Yaptığınız en iyi thug life nasıldı?
Yani soktuğunuz en büyük laf?
Yani soktuğunuz en büyük laf?
Birgun kafayi yiyecek kadar delirdim aklimin icinde turlu sesler birden cok duygular yer aliyodu Dunyaya karsi hep cocuk oldugumuzu kucuk oldugumuzu soylerler ya sinirden patliyacak gibiydim bian boyle bagirdim ÇOCUKSAK ŞEKERİMİZİ VER !! diye bir anda kulagim çinlamaya basladi baya bir ama sanirim verdigim en guzel cevap oydu tabi salavatta getirdim.. birde yanlizdim yani garip bir durumdu
Eski kız arkadaşım.
''Umursamıyorum seni, çünkü okulun en yakışıklı çocuğuyla çıkıyorum artık haha'' demişti.
''Ablanla mutluyum ben''
demiştim.
İyi günler,
işte annemin bana yaptığı en iyi trolleme bu
@Nyhuf ben pek güvenmiyorum zaten
Öyle hatırlamıyorum genel olarak yaptığım bir şey çünkü😅
Cevap
25Cevap
Lisede sınıfta abimle çok benziyoruz sınıftaki kız arkadaşım abin çok tatlı demişti bende nerden biliyosun yaladınmı demiştim günde 100 tane laf soktuğum için şimdilik aklıma gelen bu oldu
Arkadaşım: Naber la ya.. *
Ben: Öyle deme la kendimi küçük hissediyorum.
+1+1+1+1+1+1+1
https://i.hizliresim.com/Ml6b42.png
Bilmem saymadım 😂😂
Dönercide arkadaşa ayranı uzatıp al sen çalkala sen yalnızsın dedim ;) anlayana ahahahah
@Canisimmm ya biraz edepsiz (erkek şakası). Anlamaman normal :) Elinde ayran var ve çalkalıyormuş gibi yap anlarsın belki :)
@Canisimmm evet ^^
inceyi kes :) bravo inşallah o beyne sahip bir arkadaştır ne oldugunu çözemeden boş boş gülüp geçmemiştir :D
@Kertenkelebekuzu :D:D
seni görünce yüzümü çeviriyorsam artık kusura bakmadığımdandır
Sürekli terslediğim için insanları bu durum çok oluyor. Sayamadım
Galiba hafızam da kalacak kadar güzel yapamamışım bulamadım :)
ders sırasında yaptım. nasıl yaptığımı hatırlamıyorum ama derste güneş gözlüğümü takıp, sigarayı ağzıma koyup yaptığım arkadaşla selfie çekilecek kadar iyiydi
Hiç unutmam orta okulda matematik hocasının çözemediği soruyu çözmüştüm yaptım hocam deyince yüzündeki o ifade :Dd
sureklı kufreden bır cocuk vardı zkcem zkcem dıyıp duruyodu ben de millet elıne almaya korkuyor sen agzından dusurmuyon dedım sustu
zkcem zkcem = millet eline almıyor (zken arkadaşımı almıyor) korkuyor sen agızdan dusurmuosun hmm ilginçmiş :) Nasıl bir baglantı kurdun acaba burada bence başka sebeplerden susmuş o arkadaş sanırım.
Orta okuldayken kadın oldum kadın oldum diye herkese söyleyen bir kız vardı. Annesi babası yanındayken gördüğüm de kadın oldum kadın oldum diyodun kızlığını ne zaman kaybettin demiştim.
Biri bana iki yuzlu demisti, ben de ona o zaman birini sana vereyim de yuzsuzlukten kurtul demistim.
1: Adam: Senin beynini yikamişlar
Ben: Ne guzel kirli mi kalsin gel seninkinide yikasinlar
2: Kiz: Başindaki kumaşi yirtarim
Ben: O kumaş değil Allahin ayeti sıkıyorsa yelde yirt
Thug life😎
O kadar laf soktuğum için hangisini söyleyeceğimi bilemedim.
Ezan okunyo thug life zamanı değil. Hadiyin namaza.
şimdiki ergenlerin modası olmuş. yeni akım falan değildir. thug life başlı başına bir felsefedir, başkaldırıdır.
çetelesini tutmuyorum :D
Ve soruya Xp Mi Alıp Gidiyorum Demek
Hesabını tutmuyorum hiç.
pek thug life yapmıyorum kimseye
Hangisini desem bilemedim :)
Hatırlamıyorum.
sanane - samanye.
dünyaya gelmek.
3-4 tane var.
Buraya diyemem
Hatırlamıyom hiç
küfürlü boşver