utangaç cekingen bir kız hoşlandığını sevdiği nasıl belli olur bilen arkadaşlar yardımcı olablirmisinz_?
Belli eder .( böyle )......
Belli etmez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Arkadalar dersahnede bir kız var çok utangaç biriymiş bana bakıyor bende bakıyorum. cok utangaç ama ben gecince yere bakıyor artik ama bikac kere yakaladım bana bakısını falan. bugun yine bir kac kere baktı bende aynı sekilde. fazla cevrem yok dersahanede ben bu kızla birlikte olmak istiyorum ne yapmam gerek ne yapmalyım?
gözler kalbin aynasıdır...emin ol gözleriyle belli ediyordur bunu
utangaç olanlarda biraz farklı hacı onu çözmeye calısıyorm :)
gözlerini kaçırrrr uzak durur ama hep seni izler kıskanr belli etmemek için seklden sekile girer zaten göznden anlarsn asık olup olmadgnı anlamlı bakarlarr
peki ben onu böyle izlediğimde baktığımda bana bakmıyor
Aynen mum gibi eritir insanı o bakış
anladım teşekkürler .)
Karşında saçmalamaya başlar ve sorduğun basit soruya bile küm küm cevap verir yüzü kızarırsa falan anlaşılır galiba.. Ama belli olmaz tabi.
bakma acısından ben bakarken bakamazmı bi kackere baktığını gördüm okadar
Çok çekingense bakamayabilir bile... Ben çok çekingendim lisedeyken mesela, hayatta gözgöze gelmez, gram da belli etmezdim ;)
demek istediğini anladım cok teşekkürler ona göre yaklasıcam bende :) +1 ilk adım hertürlü ben atmam lazım yani :) peki bişey daha sorucam hiç mesajlasmadık numaralarda var ilk mesajı atmamasının sebebi benden beklemesimi ?
Aşklarından ölseler de ilk mesajı atamazlar :)) Hep akıllarında şu vardır çünkü "Ya bir işi varsa, ya da ben yanlış anlamışımdır kendimi rezil ederim, yapışkan gibi görünmek istemem" falan gibi takıntılardan dolayı yani ;)
teşekkürler :)
Ben teşekkür ederim :)
Cevap
1Cevap
Genelde yere bakar kem küm konuşamaz
garip garip hareketler tavırlar
la yeğenim utangaç çekingen kızlardan uzak dur %100 belli bir zaman sonra sıkılırsın..
Büyük sözü dinle bu yazımı anladığında bana diyecen abi haklıymışın..
Belli eder .
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar