Gençler biz arkadaşlarımızla birbirimize şakalar yaparız sürekli neyse bu gün dersteyiz kimya dersinde arkadaşımın sevdiği bir kız vardı, bizimkilerde onu kızdırmak için eliyle kalp şekli yapıyolardı bana dediler ben yapcaktım (ben sağ sıradayım arkadaşım orta tarafta) oğuz diye seslendim tam kalp yapıyordum (bu sırada hoca ders anlatıyor) ne ara gördüyse beni gördü sonra gülerek inşallah arkadaşna yapmamışsındır. İnşallah bu kız içindir gibi şeyler söyledi tüm sınıf koptu Utancımdan yerin dibine girdim ne yapmalıyım acil yardım.(her fırsatta söylüyolar kendi arkadaşlarıma alınmıyorum fakat sınıftaki kızlar falan rezil oldum).
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılgay şakalarını kimse takmaz unutulur gider rahat ol :D çok terbiyesizce olacak ama lisede iki tane çocuk beden dersinde içeride üst üste uzanmış aşkım diyorlardı birbirlerine bu olayı sadece arkadaşımla ben görmüştük tabii şok olduk ağzımızdan kaçırdık diğerlerine de söyledik bir baktık arkamızdan gelip sınıfa daldılar o sırada çocuklar sakso falan birşeyler diyorlardı herkes dalga geçti top gay falan demediklerini bırakmıyorlardı çocuklar meğersem içeride onları kızları hayal ederek yapıyorlarmıs ne gülmüstük ama tövbe tövbe :D
01 Yorumla
Soran+1 yıl:) yazık olmus çocuklara
Gizli Üye(25-29)+1 yılZaaaaaa ergenler yaaa çok komiksiniz ahhshsjjsjakaö
03 Yorumla
Soran+1 yılderdin nedir?
Cevap sahibi+1 yılYa tatlım afedersin komik geldi😅😅😅 kaçıncı sınıftınız?😁
Soran+1 yıl12. sınıf
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılValla bilmem, ben Ukrayna'da bir sinema salonunda sol tarafımdaki koltuğa oturan elemana sevgilisinin (ki gördüğüm kadarıyla taş gibiydi) 'bomboş sıra var, gay misin niye adamın yanına oturuyorsun şuraya gel' diye çıkıştığını görüp öbür yandaki bir elemanla kopmuştum acayip.
Film de The Amazing Spider Man 2'ydi bu arada.10 Yorumla
+1 yılYa takma dostum akışına bırak :D klasık olcak ama meraklısı varsa ispatlaya bilirm de :D
12 Yorumla
Soran+1 yılEn sonunda o olucak :)
- +1 yıl
Pat diye söle çekinme kızlara da diyebilirsin :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
7Cevap
off boş liseli muhabbet gay damgası yemedin eğlence şaka konusu şeysi kahramanı olmuşsun bunda bir şey yok abartma. ben saçlarımı boyattım diye saldırıya uğradım l*n ne diyorsun sen sokağın ortasında küfür edenler gayy diye bağıranlar peeh
01 Yorumla
Soran+1 yılşakada olsa adam utanıyor heleki öğretmenden yersen bu damgayı.
ters psikoloji yarat. "size ne deliler gibi seviyorum" tarzında şakaya vurmalar yap. yüklenemediklerini anladıkları zaman bırakacaklardır.
11 Yorumla
Soran+1 yılbizim sınıf cok gevşek dahada cok dalga geçerler yan sınıflara yansır.
Gizli Üye(30-35)+1 yılrezil olmuşsun kolay kolay unutmazlar kız arkadaşın olmaz artık :D
00 Yorumla9 dan inmezsin 8 e artık :)
02 Yorumla
Soran+1 yılyapma ya :(
Kanıtla..
07 Yorumla
Soran+1 yılneyi
Soran+1 yılSevdiğim kız var ama acılamıyorm adını bile bilmiyorum :(
Soran+1 yılne yazıkk :(
Soran+1 yılinş
Gizli Üye(30-35)+1 yılAcil sevgili bul
01 Yorumla
Soran+1 yılinş
- Cinsel Yaşam konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılCok ergensiniz
05 Yorumla
Soran+1 yılne alaka?
- +1 yıl
cok alaka
Soran+1 yıltm alakasını söyle?
- +1 yıl
senin bunu takman arkadaşlarının alay etmesi
Soran+1 yılpeki
+1 yılİş işten gecmis :D
01 Yorumla
Soran+1 yılNe yazıkki