Arkadaşlar "Aradığınız kişiye şu an ulaşılamıyor" ne demek? Telefon kapalı mı demek? Yoksa numara değiştiğinde de böyle mi oluyor? Bilenler yardımcı olsun.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşlar "Aradığınız kişiye şu an ulaşılamıyor" ne demek? Telefon kapalı mı demek? Yoksa numara değiştiğinde de böyle mi oluyor? Bilenler yardımcı olsun.

Selam canım. Telefonla çok konuşmayı seven biri olarak, sık sık bana da "aradığınız kişiye şu an ulaşılamıyor" uyarısı geliyor. Ben sana cevap vereyeyim.
Bu cümle direkt basit olarak aradığın kişinin telefonunun kapalı olduğunu söyler. Karşındaki kişinin telefonu kapalı olduğundan aradığın zaman ulaşmıyorsun. Aklına kötü bir şey getirme tabii. Şarjı bitmiş olabilir ya da kendi kapatmıştır.
Çocuk büyük ihtimalle telefonunu kapatmış ya da telefonu kapanmış, bundan dolayı hem aradığınız numaraya ulaşılamıyor diyor hem de mesajın iletilmiyor.
Telefonu komple kapalıdır aradığınız kişiye ulaşılamıyor diyorsa.
Sim kartla değil yani şöyle bisey deneyin anlarsınız; kendi telefonunuzu komple kapatın. Arkadaşınızdan kendinizi arayın. O zaman bu duydunuzu duyacaksınız. Telefonu komple kapatmış hatla falan değil yanı
Rica ederim. Olmasada üzülmeyin
Telefon kapalı demek.
değişmemiş dimi numarası
yok kapalı telefonu
allah allah ya sabahtan beri kapalı belkide niye acaba
sevgilin mi?
ayrıldık. sevgilimdi
yeni mi ayrıldınız peki
bir hafta falan oldu aramıyor beni. telide bozuktu acaba telini falan mı değişitrdi ama nosunu değiştirmez ki
olabilir
off inanamıyorum yaa. bir arayım dedim ondada tel kapalı
belki dediğin gibi tl fonu bozulmuş olabilir
Aradığınız kişiye ulaşılamıyor diyorsa hat kapanmamıştır, telefon kapalıdır. Böyle bir numara bulunmuyor diyorsa hat kapanmıştır. Büyük ihtimalle ya telefonu kapalı, ya da hattı kapandı numarasını değiştirecek ya da değiştirdi.
Ya Aradığınız kişiye ulaşılamıyor mesajını müşteri hizmetlerinden falan da yaptırabiliyor diye biliyorum. Belki o şekilde engelletince ulaşılamıyor diyordur. Başka hat yok mu deneyebileceğin?
ararsam anlar zaten aramam diye söz verdim başka numarayla aramak ta artık farklı noktalara gider. hat üzerinden olunca aradğnz numara kullanılmamkta deniliyor diye bilyorum
Telefon kapalı. WhatsApp fotoğrafını göremiyorsan engellemiştir ama telefonda engellese meşgule verirdi..
Cevap
45Cevap
Engellenmiş olsaydın çalmadan direkt meşgule düşerdi. Teli kapalı olsa gerek
Armama yonlendırme var eğer kapalı telefona yonlendırırsen der kullanılmayan bir numaran yazarsan böyle bı numara yoktur der telefon ayarlarından yapabilirsin
Arama yönlendirme nasıl yapabilirim
İphoneden
Her numarayı yönlendirmek istemiyorum sadece bitanesini öyle mümkün mü
telefonu kapalı demek oluyor o. engellenmiş olsan direk meşgul çalardı
Hatti degistirmis bile olabilir ya yoksa dedigin gibi aynen engellese ://
Sanmıyorum. Başka numarayla aramıyacğmı biliyor zaten ikikmizinde yeri yurdu belli. Arama bile demedi zaten o kadar mesaja aramaya
Sosyal medyadan falan yaz ya hic yok mu ulasabilecegin bir yerler :/
instagram hesabi yüzünden zaten kavga ettik. Bana uyuyorum diyordu hesabından saçma sapan fotoğraflar beğenilyordu. Arkadşm da şifre var o beğeniyor demısti doğru söylüyordu galiba
Poff sikinti ya. Dur bakalim bu gece artik uyu bir sekilde yarin sabah da dene bir :( telefonu kapatmistir belki direk
teşekürler yarın değilde bayram günü ararım
Kolay gelsin ya umarim her sey gonlunce olur
Uçak moduna almış olabilir UpCall kullanıyor olabilir teli kapatmış olabilir
Engellenmiştir direk hat meşguldür çalmaz bile ulaşılamıyor sa tel kapalıdir
Telefon kapalıdır
Turkcell de engellediği zaman ulaşılamıyor diyor. Ama geçici olarak kapatıldı diyorsa hat borcundan dolayı kapanmış galiba
Ya yok borç imkansız öyle birisi değil benden kaçıyor 😔 ama neden önce öyle sonra öyle dedi?
Muhtemelen seni engellemiş bence uzatma bırak gitsin. Yanında kalmak istemeyen biri zorla yaninda olsa ne olur?
Bişey daha o zaman. Aynı numara rehberimde ya whatsappa bakınca nerdeyse 15 gün öncesinin tarihi var son görülmede. Profili falan görebiliyorum ama?
Normalden engelleme ile wpden engelleme farklıdir ikisinin arasında bağ yok. Veya numarasını değiştirmiş olabilir büyük ihtimal öyledir.
İşte değişse neden önce geçici servis dışı dedi de sonradan kapalı dedi. Sağolasın
Hmm yanlış hatırlamıyorsam bir kod la yapılıyordu bir kaç sene önce ama hatırlamıyorum kodu 😏
Nerden öğrenebilirim?
Vodafone
www.vodafone.com.tr/.../...visleri_yonlendirme.php
Buraya bak bir kaç kod var bunda 🙂
ya onu kendin ayarlıyorsun da nasıl onu bilmiyorum telesekreter özeliği aktif falan yapıyorlar
şarj bitikken ya da hat tel üstünde yokken değişikmi sölüyor bandı yani
Hatti çıkarmıştır önemli değil sosyal medya whatsapp devamıdır kullanmaya
Uygulama degil telefonumun rehberinde kendi ozelligi olarak var zaten.
anlamadım? Anlatır mısın? İphone için bunu sadece bir numaraya özel nasıl yaprım
başka numaradan aramayı denesene evladım sorunun çözümü çok basit
Hattı kapalıdır sadece interneti kullanıyordur. Modemden bağlanıyor olabilir.
Hat borcundan çift taraflı kapatılmış veya servis dışı bir numaraya hat yönlendirilmiş sen ilk aradığında bu ihtimaller vardır %100
2. İhtimal o zaman. Benim aramalarımı görebilir mi? Yönlendirmişse? Engellemişse?
Teşekkür ediyorum
Aradığınız kişiye ulaşılamıyor diyorsa kapalı veya uçuş modunda ama eğer çalmadan hat meşgul yazıyorsa bir anda kapanıyorsa hiçbirşey söylemeden o zaman engellisin
demek ki neymiş kimsenin kıçının kalkık olmaması gerekliymiş.
yani diyor o kişi teli fazla kulandı şarzı bitti eve gidene kadar teli kapalı haberin olsun
Uçak modunda olup benim gibi wifi ye bağlı olabilir kdkdk
hat kapalı ya da engellendin
farklı bir numara ile dene kafan rahat olsun
Engellensem , "ulasilamiyor" mu der peki? :( çok korkuyorum
Numara değismis eski sevgilimde yaptı sanırım benden kurtulmak için
Hayır, Whatsapp numarasını başka telefonda da kullanabilirsiniz, aynı hat olmasına gerek yok
Hatlarda sorun olabilir numaranı normalden engellese whatsapptan da engellerdi bence
seni engelleyen çocuk bestmodele aday olması gerek bence :)
sureklı mesgul ıse engellısın demek yoksa kapalıdır
telefonu kapalı şu an
Engelleseydi meşgul çalardı
Engellenmiş sin hayırlı olsun
Telefonu kapalı alksdjflk
Kendi silmiştir aklsdfkl
Telefonu kapalı demek 😄
Surekli mesgul calar ise engellemis demektir
Kork diye yönlendirmeye almıştır
Aynı dediğim sinyaller çalar mı yönlendirmede? Bu canım doğduğu ve okuduğu şehri almıştı numara olarak kolay vazgeçmez gibime geliyor zaten
Canım yazmadım ama olsun grzkli yazmıştım*
Yönlendirmeye almıştır dediğim gibi seni korkutmak için. Kaçan kovalanır derler ya. Tüm hesaplarını bir süre dondur ve bir kaç gün boyunca sende artık kullanılmayan bir numara üzerinden yönlendirmeye al hattını. Çıldırır emin ol. Ve onu aramayı bırak mesaj gidiyor onu aradığında. Bırak birazda o çıldırsın
Çok teşekkür ediyorum sana
Maalesef, bir numaraya özel olmaz.
Uçak moduna alırsan öyle diyor
Sadece bir numaraya özel yapmak istiyorum
uçak modunda wifi ye baglıdır
Telefonu kapalı büyük ihtimalle
Emin misin
Ağ meşgulde diyor ama
seni engelleyen cahilin aklına tecavüz ediyim :D
Telefonu kapalıysa bunların ikisi de olur.
Engellemiş olabilir mi? :(
Olabilir. Ama telefonu kapalı olsa bu bile sadece bunun olmasına yeterli. Yani olmayabilir de... :))) çok ilginç bir durum
Maalesef canimm :( Aynen düsündügün gibi
Ama engellese direk meşgule düşmez mi? :( " aradığınız kişiye şu an ulasilamiyor" diyo :(
bak canim, baska bir numaradan ara bir bak...eger aynisi oluyorsa o zaman numarasinda veya telefonunda bisey var...üzülme ama ok
Hayır engellensen meşgul çalardı
Kaç saniye sonra diyor onu?
Kapalı o zaman. Uçak modu veya çekmemiş olsa telefonu 5 saniye kadar sonra söyler öyle.
Engel atsa direk meşgule atar.
Rica ederim.
Belki engellemistir senin numarani :D
Hayır
Bilen olur belki diye sordum herkes biliyor diye değil !
sürekli meşgulse engellisin
Hayir engellenmemussin
Numarayı engellemen lazım.
telefonun reddedilen listesine ekle meşgul çalıyo
Belkide bazi anlarda cekmiyor
kapalıyken dirrm lşarjı bittince ya da hat telefon üstünden çıkarılınca
birden kapanırsa engellemiş olur.
Çalmıyor ki , direk "aradığınız numaraya ulaşılamıyor" diyor.
tamam eğer engelleseydi çalmadan direk tel kapanırdı.
Engellese sürekli meşgul çalar.
Aynen öyle onu anlatmaya çalışıyorum. Sürekli meşgul çalar engellese. Ama sadece " aradığınız numaraya ulaşılamıyor" diyor
Evet sürekli meşgule atar aradığın an kız ayool
Sadece turkcell de var
geçmiş olsun.unut artık.
Engelleyince öyle oluyo olmasınlazm
hayır :D
hayır
Kapalıdır
Engelleyince meşgul çalar
Evet
evet yani hic arama gerekmiyor :SS
Ama engellese direk mesgule düşmez mi? :(
hmm oda dogru :/