Bana sevgili filan değilde böyle herşeyi beraber yapabileceğim birisi lazım ama bulamıycam sanırım?

Tarif etmesi zor nerden başlasam bilmiyorum. bana- sevgili filan değilde böyle herşeyi beraber yapabileceğim birisi lazım ama bulamıycam sanırım eskiden öyle kız arkadaşlarım vardı. ama dediğim gibi eskide kaldı. şimdi onlarla hiç görüşmüyorum bilmiyorum :/ özledim gerçekten.

Gerçekten insan elindekinin kıymetini kaybedince anlıyor ve ben kaybettikten bu yana kendimi toparlayamadım. sadece böyle birilerini bulmak çok zor. onlar benim çocukluk arkadaşımdı ama şimdi hiçbirisiyle görüşmüyorum bunu çok isterdim ama buna engel olan şeyler oldu. açıklamada yazıcam zaten. küçük şeyler gibi görünebilir ama sizi çok fazla etkileyen şeyler. herneyse bilmiyorum artık bulamıycağımı sanıyorum bana sevgili filan değilde böyle herşeyi beraber yapabileceğim birisi lazım...
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar neden görüşmüyoruz kısmına gelirsek ;

Ben 12 yaşında daha o zamanlar 6. sınıftaydım ve ailem iş için başka bir şehre taşınmaya karar verdi. nedeni çok basit daha çok para :))) ne kadar güzel değilmi (!)

benim için o zaman o evin kapısını kapattığımdan beri hayat berbat. gerçekten bunu küçük bir sorun olarak görebilirsiniz ama değil gerçekten benim yaşadıklarınızı yaşamanızı isterdim belki o zaman anlardınız.
Bana sevgili filan değilde böyle herşeyi beraber yapabileceğim birisi lazım ama bulamıycam sanırım?