Sizce başörtülerinin hakkını vermiyorlar mı yoksa güzelliklerini başörtü bile kapatamıyor mudur? Yoksa hiç başörtülü olup güzel olan görmedim mi diyorsunuz? :D
Niye böyle bisey sorduğumu boşverin
Niye böyle bisey sorduğumu boşverin
bazı bayanlar cidden çok güzel oluyor. Kapanınca güzelliği çok belli olmayanlarda var. Mesela benim bir arkadaşım kapalı saçları sarı ve lüle lüle ama kaşları koyu sarı siyaha yakın hatta. Başını kapatınca saçları da siyah ve düz izlenimi veriyo aslında iki türlü de güzel. Ama bence çirkinliğini örtmek için takmaz çünkü kapalı olamanın zorluklarını çekemez zorunluluktan takarsa.
Doğru
Şu sitedeki açıkların kapalıların giyimini, kapalıların da açıkların giyimini eleştirdiği sorulardan öyle sıkıldım ki. Elalemin ne giydiğinden sizene? Herkesin inancı da kapalılığı da kendine değil mi? Hesabı Allah'a verilecek olan konuları çok dert etmeyin bence kendinize. Hadi eyv
bugün bir tane gördüm dükkana geldi çok tatlı bir şeydi yüzü çok güzeldi bakmaya doyamadım sıfır makyajlıydı böyle bir masumiyet zor denk gelir milyomda bir tanışmak isterdim ama ortam uygun değildi alışverişi yaptı öylece geçti gitti :( bir daha gelsin diye dua ediyorum..
baş örtülü olup da çok güzel kızlar var.. ve o da güzelliklerinin bir nişanesi
Hmmm :)
Kabuklu fıstık :'D
Estafirullah öyle argo laflar kullananlar var ironi yaptım sadece
Cevap
17Cevap
afedersınız ama kapğalı kadınlar her zaman guzel olurlar bır kısı sızın yuzunusu begenmesın onemlı olan kalptır ben askı allahta bulanlarla paylaşırım kalbımı yanı benım ıcın cırkın guzel farketmez demıs gıbı olmıyım butun kadınlar aynıdır allah kalbımıze gore degıl nasıbımıze gore verır ınsllh :D
Çarşaflı olup sadece yüzü gözüken genç kızlar var. Yüzleri o kadar güzel ki.. Masmavi gozler upuzun kipikler.. İşte bu durumda erkeğin tesetturu devreye giriyor... Goz kapakları.. Bakmayacak..
Bence ilk erkeğin tesettürün devreye girmesi lazım.
Yani her zaman olmalı zaten..
ben bunu giyim tarzi olarak degerlendiriyorum. herhangi bir dini inanc veya ahlak profili belirmiyor kafamda artik.
Bak bu gerçekten ilgimi çekti yorumun
Neyle oluyor sizce
Vay be işte bekledigim süpersin mütevazilik önemli
Doğrusun. Aslında bu düşünceyle müslüman olurdun he
Evet önce ahlak ailemizden de böyle gördük biz
Şimdi ki başörtülülerin neden kapandığına anlam veremiyorum :) Madem ki dini şartları yerine getiriyorsun, o zaman moda'yı koymuyacaksın işin içine :)
Başörtülü olupta, Üstü Kapalı Altı Paris olan çok var. Dini kullandıklarını düşünüyorum.
Mesela kara çarşafa bile girse yüzü gözü mesela çok güzel olan var onun gibisinden bahsediyorum
Onlar işte tam anlamıyla dini yaşayanlar diyebilirim. Ya yinede kesin bir şey söyleyemem, Öbür dünya'da sorulacak bunlar. Yani kendileri bilirler. Ama başörtüsü ile moda olmaz.
Sırf tarz yapanı var :D
Başörütlü- başörtüsüz ayırt etmiyorum sonuçta güzel olan güzeldir. Ben kalbi çok temiz olan başörtüsüz insanda gördüm bir o kadarda saçını başını kapatmış ama içi fesat olan insanıda.
kesnlikle katiliyorum
O kadar güzel başörtülü olanlar var ki hayran oluyorum ben. Allah bana da nasip etsin inşallah
Benim bildiğim kadınlar inançları gereği kapanıyor erkeklerin dikkatlerini çekmemek için sende şimdi öyle bir şey diyorsun ki dinden soğutuyorsun
Dinden soğutmak mı :D hayır hayatın gerçekleri bunlar. Kızlar basortuluyken hepsi çirkin olsaydı kimse evlenmezdi sonuçta
Ayıpsın :/
adam gibi kapananlar candır:) lakin daracık giyip parklarda sevişenleri de var
haklisin
Allah Sahibine bağışlasın derim boynumu eğer devam ederim haramdır bizim kitabımızda.
Basartulu olup cok guzel olan kizlari cok gordum yuzleri cok guzel oluyor bazilarinin
Evet fiziği bile güzel olanlar var feraceylen
Ohooov :D
Tatlı ve güzel olduklarını ve dua ediyorum benim eşim de böle olsun diye
Hem tesettürlü hem güzel mantıken bir erkeğin isteyebileceği türden :D
Evet kişiden kişiye değişiyor tabi :D
umarım öyle bir eşin olur
Yoo baş örtülü olup çok tatlı olanlar var gerçekten.
ben başörtülü olup güzel olan görmedim bazıları çok boya sürüyor hatta
Ama sen öyleysen güzel kız derim ne kadar şanslı derimm :)
Baş örtülü kız arkadaşlarım var hepside birbirinden güzeller ve cok saygılı efendiler bir cok kişi hakkını veriyo diğerleride cakma defolu kapalılar
Vermiyorlar ya.
Külodu belli olur mu ya sen söyle?
Ne vermesi manyak :D onun için kapalılar zaten
Kızım vermek o anlamda degil.
Sen dedin ya Hakkini veriyorlar mi diye.
Hakkini vermiyorlar ama başka seyler veriyorlar ☺️
Verdiler yani hatta 🙈
Lafı kezban tarafımla okumuşum özür diliyorum
Estagfrullah her Kızın icinde bir Kezban vardır zaten 😂
Yok ben kezbanim kabul :D
Senin canın saolasun kezbanim benim.
Sunlar gibi olma da yeter.
Ben üzülüyorum o tur kızları görünce he acık seçik olsa bakarız eyv ama kapalı olup külosu görününce insan üzülüyor
Ya belki bazısının mesela rüzgarla şeyle bol elbisesi vs üzerine yapisabiliyo üzülüyorum. Ama onların da hatası var tabi içine dar giyersen/ hiç giymezsen yapışır tabi. Önlemini almalısın
Ya afedersin pantolon giymiş bildigin önünden Arasında kumaş pantolonun sağı solu belli var bunlar
Evet ya insanlar bilinçlenmeli tesettür öncelikle mütevaziliktir en pahalı şeyleri giyiyorlar sonra dikkat çekmemek fiziği tam ortaya çıkarmamak dar veya ince giyiniyolar dediğim gibi bilinçlenmeli
Bu konu derin başka zaman denk gelirsek sohbet ederiz 😊
Can'ını Sıkma senin gibi insanlar var
Biliyorum benim gibi düşünenler var arkadaşlarım falan var yani. Evet uzun mevzu :)
Canım illa arkadaş mi olması Lazım daha arkadaş olmadığın kişiler de var 🙈
Biliyorum
Kendine iyi bak senin gibiler iyi ki var 😊
öyle gözküp böle olanlarda var
Yoktan yere işkence, yanı sıra geri kafalılık.
Belki onun için önemlidir ya niye öyle düşünüyosun :D
:D belki başörtülü vardır ama okuyan dikkat et :D
yoktan yere voooo büyük iddia 😊
Bakmam ki.. İşime odaklanırım ya da gideceğim yer.
Cok tatli oluyorlar aynen 😄
:D görüyorum bazen dikkatimi çekti
acaba bu don giymişmidir diye düşünüyorum
Oha :D
:D ayıp olum yengeye denmez öyle agshsh
:D sen varya
Onlardan biriyle evlenmek istiyorum. 😊
Hadi ya :D
Ne güzel be melek gibiler. hele bizim ilahiyat fakültesinde :)
Havada aşk kokusu var :D
A aşık maşık olduğum biri yok. Ama öyle biriyle evlenmeyi çok isterdim :) sen öyle misin ki
Yok jdksjskene
Şımarık😅 kapalı mısın
Kapalıyım ama güzel olmayanlardan :D
Kapalıysan iyi biriysen namuslu temizsen yeterli :)
Ahlak öncelikle tabi sonra hepsi beraberinde gelir zaten
Nerelisin sen :) okuyor musun
İstanbul okuyorum
Ben giresunluyum İstanbul'da okuyorum. şimdi aynı şehirde miyiz :)
Basi kapali cok guzel kizlar var oyle deme :)
Cok guzelsin cok guzeliz aciklar kiskaniyo bizi :)
çok tatlı der geçerim
türbanlılar gözümde ikiyüzlüdür net.
Neden böyle bisey dedin? İlgimi çekti
Yani.. Sadece bazıları..
Namusları var ya o güzel.
Tatlılar güzeller
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar