Yakın arkadaşım ama aslında kendisini sevmiyorum!

merhabalar okulda bir arkadaşım var çok yakın arkadaşız sorduğunda birileri hep onun adını veririm ama aslında kendisini sevmiyorum. zaten psikolojik sorunları var okuldaki öğretmenler dahil psikoloğa görünmesini söylemişti bir kaç seans gidip bırakmış. çok iyi biri özünde ama çok dengesiz.

kendisi bana istediğini söyler gerizekalı salak,aptal vs. bir sürü hakaret eder ben alttan alırım (hocalarda ona yardımcı olmam gerektiğini söyledi) ben en ufak bir şey söyleyince bağırır çağırır kavga çıkartır diklenir neredeyse üstüme atlayacak! insanların içinde rencide eder sürekli laf yapar ve beni küçümseyici şeyler söyler

mesela benim yanaklarım çok şişkoymuş esmermişim esmerler iğrençmiş (kendisi sarışın) bu gün de grup çalışması var, engel oluyor işime önümden çıkar mısın dedim al ya gerizekalı diye bağırdı bana herkesin içinde sürekli böyle çok çekilmez biri. voleybol oynarız kızlarla kendisi atamayınca hiç bir şey olmaz ben bir top kaçırınca herkesin ortasında bağırır sen salak mısın dikkat et mesela benim topuma atlar sesimi çıkarmam, ben vuracakken elini uzatır sonra bende uzatınca top fileye takılır hemen o yaptı o vuramadı diye beni suçlar. çocuk gibi olgun düşünemiyor. ondan başka arkadaş edinmedim gerek duymadım çünkü ona sorsan herkese diklenecek bir tip kolay arkadaş bulur zaten okul değiştiricem en kısa zamanda ama dayanamıyorum artık

sizce ona karşı nasıl bir tutum sergilemeliyim?
Yakın arkadaşım ama aslında kendisini sevmiyorum!