Arkadaşlar çok merak ediyorum. Aşırı mı çirkinim? Yüzüne iğrenilerek bakılacak bir tipim mi var? Çünkü sürekli hor görülüyorum. Hiç arkadaşım olmuyor

Kardesim hic bir kul cirkin degildir sana cirkin diyen obur tarafta cezasini cekecek ben 30 kilo verdim profil resmimdende bakabilirsin simdiki halime kilo vermeden once bende ayniydim evden cikmazdim arkadasim yoktu kiloyu verincede arkadaslar siraya dizildi benle takilmak icin kizlar erkekler falan kiloyu verdinmi bak nasil siraya dizilecekler sana bugun cirkin diyen ooo kardesim yarin ne yapiyoruz dicek bugun seni reddeden kiz kilo verdinmi kapina dikilecek ama sakin yuz verme onlara yeni hayat kur yeni arkadaslar edin 😊😊😆
Başladım spora ve diyete gayet iyi gidiyor. Zaten kötü günümde yanımda olmayanı iyi günümde bende yanımda tutmam malesef.
Kardeşim benim, sana bunu kafana sokanlar çirkin sen çirkin değilsin hatta kimse çirkin değildir. Kalbin güzel olsun.
Kalbim çok güzel abi şükürler olsun ama bir çok kez hakarete vs uğrayınca ister istemez insan üzülüyor ve artık insan içine çıkamıyor.
İnan bana bende zaman zaman diyorum kendini sev bırak onlar sevmesin sen kendini sev kendine güven. İnan bana seni sevecekler ve onları bu yaptıkları yüzünden kimse sevmicek. Hiç bir insan çirkin değildir. En büyük çirkinlik onların yaptığıdır. Hatta işi şakaya vur ben çirkinliğim ile mutluyum de. Yav elin ayağın tutuyorsa gözün görüyorsa herhangi bir sorun yoksa daha ne istiyorsun ki. Takma kafana mutluluğuna bak insanların senin moralini bozmasına izin verme gül hep gül güldüğün zaman yakışıklı olursun.
Yazdıkların hepsi doğru ama insanoğlu nankör bende öyleyim. Aİlem yanımda çok şükür ama onlara herşeyi anlatamıyorsun, bir dost istiyorsun herşeyi anlatıp beraber atlatacağın ama benim hiç öyle arkadaşım olmadı o yüzden hep eksik kaldım, özlem duydum çoğu şeye. Yaşayamadım ben gençliğimi diyebilirim sana. Çünkü hep geride kaldım, insanlar kızmasın, morali bozulmasın, benden rahatsız olmasın diyerek hep kendimi üzdüm ve içimde özlemler birikti ve artık taşıyamıyorum zoruma gidiyor.
Oğlak abi :D
En azından arada mutlu oluyorlar. Bende o bile yok abim.
Bak kardeşim herkes kendi mutluluğunu kendi oluşturur. Mutlu olmak kolay kolay ki biz üşeniyoruz yav çık dışarı aç müziğini ve yürü sadece yürü düşün hayatını yokla. Seni heyecanlandıran şeyler yap ne bilim iyilik yap emin ol en büyük mutluluk iyiliktir. Kim bilir belkide yaptığın iyilik seni mutlu yapar ve seni biri görür gülüşüne aşık olur? kim bilir? ben çok erkek gördüm yanında ki kız taş gibi olup ta erkekte tip yok dediğim neden dedim çünkü kıskandım :D bak kızlarda birbirine der ya bu çirkin bununla nasıl çıkıyor der. Aslında bunları diyenlerin %80'i benim gibi kıskanır. Çünkü onların hayatında yoktur böyle şeyler. Belkide senin hayatına özeniyorlardır. Artık çirkinlik veya güzellik para etmiyor ediyorsa bile ben bilmiyorumdur. Kendine güven, güven her şeydir. Kendini sev.
Kilo vermeden güvenin gelmesi zor sanki abi. Çünkü kırıldım, toplaması çok zor.
sana çirkin diyenler çirkin görmemiş :D bak biraz kilo ver sakalı uzat birazcık saçlara şekil ver bir david beckham olamazsın ama sana herkes daha farklı gözle bakmaya başlar :D insanları takma diyeceğim herkes gibi ama ağızları torba değil ki büzesin. Salak salak konuşuyolar işte :D sen bu arada tipini değiştirirken bir yandan da entellektüel kazanımlar elde etmeye çalış. her konuda fikrin olsun. daha fazla saygı görürsün ^vs :D saygılar aga :D
Her konuda fikrim, bilgim var ama utangaçlıktan ve kendimi sürekli geriye atıp insanlar rahatsız olmasın demekten bir şey diyemiyorum :D Kilo vermeye başladım, bu sitede her adımı paylaşacağım. Sizler arkadaşlarım gibisiniz, mutlu oluyorum burada. Yalnız olduğumu unutuyorum az bir süre de olsa.
insanlar çok kötü ve acımasız biliyorum , yaşamasam da gözlemliyorum yanımda böyle insanlar tutmamaya gayret ediyorum. Fikrini beyan edeceği zaman arkadaşımı kaale almadıklarını hatırlıyorum çok kötü olmuştu sonra içine kapandı bir süre sürekli böyle olunca kendini ifade edememeye başladı. Biraz dış görünüşüne modifiyeler yaptık övgüler aldıkça açıldı eskisi kadar olmasa da çok rahat konuşuyo :D bende mutlu edebildiysem çok mutlu olurum ^^ arada yaz bizde yorumlarımızı yazalım :D
Allah herkese senin gibi arkadaş nasip etsin. O insanı değiştirmişsin, sende bir tekme atmamış el vermişsin. Bir gün sende düşersen o duruma ki Allah göstermesin, sende yerde kalmazsın el verenler çok olur karşılığını alırsın. Bende ki en büyük sorun kilo. O da gidince herşey mükemmel olacak. Elbette yazacağım buraya. Sizler arkadaşım gibisiniz artık.
Amin. Allah seni de hep iyilerle ve kıymetini bilenlerle karşılaştırsın. Çok teşekkür ederim yorumların için. Yordum seni helal et hakkını.
Ya Hahaha
Bak aslında çok tatlisin
Yani şuanda yanimda olsan yanaklarını sıkarim
ama fotoğraflarda poz vermeyi bilmiyorsun
ne öyle bakmissin
Biraz kilo versen çok iyo olursun
Gel sık dicem de olmaz :D Evleneceğim insandan başkasına dokunmayı Allah nasip etmesin derim hep. Ama çok teşekkür ederim söylediklerin için. Evet poz vermeyi bilmiyorum çünkü 5 yılda 1 resim çekiliyorum belki. Spora da başladım 1 hafta=3 kilo. Zamanla gider hepsi.
Sana bişe diyimi bak sana yemin ediyorum çok çirkin değilsin
Tatlisin hatta
sadece kilon var
Icin temiz senin
Sen iyi ol başka si umrunda olmasin
Seni kabuk eden böyle etsin hem tipinde korkulacak bişey yok
Ama şuanda çok d uygulandım
Ne serefsizler var dışı güzel içi kirden geçilmiyor
Sen hem çirkin değilsin hem için temiz
Sana öyle diyenlerin gözü kalbi kirli
Bak şuanda yanlış anlama ama senin gibi birinden evlenmek isterdim
Yanlış anlama
Ama gerçekten
Allah evlenecegin kişiyi sana uygun iyi birini karşına çıkarsın
Devam ediyorum. Spor-diyet bir arada şuanlık iyi gidiyor. İnşallah Allah sana da nasip eder helal süt emmiş temiz biri kıymetini bilecek biri. Hep helalim diyeceğim insanı bekledim galiba bu yüzden hiç sevgilim veya arkadaş olarak kız arkadaşım olmadı, olsun, Allah yaşattıysa vardır bir bildiği. Elbet birini de bana yazmıştır. İnşallah o güne kadar da hep temiz kalacağım.
Duygulanma be :D Gül sen hep. Bak senin de kalbin temiz, insanları anlıyorsun destek oluyorsun. Bunu yapamayan milyonlarca karakter yoksunu var ama bak çok şükür sen öyle değilsin. Bir şeyler yapabiliyorsun destek olabiliyorsun buda mükemmel bir şey. İnşallah kıymetini bilen temiz biri seni sever ve sahip çıkar.
Olsun sen ağlama ben ağlarım senin yerine de. YGS-LYS'ye hazırlanıyorum şuanda.
Öyle yapacağım. İnşallah hepsi olacak şu 1 yıl içinde. Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için mükemmel insan. Sen mükemmelsin.
Evet ben kadar olamazsın çünkü benden de iyisin :$ Amin seninde yolunu, bahtını açık etsin Allah. Kötü insanlarla karşılaştırmasın seni Rabbim.
Sende kendine çok çok iyi bak. Allah'a emanet ol, seni üzenleri meyve bıçağıyla doğra :D
Cevap
10Cevap
Poz vermeyi öğren, şişmansın (ben de). Ayrıca seni beğenmeyen ölsün. İnsanların sözlerini ciddiye alma çoğu içindeki öfkeyi etrafına kusmak için yaşıyor.
Poz vermek nasıl olur pek bilmiyorum. Var olan videolar zayıflara göre, ben yapınca olmuyor. Evet şişmanım abim çok
inşallah vereceğim abi kiloları. İnşallah devran dönecek. Çok sağol abicim o senin güzel görmen.
Haber veririm abi kaydettim yer bildirimlerine etiketlerim seni de veya mesaj atarım.
yuh be bu ne abicim bu nasil bir fotodur resmi acinca resim tum ekrani kapladi bende az daha korkudan altima yapacaktim resmen dabbe 8 cikti zannetdim
cirkin diyilsin ama bence foto secimi yanlis
Ulan hahahaha :D Bak bak gül abi sende. Helali hoş olsun.
saol kardesim yanlis anlama cirkin diyilsin ama yine soyleyeyim foto secimin yanlis bence
Abi resim çekilmiyorum ki. 20 yılda toplasan 3. resim çekilişim bu. Kötü çıktığım için hep vazgeçiyorum çekilmekten
kotu olan sen diyilsin bence resmi ceken foto isinde kotu sadece
Olabilir haklısın ama bende de var biraz sorun. Kilo vermeliyim.
kac kilosun guzel kardesim
30 kilo ver sonra bak bakalim senden daha yakisiklisi var mı diye
Abi kilo verince de şu siteye giricem. Benim gibi herkese destek vereceğim. Kilom çok fazla abi.
harika bir fikir kardesim Insallah basarirsin
inşallah abim
112 den 67 kiloya düşmüş biri olarak sana tavsiyem diyete başla kimsenin ne dediğinede takılma burdaki kızlar iyi konuşmuş demekki iyisin kendini küçük görme dostum.
Kaç ayda verdin abi 45 kiloyu?
Yok abi eskisi gibi takmıyorum buraya girdikten sonra. Artık kendime ve kilo vermeye bakıyorum.
Senden farkim yoktu kardesim. Kilon var sadece onu da verirsin azmedersen. Ozguven eksikligi olmasinin tek nedeni bu, seni anlayabiliyorum. Sevimli adamsin her turlu :)
Evet abi kilo çok şeyi bozuyor. Teşekkür ederim abim güzel sözlerin için. Sende maşallah çok iyi olmuşsun
Sana oğrenerek bakanın mk.
10 numara adamsın. Biraz kilo ver.
Çok teşekkür ederim paşam Allah razı olsun
Kardeşim yüz hatların güzel ama kilon var. Ver kilonu fıstık gibi adam olursun... Hem de sağlıklı...
Evet abi spor ve diyete başladım ve artık bırakmıyorum sonuna kadar götüreceğim hepsinde kurtulacağım. İlaçsız tedavisiz kilo vereceğim sağlıklı bir şekilde. Asla yan ürün kullanmayacağım. Çok sağol abi o senin gözlerinin güzel görmesi, için temiz ve sende güzel olanı fark ediyorsun. Çok teşekkür ederim.
Onlar halt etmiş biraz. kilo versen yakışıklı bilr olabilirsin şu an normalsin. çirkin asla. değilsin
Teşekkür ederim çok teşekkürler çok iyisiniz
Ne igrenci ya. Insanlari dış görünüşüne göre ayırmak adiliktir. Sadece biraz kilon var. Şişmanlar çok tatlıdır ayrıca yastık gibi sarılacaksin :)
Yok ki senin gibi gönlü güzel insanlar malesef. Hep itildim bu yüzden her yerde geriye giderim insanlar rahatsız olmasın diye.
Sacmalama herkes kendine baksin bu elinde olan birsey mi
Elimde olan bir şey galiba :D Çünkü kilo verilir yani bence
Kimsenin seni nasıl gördüğünü umursama kusur görenindir
elin yüzün düzgün sana çirkin diyenler 20 kg versen kapında köpek olur
Yok be kimse köpek olmasın ayıp olur. Ama kilo vermeye başladım. Çok teşekkür ederim ya valla çok sağol
Katılıyorum kilo ver
Onların dediklerini düşün ve hırs yap kilo ver sonra bak gör sana öyle diyenler nasıl değişecek
@Kevserkiraz Diyete ve spora başladım. 10 günde 6 kilo verdim, durmayacağım devam edeceğim.
Inşallah canım sonuçları bekliyorum
allahın yarattığına çirkin denilir mi hiç.. fakat biraz kilo ver sen , sonra sana öyle diyenlerin yüz ifadesine bak.
Kilo vermeye başladım. Kilo vermemin tek sebebi de sırf insanların ifadesini görmek ve davranışlarını gözlemlemek.
Evet. Kilo özgüveni bitiren şey. Teşekkür ederim yorumun için, hakkını helal et yordum.
Senden iğreniyorum diyen o şerefsizlerin karakterini skeyim abim.
Kilon var zayifla standart bir tip olursun.
Onun karakter yoksunu olduğunu bende sonradan fark ettim. Gerçekten karakter adın bir şey yokmuş bana bunu söyleyen insanda. Teşekkür ederim abim. Bir sen olamam zayıflayınca ama az çok bir halt olur herhalde ya
Bir kaç ay sonra tekrar buraya giricem belki görürsün sende abim.
Yaparım abi yer bildirimlerimdesin :D
Kilo vermen lazim zayif olsan cevher var sende kardesim
Başladım abi spora. İnşallah gidecek hepsi. Teşekkür ederim o senin gözlerinin güzel görüşü.
Gulerek bakmalisin kanki cirkin degilsin tebrssum etmelisin verebiliyosan kilo vermelisin
Kanka gülerek bakacağım da tipsiz çıkıyorum gülmek yakışmıyor kiloyla o yüzden gülmüyorum.
Yakisikli insan var normal insan var bide çirkin insan var. Sen normal insansin
Teşekkür ederim
insanları bu kadar takma.
Olmuyor işte. Takma demekle hiç bir şey olmuyor. 1 olur takmazsın, 2 olur takmazsın, 3 olur takmazsın ama 20-30 olunca zoruna gider takarsın.
neyle dalga geçiyorlar?
Benimle, tipimle.
tipinizde dalga geçilecek bir şey göremedim.
Ama çok geçildi, hakaret edildi.
insanların beyinsizliği. kim mükemmel ki?
Kimse mükemmel değil elbette, ben hiç :D
ya kendini böyle aşağılayarak hiçbir yere varamazsın. sen kendine değer vermezsen kimse vermez.
Ben çok değer verdim ama çok da hakaret edildim bu yüzden bıraktım hepsini üzülmeye başladım otomatikmen elimde olmadan.
herşey düzelir, mutlu olursun inşaallah.
Amin inşallah. Sende çok mutlu olursun inşallah. Allah hep iyilerle karşılaştırsın seni
inşaallah. çok sağol :)
Kilo verirsen ve resimlerde gülersen iyisin 😄😄😄
Gülmek istiyorum ama gülüşüm güzel değil kilodan dolayı o yüzden gülmüyorum.
yoo cırkın falan degıılsın bence ne alaka :D
Bana canavar gibisin denildi, bakınca korkuyorum denildi.
Evet kilo var ve vermeye başladım. Bence sen şu resimle çok iyisin hiç karışma kendine. Kilon da yok eksiğinde. Allah nazarlardan korusun seni.
Bir çok kez duyunca ister istemez insan çekiniyor artık, özgüveni gidiyor. Bende kaybettim tamamen güveni
Tatlısın :-)
Evet tatli
@scorpion026 senin kadar değil ama
Ohaaaaaaaaaaaaaaa biri tatlı dedi ilk kez :O Çok çok çok teşekkür ederim ya mutlu oldum :D:D::D:D:D:D:D
:-) :-)
Benim de biraz kilom var bizim yüzümüz güzel ama fizik hiç önemli değil :-)
Bende kilolu kızları çok seviyorum. Daha tatlı oluyolar bana göre.
Hmmmm :-)
çirkin değilsin
Oha ilk kez biri böyle dedi :S Çok teşekkür ederim :S
Kilon disinda bir kusrun yok
sadece kılolusun
Evet çok kilolu :/ Haklısın
Kilo vermelisin
Evet, kesinlikle. Başladım spora 1 haftadır, 3 kilo verdim. İnşallah gidecek hepsi
Çok teşekkür ederim. Hiç tanımadığın insanlardan duyduğun 2 kelimeyi bazen dünyalara değişmezsin. Aynen öylesin çok teşekkürler.
Takma demekle malesef olmuyor bunu sende bilirsin.
Düzene koyana kadar takacağım, ondan sonra takmayacağım. Ama ben bana yapılanları unutmam ve bu yüzden başkasını asla kırmam/kırmayacağım.
Hyr değil
Normal
Normal olması bile çok iyi benim için
Sadece biraz kilo ver ama goreceksin ki insanlar yine konuşacak. O yuzden soylenenleri bos ver
Haklısın. İnsanın ağzı torba değil bağlayamazsın ama bazı şeyleri duyunca insanın güveni gidiyor korku geliyor yerine.
Evt sende haklısın ama hayat cok kısa gereksiz insanlar icin neden üzülecek missin ki
Evet hayat çok kısa ama ister istemez insanoğlu takıyor kafaya birşeyleri. Bir şekilde zoruna gidiyor bir şeyler. Bu yüzden üzüyorum kendimi çoğu zaman
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar