Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Gönül İtalyan ister anlıyorum ancak Türk erkeklerini de doğuranlar sizlersiniz.
Yakışıklı doğurun mesela?
Kadına değer verecek şekilde yetiştirin mesela?
Bir Türk erkeği Rus kız ile evlense orayaya güzel çocuk çıkar değil mi?
Yani demek ki tek tipsiz erkekler değil.
Sizin de payınız var.
Hepiniz çıkartın makyajınızı çıkın sokaklara.
Kaçınıza bakar o beğenmediğiniz Türk erkekleri?
Ln yok beğenmiyorum diyorsunuz Aşk, Flört, Ayrılık bölümlerinde tapıyorsunuz o adama.
Rus kızları güzeldir ancak cinsellik olarak çekici sadece.
Kendi kültürün daha çekicidir.
İtalyan erkeği de fizik olarak iyidir ancak kültür hayatınızdan dolayı yapı olarak Türk erkeğine ihtiyaç duyarsınız.
Aşk, kıskanma, koruma, anlaşabilme vs bunları en iyi kendi kültürünle yaşayabilir insan.
Kızı da erkeği de.
Son olarak tekrar söylüyorum beğenmediğiniz bu halk bizlerin eseri.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYüzde yüz katılıyorum. Kendimize bakmıyoruz, spor yapmıyoruz, Egoistiz, kabayız kibarlıktan anlamıyoruz, paylaşımda bulunmuyoruz.
Bunları ben demedim ama içimdeki kadın söyledi :)102 Yorumla
Soran+1 yılHepiniz değil :D
- +1 yıl
Umarım bende değilimdir...
Tipi falan geçtim kimse dış görünümünü belirleyemez ama nasıl davranacağını hayata hangi bakış açısıyla yaklaşacağını kendileri belirliyorlar. Kadınına değer vermiyor çoğu hala kadına mal gözüyle bakıyorlar, kadına şiddet, tecavüzden geçilmiyor ortalık. Bakire değil diye "kirlenmiş" gözüyle bakılıyor kadınlara, dulsa "açık kapı". Ben bu nedenle büyük bir kısmını sevmiyorum yani aslında genel olarak bu zihniyeti sevmiyorum. Ama iyi hoş insanlar da var tabii.
31 Yorumla
Soran+1 yılBende aynen bundan bahsediyorum işte. Cansın :))
- Aile & Toplum konusunda 8b cevap paylaştı.
+1 yılBen de nefret ediyorum. Avrupa erkeği candır.
41.media.tumblr.com/.../...2JAvM1qg22hlo1_1280.jpg79 Yorumla
Soran+1 yılYorumlarda çemkirmelerine bak :D
Bazıları dedim, hepsi üstüne alınıp kendilerini savunuyor- +1 yıl
Yarası olan gocunur de geç. :)
Soran+1 yılÖf birde şunları savunan kızlar var midem bulandı resmen. Ben zaten soruda en iğrenç olan kesimden bahsettim neresini savunuyorlar anlamadım mk :D
- +1 yıl
Aynen mk bir kız neden bunları savunur lan? Türk erkeği zaten türk erkeğine kezban diye eziyor bu ezikler hala neyini savunuyor bu erkeklerin?
Soran+1 yılErkek düşürmecilik oynuyor olabilir bazıları :D
- +1 yıl
Muhtemelen erkekelre yaranmak erkek düşürmek için dediğin gibi savunuyorlar. :) Hemcinslerimin bunu yapmasından utanıyorum. Katil ve tecavüzcüler en çok bunlardan çıkıyor yahu.
Soran+1 yılAcınası bir durum di mi.
Bunların yaranmaları sayesinde iyice azıtıyor bir çoğu zaten.- +1 yıl
Evet katılıyorum sana. Birçoğu erkek düşürürm diye savununca bunlar iyice destek buluyorlar bir tarafları kalkıyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
82Cevap
Canım türk erkekleri kıskanç olduğu için maço geneli öyle değil ama sevmesini bildikleri için maco rahat mi olsunlar genis g*vat mi olsunlar sen Adriana limamisin pardonda tiplerine yorum yapabiliyosun ozaman sana bir pasaport ayarlayalimda yurt disinda yaşa.
173 Yorumla- +1 yıl
hll :D
avrupa turuna çıktık iki kadın. budapeşte' de gece bir mekanda takılacağız. otobüsten bir çocuk da götümüze takıldı. bize dediği lafa bak hele, kızlar bana emanet. dedim kusura bakma kimse kimseye emanet değil. ulan buralara kadar gelmişiz, her gün başka noktaya gidiyoruz, senin koruman altına mı gireceğiz! 😂😂😂 metroya biniyoruz açıp haritadan yolları anlatıyorum, 10 dak. sonra bir havalara girip benim dediklerimi bana satıyor. illa o türk erkekliğini gösterecek.
33 Yorumla- +1 yıl
aynen öyle mesela en güzel diye tanımlayacağınız ingiltereye git göreceksin ki öyle filmlerde izlediğimiz tiplerden cok cok az göreceksiniz türkiyede özellikle yeni nesilde cok fazla eli ağağı düzgün erkek var. aynı mantıkla ben türk kızlarını her fırsatta överken bu şekilde sorular benceler görmek beni üzüyor. he bu arada köken olarak türk değilim yanlış anlaşılmasın ama türkleri çok seviyorum nokta
+1 yılTabi Türk kızlarının da hepsi adriana lima sende haklısın size uygunu nerden bulacaz tuh bak gördün mü :D Siz acaba dönüpte kendinize baktınız mı hiç? 1,50 boy bıyıklı olanlarınızın bile g. ötü kalkmış. Ego tavan yapmış en çirkininizde bile. Site de kızların sorularını okumuyorsun sanırım. Hepsi deldirmiş namusunu, göğsünü gere gere burada yazıyor. Erkek mi namus bekçisi olmakla suçlanıyor? Siz önce kendi gö. tünüze tipinize bir bakın. Bıyıklarınızı kaşlarınızı alında sonra laf atın Türk erkeklerine. * sizi görende Türk erkeğinden başka bir ırkta erkek tanımış zanneder. Ancak dizilerde görürsünüz yabancıları. Sonra mastını yapar uyursun ger. zek. Evleneceğin kişi sonunda yine mahmut olacak bunu sende biliyorsun kezban kardeş.
00 Yorumla
+1 yılbu insanları bende sevmiyorum kabaca hareketleri falan hiç hoş olmuyor sanki birşey yapabilecekmiş gibi artistik hareketler falan bide cahil oluyorlar hiç tahammul edemiyorum bu insanlar yüzündende ülkemizin insanlarında soğuyorum cidden
22 Yorumla
Soran+1 yılBende bu tiplerden bahsettim. Arada tabiki çok iyi tiplerde var ama çoğunluk apaçık belli değil mi?
- +1 yıl
evet zaten çoğunluk olduklarından dolayı sevmiyor insan
+1 yılEvet, tespiti yapmışsın.
Anlaşılan koca bir erkek nüfus evreninden geneli karşılayan bir örneklem alıp bunları da dikey ve yatay boylamda inceleyip sosyal, kültürel, dinsel ve fizyolojik şekilde inceleyip bilimsel kanıtlara ulaşmışsın.
O halde bize de katılmak düşer bu tespite.
Türk erkeklerinden uzak durun, zinhar sakıncalıdırlar...14 Yorumla
Soran+1 yılHepsi değil.
Yazdıklarıma uymayan üstüne alınmaz bu kadar basit ya- +1 yıl
Katıldım işte sana, daha ne?
Soran+1 yılDalgacı bir yazımla?
- +1 yıl
Tabi tabi, kesinlikle sen haklısın...
Çoğu uzaktan sevilecek gibi durmuyor zaten (tip değil huy olarak ama merak ediyorsanız tipler de ortalama diyelim ayıp olmasın) ama arada oyle erkekler cikiyorki al evine koy saatlerce sohbet et. Bence Turk erkeklerinde 1 dogru erkek 3 yanlıs erkegi götürüyor. Selam o güzel insanlara.
30 Yorumla
+1 yılUlan ne gömmüş hatun :D Linç ederler ablam seni dikkat et.
44 Yorumla
Soran+1 yılİçimden ne geliyorsa aşkısı :D
- +1 yıl
Keşke gizli olmasaydın o kadar merak ettim ki senii :D
Soran+1 yılNeyimi merak ettin :D
- +1 yıl
kim olduğunu , nickname'ni. tanıdığım bir üye misin die :D
+1 yıldert etme ben de Türk erkeği olmama rağmen Türk kızını beğenmiyorum, çok itici, çok nazlı, çok şımarık vs.. vs.. güzelleri yok değil ama içleri kof be, Türk kızı sadece ister ister ama sıra ona geldi mi hiçbir şey yok.. çok boşlar.(seksi kastetmiyorum)
31 Yorumla
Soran+1 yılTipik nazlı olan kafada değilim belkide bu yüzden maço tipler itici geliyordur :D
Ya valla sıktınız artık ya yok neymiş turk kızları kezbanmış yok turk erkekleri maçoymuş egoistmiş ya bir artık birbirinizi sevmeyi öğrenin iki de bir kendi milletinin insanını kötüleyince elinize ne geçiyo anlamıyorum ya beğenmiyosanız da defolun gidin millet size meraklı değil!!
51 Yorumla- +1 yıl
SANADA HLL :D
+1 yılKıskancak maço olacak tabiki ne olmasını bekliyordun? erkekle kız kıza takılmakmı?
adı üstünde erkek üstüne titreyecek, koruyacak kollayacak.
Kadın güzel olur erkeğin öyle güzel falan olmasına gerek yok. sorumluluk sahibi olsun sevdiğine bağlı olsun kıskanç olsun.
Valla öyle geniş erkekleride kız gibi görüyorum. hiç erkek değiller erkek olmuş kız. neresini beğeniyorsunuz hiç anlamam. hastayım sizin kafanıza10 Yorumla
+1 yılMükemmel erkek yoktur zaten adamını bulup adam gibisini seveceksin :D
12 Yorumla
Soran+1 yılAdam olanlarda var işte, ben soruda ahlaksız olanlardan bahsettim. Üstüne alınmayan gelip yorumda atarlanmasın di mi? :D
- +1 yıl
Yok xper kasam dedim
Doğrudur maçolar çok, iyi gibi görünüp sapıklığa kayanda çok ama arada kalan kaliteli ve eli ayağı düzgün kişiler de kaynıyor bunlar yüzünden
31 Yorumla
Soran+1 yılAynen bende ondan bahsediyorum işte
Türk erkeği bu sözler karşısında şaşkın, sinirliii, kızgııın, vahşii :D
21 Yorumla
Soran+1 yılHemde ne vahşi :D
Aile & Toplum konusunda 15,3b cevap paylaştı. Doğru söylüyorsun da böyle cesur şeyler söyleyen insanları görmek daha iyi olurdu bence gizli kalmak yerine ben buyum istediğim herşeyi söylerim özgürce konuşurum demen daha inandırıcı olurdu
121 Yorumlaya bugün bitane soru gördüm cildirdm bu nedir ya www.kizlarsoruyor.com/.../q3963809-7-aydir-birlikte-oldugum-sevgilim-babasi-beni-gormek-istemis-ben
10 Yorumla
+1 yılTip olarak değil ama karakter olarak bende sevmiyorum.
Tip konusuna gelince siz türk kızları da asla bir prenses değilsiniz.
Sizlere bu egoyu ve kibiri veren yine türk erkekleri aslında yine erkeklere kızıyorum kahrolsun ki kendinizi herkesten bu kadar üstün görüyorsunuz.00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılEğer avrupa erkeğini beğeniyorsan söyleyeyim, bir ay boyunca senle yatmaz ise, ikinci aya çoğu terkeder.
Türk erkeğinin bu tavrının sebeplerinden biri de türk kızı.23 Yorumla
Soran+1 yılOnlar sevişen kıza f ahişe bu diye lakap yapıştırmıyorlar anında. Bu ülkede öyle mi peki?
- +1 yıl
Şahsen ben de yapıştırmıyorum ama bana da ön yargı var.
Ülkenin sikindirik kültürü hem kadının, hem de erkeğin dengesini bozuyor.
Soran+1 yılO kültürün geneline yön veren dar düşünceli kesimden bahsediyorum bende
+1 yılkarakter hakkında ve dış görünüş hakkında söylediklerine katılıyorum ancak... ben de sokağa çıktığımda saatler boyu makyajsız olup eli yüzü düzgün bir iki tane hatunu anca görebiliyorum
20 Yorumla
+1 yılayni seyi dusunuyorum. bu nedenle tercihim fransizlardan yana. turk erkeginin daha yumusak versiyonu. dozunda kiskanc, asagi yukari ayni libido sadece okuz degil. oldukca seksi ve genelde kibar oluyorlar. guvenilmez yalniz. ;)
10 Yorumla
+1 yıl"Sokağa çıkıp bakıyorsun saatler boyu eli ayağı düzgün bir iki tanesi anca çıkıyor". buna sonuna kadar katılıyorum :D
21 Yorumla
Soran+1 yılGerçekçi bir erkeksin :D
- Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSen doğru erkeklerle tanışmayı denemelisin. Karakter meselesi bu.
30 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yılGeneli diye birşey yok kardeşim.
Ne türk ADAMLARI var dünyada örnek alınan.
Görüşüne saygım var ama genelleme yapmak olmaz.
Ben şimdi burada türk kızlarının hiç birini sevmiyorum desem olur mu olmaz.
Bizimde bacımız var anamız var.10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGenelleme yapmaman ne güzel :) yalnız orjinal türk olanlarda söylediklerin olmaz diye düşünüyorum. Kültür gereği ben yaparım edası olur elbet ama senin anlattığın profil daha çok kürt erkeğine uyuyor :) barlara gidince türkten çok kürt var. Mekan sahipleri ve çalışanlar kürt. Şahsen ben namus bekçisi falan da değilim bir kızla işimi görürüm ve ne yaptığı umrumda olmaz sevgilim olsa bile. Ben nasıl farklı kişilerle yatıyorsam kızlar da yatar normal.
00 Yorumla
+1 yılama şöle sitedeki kızlara bir sor hepsi karakıllı göbekli maço istiyorlar ona nedıyecen ben sana hak verıyom ama sızde ne ıstedıgınızı bılmıyorsunuz .. gecen biri ben sert severim kodumu oturtsun bana demiş... yahu harbıden cok cıns ınsanlar var ..
11 Yorumla
Soran+1 yılBenim tanıdığım kızların hiçbiri öyle istemiyor. Bahsettiğin kızları bilmiyorum :D
+1 yıl20 Yorumla
+1 yıliyi git avrupaya geniş erkekler var hergün biriyle olursun onlar namusada önem vermez rahat edersin ve insanlrın güzelliği ya da çirkinliği allahtan gelme ve bu durumu da yargılamak sana düşmez sen sanki çokmu güzel sanıyorsun kendini ve ayrıca eminimki çevrendeki erkeklerin genelide seni sevmiyordur maşşallah egon da tavan yapmış...
00 Yorumla
+1 yılGenel olarak öyleler ama istisnalar da var yani haksızlık etmemek lazım bir fransız bir İtalyan erkeğinin de olumsuz yönleri mutlaka olacaktır çünkü onlarda turk erkekleri ya da bizim gibi insan :D
00 YorumlaPardon tatlım ama herşeyi geçte insanlgna bak.
Adı üstünde Türk Erkeği. Onun bu millet kadar erkek bir insanlık var mı acaba? Hersey fizikle bitmiyor. Adamlığına bak. Ki herkes Türk diye adam değil her adam olmayan da Türk değil.
...20 YorumlaAile & Toplum konusunda 7,3b cevap paylaştı. o zaman
baban başta olmak üzere
sülalende ki bütün irkekleri sevmemen gerek80 Yorumlabu kadar cilgin genellemeler yapabilen ozguvene sahip turk kizina her sey mubahtir diye dusunuyorum.
30 Yorumla2 seneye evlenir 5 tanede çocuk yapar bu. konuşuyo hala ya :D
30 Yorumla"sokağa çıkıp bakıyorsun saatler boyu" cümlesi notunu vermeye yeter de artar bile. selametle.
10 Yorumlasen niye gizlisin çık piyasaya alem kadın görsün niye saklanıyorsun
-Tutarsızlık00 Yorumlaİstediğin Ülkedeki İstediğin Erkekle Yaşa Hiç Biri Sana Bir Türk Erkeği Kadar Sahip Çıkmaz.
00 Yorumla
+1 yılhttps://i.hizliresim.com/p9jBn0.jpg Susun barbara palvin konustu
00 Yorumlabencede ne tıpi guzel ne huyları. yabancı erkeklere bakıyom vay be dym. ama namus bekcılıgı yapması guzel tabi onlardanda az kaldı
10 Yorumla
+1 yılİnsanları dış görünüşlerine göre yargılamayı bırak derim
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 708 cevap paylaştı. Kendi ülkesinin insanları aşağılayan bir millet daha var mı acaba bizden başka
10 YorumlaEgonunda bu sitede hesabı var mı yoksa aç bence çok büyümüş. Eli yüzü düzgün değil diye Türk erkeklerine hakaret etmeden önce aynanın karşısına geçip birleşmiş kaşlarına ve kıllı kollarına bak bence. Maymundan geldigimizi kanıtlar niteliktesin ;)
00 Yorumlaçokta umrumdaydı hıh :D Dünyada bir sen kadın kalsan :D biz hepimiz sen tek olsan keşke :D
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılTürk kızlarını da kıyasına sok o zaman. Davul dengi dengine çalıyo işte.
01 Yorumla
Soran+1 yılTürk kızlarının hepsi mükemmel diye bir şey demedim
Bence Türk erkekleri adam gibi adam laf yok elin yabancilarindan bin kat iyidir..
22 Yorumla- +1 yıl
Helal kız sana
Namusu olmayan kızların, namusun bekçisi olamayız maalesef.
00 YorumlaSana bakımsızları denk gelmiş nerede yaşıyorsun sen hangi şehirde?
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Diğerleri eveli ya da saklanıyor dışarda gezmeyen tipler naspıcan bulamazsın onları :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılo bir iki tanedeyi seç erkek derdin olmasın canım :D :D
yok begenmiyosanda sie git bu ülkeden bizi begenmeyeni biz hiç begenmeyiz :D :D :D00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. aynı şeyleri kadınlar içinde rahatlıkla söyleyebiliriz.
00 Yorumla
+1 yılyapacak bir şey yok elinizde onlardan var kötünün iyisini bulup yapışacan :D
00 Yorumla
+1 yılbiz hastayız sana. * . yüzüne bakınca tacizci etiketi koyuyosunuz. yanına yaklaşınca sapık konuşmaya çalışınca abaza sanki bir vajina sizde var a q
00 Yorumla
+1 yılGenelevde calisan bir kadin gozuyle bakmissin olaya, odama gelen herkes beni dudukluyo saniyorsun. Ama hayat oyle degil iste. Herkes ayni degil. Sadece sen basitsin.
00 Yorumla
+1 yılkeşke gzili olmasaydın da sözlerinin arkasında kalsaydın
hiç üstüme alınmadım bile ayrıca sözlerine katılıyorum00 YorumlaKızlardan bahseden yok tabi, havalı. aklı beş karış havada,
sadık değil.
vefalı değil00 YorumlaBahsettiğin özelliklerde ki erkeklere bakma, konuşma...
00 Yorumla
+1 yılgören de kate upton sanacak makyajsız halini koy bakalım kim seni beğeniyor?
00 YorumlaCok alındım şu an sana aman genelleme yapma lutfen.
30 Yorumla
+1 yılSevdiklerin sana yeter tatmin eder hepsini almak zorunda degilsin
00 Yorumlaseni düşünüyorum acaba bunu diyen nasıl bir tip diye..
10 Yorumla
+1 yılHuy ve karakterleri aileden aldıkları eğitimin bir sonucu olarak karşımıza çıkıyor.
10 YorumlaSen kendine bir bak önce. çok kusur bulan çok kusurludur... Baban Türk erkeği değil mi? Onuda merak ettim yani. senin gibilere kezo diyoruz biz.
00 YorumlaModern türk erkeginin dunya siralamasindaki durumu yazip google de bir arasana ne cikiyor ;)
00 Yorumla- Devamını Gör (49)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat