Anlatmakla çağırmazsın kardeşim korkma. Anlatmayacaksan da şşşt sus falan deme. Saçmalamayın yav hey Allam
Aranızda cin/peri vs. gören var mı?
Anlatmakla çağırmazsın kardeşim korkma. Anlatmayacaksan da şşşt sus falan deme. Saçmalamayın yav hey Allam
Öyle şeyler görmedim ama halk arasında 'Karabasan' denilen yerinden kıpırdayama olayını yaşadım. Yazın kuzenimle aynı odada kalırken uyanmıştım ama doğrulamadım bir türlü ellerim kollarım kitlenmiş gibiydi. İlk defa başıma gelmişti kuzenime bağırmak istedim olmadı. Bir süre sonra düzeldim kalktım elimi yüzümü yıkadım. 1 saat uyuyamadım olayın aslını ise uzun araştırmalarım sonucu öğrendim. Kişinin beyni uyandığı halde kas sinirleri uyku haline devam ediyormuş ve uyartılara tepki vermiyormus. Bu durumun sebebi ise kişi uyandığı anda kendini hala rüyada sanabilmesi ihtimaline karsı kasları etkisiz hale getirerek kişinin kendine karşı bilinçli veya bilinçsiz olarak zarar vermesini önlemek. Allah ın bir lütfu da denebilir. Çok ilginç bir olay aslında
bakin cinlerinde muslumani hristiyani yahudisi var tipki insanlar gibi.. ve onlarin varligi kuran ile sabittir. Eger cinlerle ugrasirsaniz cagirirsaniz vs karsiniza kotu yani yahudi cinler vs cikacaktir. cunku musluman cinler Allahin emrini bilor ve insanlara iletisime gecmezler. buyuler vs de hep kotucinlere yaptirilir fakat buyu yapan kiside o cinde mahserde hesabini verecektir. tavsiyem bu islerle ugrasmayin. geceleri uyurken nas ve felak surelerini okuyun allahin izniyle hicbise olmaz. ugrasirsaniz ve size musallat olurlarsa psikolojiniz bozulur ve tum hayatinizi zehir eder onun emrinde yasarsiniz. Allah muhafaza eylesin.
lütfen 1 kez oku korkma anı değil.. cin min görmedim :)
sen bilirsin !
Gereksiz bir kız ya okumadım diyor saygısızlık resmen. O kadar yazmış ki faydalı bir bilgi. Engelliyorum şu kızı.
@acarmunire ben kesinlikle faydalı olsun diye yazdım ama bu kadar uzun ve onu düşünerek yazdigim biir yaziya saygisizlik yapti.. önemli değil napim.
yine okumamissin yoruma bakilirsa.. bin pisman oldum sunu surya yazdigima neyseki baska okuyanlar cikti.
Kesinlikle doğru bir yazı.
Rüyamda gördüm 2 yıl once çok korkmuştum ama bilemedim neydi siyahdı rengi yüzü çok korkunçtu ben oturup televizyon seyr ediyordum ruyamda güya ama televzyon kapalıydı ve ben rüyamda gördüğüm varlığın yansımasını televizyonun ekranından gördüm sakallıda vardı boyu küçüktü bedeni çıplaktı daha sonra benim resimlerimden birinin mumlar içinde tam ortada tutuşup yandığını gördüm :(
Evet benim bir hikayem var, 2 tane vardi..3 ay baya zarar gördüm.. Cok sükür sonra kurtuldum.. Allah kimseye yasatmasin.
Biri Erkek biri disi idi, Kadin düsman gibiydi Erkek olan disi bana zarar vermeye kalkisinca ona saldiriyordu. Ikisi kavga ederlerdi.. Neyse yaa sadece diyecegim aklimi yitirecek duruma gelmistim.. Simdi hatirladikca korkuyor ve halime üzülüyorum. Anlatipta onlari anmaya gerek yok yaa
Yok daha neler? Sadece sen goruyom kavga ediyoar haaaa
Cevap
44Cevap
Cinleri göremezsiniz ama cin çağırdığım gün siyah bir kedinin bizim evin mutfağına baktığına şahit oldum. Ve babamda zamanında bulgaristanda tarla civarinda geceleyin 1980 lerden bahsediyorum at arabasıyla dolaşırken böyle siyah bir kedi görmüş küfretmiş sanırsam kedi atın ayağının altına girmiş at hemen yere çökmüş babam çok korkmuş ve başka rivayetlere göre babamların kaldığı evin altında yatan iki kız kardeş babamları gece rahatsız ediyormuş.
Göremezsin gördüğünü iddia eden yalan söyler açık ve net cinler Kuranda geçer onlarda iman etmeleri için yaratılmışlar hiçbi kısımda cinleri görebilirsiniz ya da sizi çarpabilirler zarar verebilirler yazmaz
Bütün bakkallarda var. :D
galeri.uludagsozluk.com/22/eti-cin_54292.jpg
:D
Çağırmazsan, gelmezler.
Çağırırsan gelirler, ama zor giderler.
Modern tıp, cin musallatına yakalananları, "şizofren" olarak tanımlıyor.
"Göreyim" diye uğraşma bence. Tehlikeli durumlar.
Niye öyle yaptın?
Bildiğimden değil, sadece uyarmak istedim.
Akıl sağlığı için, tehlikeli bir konu çünkü.
Gerçekte var kuranda geçiyor fakat onların bize görünmesi yasaklanmıştır fark edilemezler ancak hayvanlar görebilir ezan okunduğunda köpeklerin uluması da bu yüzden.
Faso fiso bunlar ben inanıyorum ama görebileceğini zannetmiyorum yok aynaymış mummuş gece banyo yapma falan filan mış
geceleri bağırarak ve ağlayarak uyanıyordum ama nedeninin bilmiyordum normalce uyuyorum birden bağırarak ve çok korkmuş bir şekilde kalkıyordum ama muskam var artık olmuyor
sen onlari görmeye hazirmisin peki kuranda var onlarda var sadece sen göremiyorsun ama ben görüyorum cünkü onlardan bir anne alacagim var
gece gece makaramı yapyon besmele çek yat görme görmek istemezsin
geçn rüyamda gördüm baya tırstım vallahi allah korusun :/
Olmayan birşeyi göremessin. Aklın oyun oynar gördüğünü sanırsın. :)
Bosver bence bu konulari. d :D korkunclar ama bunu bil. d guven vermiyorlar yani. d
Erol tangutu youtubeda izledikten sonra her gün görür oldum. Dene yiyosa
geceleri o kadar ıssız ormanlarda dağlarda dolaştım ben görmediysem kimse görmemiştir be
Dün dedem görmüş Öyle diyor. Ve fazla vaktinin kalmadığı gibisinden şeyler söylemiş. Eğer birşey olursa buraya dönerim #rez alın :D
Tek Yasiyinca Oluyor Ben Kışın Ne Çektim Ama Bir Kere Yatak Dan Firladim Resmen Yanıma Biri Uzandı Döşek Çöktü Yani
görmedim kardesim ama böyle seyler ile ugrasmayı da tavsiye etmem sakın yani bulasmayın tesiri cok etkili olur sonra size
gördüm bu işlerle uğraşırım
kim gördüm diyosa yalandır kendim haricinde :D
Bu işler ilim ister İşin aslı baya bir cesaret ve korkusuzluk ister
Çünki karşında göreceğin varlık / kişi bu dünyadan olmayan bir varlıktı evet herkezin bir anısı vardır bugün hangi köye gidersen git mutlaka bir hikayeler anlatır
ben uyku ve uykusuzluk arasında gördüm. Evin içinde koskocaman bir uçak düşünün onun büyüklüğünde ama gözün alabileceği şekilde gördüm çok değişik bir yapısı vardı sanki 5-6 boyutlu gibi. ibranice birşeyler diyordu çok kötü bir gündü o gün hiç unutmam
arada bazı bazı böyle ani sag sola bakışlarımda siyah bir karartı görür gibi olurum bu üç harflide olabilir olmayadabilir sonuçta onlarda bu dünyada yasayan varlıklar takılmamak gerek
evimi bastılar, kapıları çarptılar. dokundum bikaç kere. ama bitürlü göremedim.
Benim 3kere çağırmışlığım var kardeşim xd ama anlatamam tehlikeli şeyler bunlar
Yalancı ;D
şşşşş konuşcak başka konumu kalmadı.
Yok görmedim istememde 😦
Bana musallat olmuşlardı.
Bilmiyorum belki gördüm ama anlamadım.
Gördüm akrabalarımdan da gören var.
Cin degilde karabasan falan basiyo beni
Inşallah görürsünde merakın gider
töbe est. bu ne akşamakşam
Ben gördüm bir tane çok tatlı KS de dolaşıyor
Kara basan basmıştı beni
Evde tek başımaydım , erken yatmıştım saat gece yarısıydı halen uyuyorum birden birde evin koridorundan çok sesli bir şekilde koşma sesi geldi , ses çok yüksekti anında uyandım , uyku sersemliği çoluk çocuk koşuyor sandım kalktım çocukları dövcem sözde yatağımdan kalkmadan anladım çocuk olmadığını neyse kalktım kontrol etmeye tabii koridor, mutfak , yatak odası derken kimse yok , görünmez varlığın olduğunu biliyordum ama korkmuyordum sonra geldim tekrar yatağa uzandım
Uzandığımda biraz düşündüm sonra gözlerimi kapattım tekrar uykuya daldım , birden bire üzerimde ağırlık hissettim , ayaktan yukarıya doğru hissizlik oldu geldiğini hissetmiştim , Ama beni izlediğini de hissediyordum emindim aniden gözlerimi açıcaktım ta yarıya kadar açtım anında elleriyle gözlerimi kapattı ve karardı gözlerim , Besmele çekseydim giderdi ama çekmedim Korkmuyordum , 1 dk sonra kendime geldim tekrar gözlerimi açtım ve tekrar uyumaya çalıştım gözlerimi tekrar kapattım bu sefer gözlerim kapalıyken öncekinden daha çok ağırlık hissettim titreme oldu hatta sonra Besmele çektim 10 sn sonra kendime geldim tekrar uyandım , Tam hatırlamıyorum ama Felak ve Nas suresi okudum sanırım sonra rahat bir şekilde uyudum
İslam da Bir müslümanın tek başına evde kalması sakıncalı ve caiz değildir , o evi cinler ve diğer görünmez varlıklar mesken ediniyor çünkü benim yaşadığım da kanıtı.
Müslüman değil misin bacım?
Islama göre ne caiz allasen , ben mi dedim?
Yok çok sukur o konularda gucluyum..
evet canım aynaya bak geceleri
Daha yaşamadım. Allah korusun..
Gamze senin yaşın tutmuyor bu siteye
Peri ne ya😂😂😂😂 3 harfli gördüm bir çok kez.
görmedim, onlar görülmez zaten
görmedim peri ne ya hsjdhsjdhsd
Ahahah 😂😂😂 +1
@Kovam At Hırsızı gördüm o da sayılır mı :D
Hayır hiç görmedim :/
Cinlerimin olduğunu söylemiyorum. d
karabasan çok gelir bana
Yok * biz oyle seyler gprmuyotuz
gordum. golge seklinde
gördüm çok ohoo anlat anlat bitmez :D
Görmedim çok şükür. :)
Siyah gölge gibi birşey görüyorum emin degilim
Ooo her gece bir cin kabilesiyle görüşüyorum :D
Buna benzer bişey gördm
ben gördüm.
Evet gördüm.
Bana hiç uğramadılar
görmedim
Vampir gördüm ben?
Ciddi mi sordun onu göre dalga geçiceğim?
Ben gördüm !
@akkini , evet gördüm tabii ki 😱
Sanmiyorum gordugumi
göreni gördüm :D
yesil peri yi gordum
:DD absenth
Ben görmedim
Yok ya
Yok görmedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar