla bunla takılmamız seni niye rahatsız etti acaba? Bırak isteyen istediği gibi takılsın. Özgüven kötü bir şey mi sence? Kendini yakışıklı görmesi bir insanın kötü bir şey mi? Sana yabancı birileri lazım o zaman..
00 Yorumla
+1 yılBir İnsanın kendini geliştirmesinde nasıl bir sakınca aranır ki?
02 Yorumla
Soran+1 yılKonu insanın kendisini geliştirmesi değil.
- +1 yıl
Bence konu tam olarak bu. İnsan kendi hatalarının üstüne gittikçe daha da hatasız olur. Kendini düzeltmek kötü bir şey olamaz.
+1 yılAz göbekli kıllı çirkinim. Hiç umursamıyorum. Halimden memnunum 😝
10 Yorumla'' Öyle bir şey ki yabancılar ezelden beridir güzel vücutlu , kaslı ve yakışıklı... ''
Der, giderim :D10 YorumlaAile & Toplum konusunda 512 cevap paylaştı. Kadınları çok mu farklı? O kıllı, bu kel, şu göbekli...
00 Yorumla
+1 yılGüvendikleri herhangi birşey yok kaybedecekleri birşeyi olmayan insanın özgüveni fazla olur
10 Yorumla
+1 yılKartvizitim yeter.
Kızların neyi var? Bir kaç et parçasından başka. Çoğu kariyersiz, sadece vucut.10 YorumlaDoyumsuz mu? Önce iğneyi kendine batır sonra erkeklere b. k at. Evli olup burada sevgili arayan sizler. sevgilisi olup yine burada aranan sizler sevgilimin babasına abisine kankasına verdim siye soranlarda sizler hala neyin kafasını yaşıyorsun l*n sen? Gizli olma aç tipini göreli, m sen skime benziyorsun acaba?
09 Yorumla
Soran+1 yılBir kere terbiyesizliği bırak. Senin karakterinde sorun var. bir bayanla nasıl konuşabilirsin. Sanırım baya dokunmuş sana.
- +1 yıl
Sen öncelikle cümle kurmasını öğren malll. Etrafında 3 kişinin gotünü bakarak kaldırdın bütün erkekleri aynı sanıyorsun. Bana dokunan ne olacak biz erkekletin gotü kalkmaz kızların kalkar. Elimi sallasam ellisi kafı size ait bize değil. Konuşmama gelince karşımda bayanmı var düzgün konuşayım?
Soran+1 yılMal diye sana derler terbiyeli ol. Sen önce insan ol bide. Ben gayette duzgın cümle kuruyoum. Fakat senin zoruna gitmiş olmaliki işi saygı çercevesinden çıkartıp pisliğe dondurdun. Tabi duzgın ahlaklı konuşmak size göre degil sanırım. Zaten bir insanın soylecek kelimesi kalmayınca hemen kufure başvuru. Beyninizin yoksunlugunu gordukce size acıyorum. Yazık. Azcık kitap okuyup kendinizi geliştirin iyi gunle?
Soran+1 yılYaşıtlarınla dalaşsana sen hatta git işine gucune bak. burada bana laf yetiştirmek için çok çabalıyorsun belli. Ama yazık ya. Gerçekten uzuldum bak simdi sizin icin
- +1 yıl
Sana yazık arada giriyorum ama sen işsiz sapsız birisin 24 saat burada sürtüyorsun anında yazıyorsun. Çok kitap okuyorsun belli hiç zamanın yok :) benim yaşım belli ama senin ne bk olduğun belli değil :) kendi yukarılarda gören ama aslında zemine bile çıkamayan eziklerdensin :)
Soran+1 yılVah vah işte insan dicek kelime bulmayınca direk hakarete yonelirmiş seninki de o hesap. Ayrıca ne biliyorsun 24 saat olduğumu. ;) bence sen kendi yaptıklarını benim üzerimden malzeme etme. Yakarım seni. Yaşın gelmiş 34 e ama halen daha insan olamamışsın yazıkl
gerçekten merak etme bugunlede geçer. Senin dediklerini tiye bile almıyorum. Vasıfsız insanların dedikleri benim icin onemsizdir. boşuna benle laf dalaşına girmeye çalışma. Azcık saygılı olsa kardeşin yaşındakilerle düzgün konuşta bizde örnek alalım madem. Ha i herşeyin duzgunmuş ya o bakımdan diyorum ;)- +1 yıl
Göz kırparak keyifli yazarak ben altta kalmam havası verme boşuna. Ben 24 saat burada olsam senin gibi anında yazardım. Sana örnek olamam çünkü zeka yaşın sıfır hala yazıyor bana laf sokmaya çabalıyorsun. Sen bari vasıflı ol vasıfsızlarla muhatap olma güya çok büyük insansın öyle mi :) dötümle gülüyorum sana masamda. Beni yakarmış ya nolur yaksana nasıl becericen senin kat kat üstünde olan bu marifeti :) çok büyük ulu insana bakın bşrde sorduğu soruya! Sen karakterli olsan bu kadar konuyu uzatmaz it dalaşına çevirmezdin cevabımı. Kimin zoruna gitmiş belli. Ben susuyorum artık meydan sana kalsın yaz istediğini.
Soran+1 yılbir kere sen bana i t diye bir kelime yapamazsın. Karaktersizliğin burdan belli oluyor. Ben laf sokmaya çalışmıyorum. Baya baya laf atıyorum. Ama senin zoruna o kadar gidiyor ki. Ben ne yazsam hakaret boyutunu arttırıyorsun. Yazık gerçekten. Tama vasıflılarla muhattap olurum sen yeterki ister vasıfsız. Aa ne demek buyur senin meydan. Ot dur. Hadi rastgele sana
+1 yılSiz hemcinslerim olarak kendinizde ne bulupta güzelim tatlıyım diyebiliyosaniz onlarda der
11 Yorumla
+1 yılyakışıklı değilim yabancı kız arkadaşlarım da var. benim için sorun yok
00 Yorumlae git ablacım yabancılarla takıl beğenmediysen. bizimkiler böyle işte. yersen dolma bu
00 Yorumla
+1 yıladamlar siz gezerken.. popo buyuturken... spor salonlarında emek harcıyolar bırakta biraz şımarıklık olsun deme... türk erkeklerini kıskanma...
00 YorumlaValla sen kendi pencerenden bakmışın bende benim penceremden Türk kızlarımız için aynı düşüncedeyim
10 Yorumla2 tane gideri olan hatun götürünce kasanova sanıyorlar kendilerini
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 985 cevap paylaştı. Bütün genellemeler yanlıştır bayan. Sizi kim üzdüyse fazla hırs yapmışsınız.
00 Yorumla
+1 yılErkeklerin böyle olması kızların ayak altına düştüğünün resmidir bebeğim ayıks ;)
05 Yorumla
Soran+1 yılOda sizin karaktersizliğinizden
- +1 yıl
Hayır senin ve senin gbilerinin ayak altında olmalarnan
Soran+1 yılBence sen gibi sapık ruhlu karaktersizlerden dolayı bu durum.
- +1 yıl
Neyin sapığıymışım istediğin elimde
Soran+1 yılTerbiyeli ol al işte tamda bu nokta. Siz erkeklerin tek bildiğiniz bu. Sizin beyninizle başka şeylerin yeri değişmiş ne diyim ki yazık
+1 yılYabancilarda evlilik adeti yok be 😄 daha ne kullanip atiyorlar
00 Yorumla
+1 yılBak Kimse Kız İçin Spor Yapmaz Çünkü VG Acılı Bir Spordur Hiçbir Götü Boklu Kız İçin Acısı Çekilmez Ayrıyeten Türk Kızıda Spordan Uzak
00 Yorumla
+1 yılsorunu kızlarda ara, 2 geniş omuza tav oluyorlar
20 Yorumla
+1 yılSen nerden biliyorsun yabancı erkekleri? İstersen bi'tartışalım
00 Yorumla
+1 yılpeki neden seni geriyor bu durum? senin içn neden önemli
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. O zaman git yabancılara zorla tutan yok benim hayatım benim özgüvenim seni ilgilendirmez 😏
00 YorumlaKızlardaki özgüven noolcak her konuda yetersizler ama sanırsın monaco prensesleri
00 Yorumlamk bu erkeklerin götünü kaldırdınız
10 YorumlaTanrı gibi taparsanız olucağı o
10 Yorumlaben kendimi beğenmiyorum tipsizin önde gideyim
10 YorumlaKim tarafından tekmelendin veya terkedildin bilmiyorum ama, Türk erkeği sana güzel koymuş.
01 Yorumla
Soran+1 yılAdam gibi konuş. Sana da Türk kızı koymasın ;)
- Aile & Toplum konusunda 500 cevap paylaştı.
+1 yılayağıma su bile dökemezsin sen
00 Yorumla Onlarinki özgüven değil. Kizlarin safliği
10 YorumlaTurkiyedeki kizlar cikin oldugu icin
00 Yorumla
+1 yılNe yapsın sizin döt kalkışınızı kim durduracak?
00 Yorumla
+1 yılülkenin kızları sanki melek am*na koyim.
00 Yorumla
+1 yılMemnun değilsen yabancıların yanına git haydi
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 713 cevap paylaştı.
+1 yılbir de kızların özgüveni de var ya hani
00 Yorumla
+1 yılKaslarimi gorseydin kararin degisirdi baby
00 YorumlaTaam ya bi' daha yapmayiz :(
10 YorumlaPekixx
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 11,5b cevap paylaştı. karakter meselesi
20 Yorumla
+1 yılYa sen ney be canım
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?