Ne yapmalıyım? Abim yanlış anladı?

18yaşındayım , bu zamana kadar bir yanlışım olmadı Allah'a şükür hep kendi halinde, ailemle ve kız arkadaşlarımla vakit geçiren biriyim, 3-5 yakın arkadaşım var o kadar. Sevgilim olmadı hiç, çirkin biride değilim hatta çoğu insanın görüşüne dayanarak söylüyorum :güzel ve uzun boylu bir kızım. Pek sosyal sayılmam ve çalışkan bir kızım. Dün duştan cıkınca kendi vücudumu incelemek ve spor yapmaya motive olmak amaçlı 2-3 fotografımı çektim çıplak olarak. Amacım sadece buydu. Telefondaydı tabi , silmeyi unutmuşum ve telefonumu abim aldığında benim cıplak fotograflarımı gördü , beni çağırdı resmen şaşkınlık ve sinirden gözleri dışarı fırlayacak gibiydi o sinirle bana vurdu , tekmeledi çok ağladım ona söylemeye calıştım amacımı annem gelip sakinleştirdi abimi annem biliyor herşeyimi tüm gün yanındayım zaten , abim beni hiç dinlemedi , ben yanlış birşey yapmadım ona anlatamadım bunu , bundan sonra onun yüzüne nasıl bakacağım , çok utanıyorum beni yanlış anladı güveni sarsılmış gibi hissediyorum. Oysaki benden başka o fotografı gören olmadı amacım belliydi. Ne yapmalıyım?
Ne yapmalıyım? Abim yanlış anladı?