Ben kürtüm hadi baş da yapsınlar ayıptır ya. dünya burası kendi maliniz değil. PKK larin yaptığı bir hatayı küçük çocuğa yapmak ndir. Sıkıyorsa dağa ciksnlar. Siz veremezseniz bunun hesabını veremezsiniz. Ufacık çocuğun ahını. Bunlar burada sona ermez. Öbür dünya ya öbür dünya. Bu zulmü yapanlar ben türküm milletimi savunurum demesin. Ben onun müslüman olmasından sasarim.
Şayet masumsa ki sanmıyorum onca kürt kardeşimiz var etrafımızda bir sorun yaşamıyoruz, çok yanlış yapmış yapan.. Ama değilse ellerine kollarına sağlık yapanın.
Bu haysiyetsizler zorbalık yaptıkça biz bismillah ya sabır dedik sabır bitti artık. Herkesle anladığı dilden konuşacaksın...
Ekmek almaya giderken fişek çarpmış kafasına sanki silahla vurulmuş ve ölümünde polisin suçu var nede onun ekmek aldığı ecwliyle oldu gitti onà misilleme Savcıyi öldürdüler ne oldu kimsenin sesi çıkmadı geleceğin teröristi işte...
Berkin elvan için Türkiye ayağa kalkmıştı ki hepimiz biliyorduk eylemci olduğunu. Yinede bu cocuga güzel bir dille alıp ögretmek yerine agzını burnunu eline vererek böyle bişey yapılmaz.
Orası öyle ama benim dedigim bir adama taş atsa bile ne yapabilir ki ayrıca öyle bişey yaptıysa bile yanlış 25 30 yasındaki adamın küçücük cocugu dövmesi.
Abartısız Türklük denilen şey bugünün Türkiyesinde budur.. Daha yakın geçmişte masum turiste saldıran şerefsizleri hep beraber izlemedik mi? Doğunun herhangi bir yerinde sırf türk diye taciz edilen bir yurttaşımız yoksa bu demektir ki kürtler türklere insanlıkta tur bindirirler.
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Helal olsun ama insanlık açısından Türklerde gayet iyi arada bazı Kürtler gibi bazı Türklerde çürük çıkıyor.
Ya abi bazı kişiler ortalığı karıştırıyor bu bir gerçek encrypted-tbn3.gstatic.com/images bunun gibi serefsizler ortaliktaa olduğu sürece şimdi burada bir kişinin yaptığı şey yüzünden tüm Türk milletini suclayamazsn ya da bir kurdun yaptığı birsey yüzünden tüm kurtleri suclayamazsin ya biz biriz Türküyle Kürdüyle kardeşiz saçma sapan fotolarlar saçma span şeylerle zedelemye çalışiyolar bu da öyle bir foto ne için yapıldığı çok belli!!!
Bir kaç şeresizin yaptığıyla ben Türk değilim diye gezemssin. Ozaman değilsin, çık topraklarımızdan. Bilinçlli şnsan bu çocuğa yapılanın aklı başından birilerinin olmadığını bilir.
Abi bunu yapanın kafası çalışmıyordur ya da kendi evladıda yoktur. kürtlük şuanda kötü planda diye iyi işyaptığını sanar. Bemce orası daha doğu ülkeleri şehitler çok verildi, allah rahmet eylesin. Acılarıvarsada ne yaptıklarını bilmiyotlardır
Biz bukadar adi bir hareket yapmayız ama her insanda bir değil bazıları çıkıyor işte... yanlış bir hareket olabilir evet ama onların yaptığı dahada büyük yanlış kan döküp çiçek beklemesinler..
4
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben diğerlerinden bahsetmedim çocuktan bahsettim sadece digerleri tabi ki öyle.(sadece teröristlerden bahsediyorum masumlardan degil.)
Ya söyle asagıdada dedim eger bunu bir türk yapmadıysa kendi adıma özür dilerim gerçekten mahçup olurum ama tablo göründürüğü gibi ayrıca paylasanlar Türk geneli.
bu faşizimdir bu alçaklıktır bir çocuk ne yaparsa yapsın bu yapılmaz bu savaş halklalrın çocukların kadınların savaşı değil kirli kan emicilerin savaşı lanetliyorum bu çocuğu bu hale getiren alçakları
bir insana lazım degilsin demek zaten hakarettir ki ben takmam böyle seyleri istedigini de ama cok bilmislik yapma ben bunu Türklere degil yapanlara mal ettim iyi oku.
Ya bu haketmiş ya da durduk yere mi yaptılar diyen arkadaşlar bu küçücük çocuk bu hale getirilecek kadar ne yapmış olabilir ki yazık ya gerçekten yazık acaba sin kardeşiniz olsa aynı şeyleri söylermiydiniz insanlık dışı birşey bu :((
Kürt olduğunu nereden anlamışlar teni esmer diye mi kimliğinde kütüğü doğu diye mi kürt ilan etmişler karadenizin egenin tamamı türk doğunun tamamı kürt mü mantık bu mu oldu bu olduysa mantığınızı...
Ben birileri ölsün demedim ama bana bu sıfatı yakıstırman hosuma gitmedi ama tesekkürler bende meraklı degilim savas olmayan yerde barıs olmaz düsüncesindede degilim.
Ne güzel işte hümanist takılmaya devam et. Bu fotoğrafı yapan Türkçüler değil. Ayrıca asker vurmak insanlık oluyor da bu mu kötü? Böyle insanlık sizin olsun.
Arkadaşım ben asker vurmak normal mi dedim bizimde yüregimiz sızlıyor ama cocuklara siddeti hicbir zaman savunmam ben sadece savunurum onu. Sen ise sadece sehitlerimizi kat araya cekil aradan böyle bisey mi var?
İyi o zaman Özge Can Aslana Tecavüz edenlerde Türktü değil mi? O zaman tüm olaylarda herkes Türklükten çıksın. Hemen vicdana getirip prim yapmaya çalışma Emin ol bizim sana ihtiyacımız yok Ayrıca çok hastaklıklı düşünüyosun.
l*n Özge Can ne alaka? Sen nasıl o kızın adını agzını alıyorsun asıl primci sensin ona bunu yapanlar insan bile degil ki br ırkdan olsunlar lütfen daha fazla konusma.
La ne saçmalıyon sen Demek istediğim şu insanları ırkına göre ayırmamalısın. İyi ya da kötü olup olmadığına göre yargılamalısın. Bir Türkün ya da bir Kürtün ya da herhangi bir ırkın yaptığı yalnış tüm ırka mal edilmemeli Özgecan Aslan olayındaki şahıslarda Türktü. Ama bu onlar diğer Türkler gibi asil bir soydan geldiğini göstermiyor. ya da bu çocuğu bu hale getirenlerin. Sen çok önyargılı bir insansın
Ben o konuda bisey demiyorum ama genelleme degil zaten ben o adamlara mal ediyorum (Türklük bu ise ben Türk değilim) dedim, türk degilim demedim direk.
bizim atalarımızın bir sözü vardırr sen bılmesın dıyım sana yılanın başını kuçukken ezeceksın buarada benı dovecek cesarete sahıp yeryuzunde ınsan yok bana bışey yapanın sonu olumdur :)=SON KALE TRABZON
seni dövecek cesarete sahip kimse yok? demeye calıstıgım bu kendini bizden üstün tutuyorsun, ha tabi bilek gücü olarak üstün olabilirsin ama zorba olmak ister misin onu bilemem.
Ya lütfen şunu söyleme. Akıllı birine benziyorsun ama cidden bu Amerikanın bize yaptıgı oyun dağlarda ki insanların %80i ermeni alman çerkez biliyoruz ama asıl önemli olan bizim destek olmamız birbirmize.
En İyi Cevaplar