Eklem ağrıları ve kireçlenme için demiş farkındaysan. Yani rahatsızlığı yüzünden oturarak namaz kılan insanların rahatça namaz kılabilmelerini sağlayavak kadar etkili bir ilaç demeye çalışmış. İçti mi ayyaşı imana getirir teravih bile kıldırır gibi bir iddiaları olduğunu sanmıyorum
Senin için önemli olmayabilir ama ayakta namaz kılmak oturarak namaz kılmaktan çok daha keyif veren bir şey. İnsanlar da özlediği huşuyu arayabilir bu çok normal. Ayrıca doktora gitmediklerini ne biliyorsun? Kireçlenmen var deyip yolluyorlar.
Giden insan ilaçını alır namazı reklam halile getirmelirini doğal karşılaman çok yanlış gerçi miting meydanlarında kuranla siyaset yapanlar alıştırmış insanları ne diyeyim.
dini açık bir şekilde yaşamak neden reklam olarak algılanıyor ben onu anlayamıyorum. açık bir şekilde alkol kullanırsan zina edersen çok normal ama namaz kılarsan reklamcı gösterişçi riyakar... neden ibadetimi ayıp bir şeymiş gibi gizli kapaklı tutayım ki? saçalığa bak.
din insanlar için indirilmiştir. günlük hayatta iş hayatında özel yaşamında her alanda taşıyabilmelisin. kimliğindir o senin yaşayışındır. Allah ile kul arasında olan imandır ihlastır. Farz olan ibadetlerin başka insanlar tarafından görülmesi bilinmesi konusunda bir engel yok islamda. Topluma bakarsan sigara alkol çok çok normal namaz kılana öcü gibi bakılıyor. Senin gibi düşünenler yüzünden. oysa ki yüzde bilmemkaçı müslüman olan bir toplumda en normal şeyin namaz olması gerekirdi.
Bir de namazı kendi kılan seccade ve ilaç çıksa, orucu kendi tutan saat çıksa tadından yenmez. Sonra belki cehennemde sahibi yerine ynacak tespihte icat edilir belki. Ne dersiniz hoş olmaz mı!
En İyi Cevaplar