Kaliteli yaşamak için hangi ülkeleri siz hangi ülkede yaşamyı tercih edersiniz?
Avrupa ülkeleri (benelüks, birleşik krallık, fransa, almanya)
Avustralya
Yeni zelanda
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Avrupa ülkeleri diyenlerin pek bir şeyden haberleri yok sanırım. Eğer avrupayı tercih ediyorsanız, İsveç-Norveç-Danimarka-İsviçre ve İngiltere, en refah ve rahat ülkeler. Bunun dışında, Avustralya ve Kanada'da deniz aşırı olan en rahat ülkelerden.
Hollanda , Belçika, Lüksemburg , Almanya? Bu ülkelerin refah seviyesi de oldukça yüksektir. Hatta İngiltere den daha iyidir
Almanya'nın ahı gitmiş vahı kalmış yapma gözünü seveyim. Hollanda'da ve Belçika belki. Lüksemburg, çok küçük bir ülke, şahsen tercih etmem. İngiltere'de bizzat yaşadım, Almanya, Hollanda ve Belçika nasıl şartlar bakımından İngiltere'den iyi oluyor bunu anlayamadım..
Almanya Avrupa'nın lokomotifi bir ülke AB nin ekonomik gücü en yüksek ülkesi ve en çok söz söz sahibi olan devlet Almanya. Bu bakımdan ben Almanya'yı ben siyasi ve ekonomik açıdan İngiltere'den üstün buluyorum
Almanya, tarihte hiçbir zaman siyasi bakımdan İngiltere'den üstün olmadı, olamaz da. İngiltere, avrupa siyasi işlerine çok fazla bulaşmayan bir ülke aslında.
İngilizler soğuk diyorlar o doğru mu? :D
Değil. Çok iyiler, hatta birkaç biranın ardından daha da iyi oluyorlar :)
:))
Yeni Zelanda Auckland derdim 2015 verilerine göre en yaşanabilir 3. şehir. Hem de ortadoğudan en uzak yer :)
Bırak Ortadoğu yu insanlardan uzak mis gibi ülke :)
Avrupa ülkeleri (benelüks, birleşik krallık, fransa,
Cevap
9Cevap
döçland derim :D hazır göçmen alımı zorunlu olarak başlamışken karış suriyelilerin arasına :D
B veya C seçeneğini değerlendirebilrim.
Yeni zelanda doğal kalan birkaç ülkeden biri
Avrupa ülkeleri.
Avrupa ülkesi.
Norveç..
Avustralya.
A dedim
Bulgaristan
Kanada bence
Avrupa ülkeleri
Yeni zelanda
avrupa ülkeleri