Zorla kapandim ama?

Lutfen uşenmeden okuyun... 10 yaşindayken zorla kapanmiştim annem bir sabah odama geldi ve dolabimdan uzun bir etek ve camide taktigim basortumu cikardi ve bu basorutunu takicaksin artik dedi bende küçüktum birsey diyemiyordum cunku annemden korkuyordum kucukken. Hep mutsuzdum cunku zaten kilolu bir cocuktum ( kapanmadan once bile cok kompleksliydim) kapandiktan sonra kendimi cok çirkin bulmaya basladim fotograf cektirmiyordum hic, zorla cektigim fotograflari sonradan yirtip çöpe atiyordum daha sonra annemle aram iyi degildi hep tartisyorduk surekli cevap veriyordum aileme hep diyordum zorla kapandim diye annemde sinirlenip kizyordu niye oyle soyluyor sun diye... i daha sonra basortumu sevmeye basladim ama dar ve kisa giyiniyordum simdi18 yasindayim normal giyiniyorum ama hala mutsuzum keske kendimden kapansaydim keske zorlamasaydi diyorum cocuklugum cok kotu gectI bunlari yazarken bile agliyorum. Artik kapanmak istemiyorum ama anneme nasil soylicem bilmiyorum. Dinine o kadar bagli ki evlatliktan bile reddeder!
Zorla kapandim ama?