İBRAHİM TATLISES Zamanındaki Kızların memeleri daha mı Tombul , yoksa bu zamanın kızlarının ki mı ☺☺☺
Aklımda manyak sorular?
Aklımda manyak sorular?
İbrahim Tatlıses aslen estetik uzmanıdır. Tombul tombul memeler derken kulak memeleriniz çok büyük onlara operasyon yapalım demek istemektedir. Op. Dr. İbrahim Tatlıses
İbrahim Tatlıses her ne kadar ses sanatçısı olarak bilinse de aynı zamanda sanayi de motorcu kalfalığı da yapmıştır. Gelen bir araba için platin meme yapmış diye belirtmiş. Çıraklar da Tatlıses ile dalga geçmişler. Bu da şarkılara konu olmuş.
Tombul Tombul derken anlatılan şey aslında Patlıcandır. İbrahim Tatlıses patlıcan'ı tombul sevmektedir.
Zalım ismindeki mafya babasına büyük oranda borçlanan İbrahim Tatlıses bundan sonra kumar oynamamaya tövbe etmiştir ama Zalım Ağa borcunu tahsil edemezse İbrahim Tatlıses'i kulak memesinden vurmakla tehdit etmiştir. Kulakları kocaman olan İbrahim Tatlıses de iyi bir hedeftir.
Yazmaya hiç mi üşenmedin anasını sen EİG sıralamasına girmiştin EİG vermicem birazda başkaları sıraya girsin ☺
Bu şarkıyla ilginç bir anım var;
Okuldayız okula yanaşık bir ev var yani top oynarken evin bahçesine kaçıyor ve penceresinden içeriyi görebiliyorsun,
Neyse yaşım 12 falan 7. sınıftayız tenefüse çıktık o evin duvarına sırtımızı yaslayıp oturacaktık eve yaklaştıkça bu şarkının sesi belirginleşmeye başladı neyse bir baktık pencereden perdelerde açık tabi 4-5 tane yaşı 40 üzeri kadınlar bu şarkıyla ikizleri hoplatıyor. :D biraz şaşkınlık var tabi ama çok gülmüştük bize bakıpta hoplatmaya devam ediyorlardı ne manyak karılarmış be şimdi düşünüyorumda baya çılgın olgun kategorisine yakışırlarmış.. :D
Desene olgunlara gönderme yapmış pis sapık ☺
Hayir hayvan haklarina vurgu yapmis. Tombul tombul memeler. Sabahlari sagacaksin onlari taze inek sütü sagliklidir.
İnek demeseydin güzel espriydi ☺
Hahah neden?
Ben cidden ineklerden bahsettim ama yoksa sen keci sütü mü seviyorsun?
Yok bacım ben at sütü seviyom ☺
Cevap
3Cevap
malum şeyi işte ben 2. bir anlam bulamadım
Sapık mı la bu adam ☺
usta usta bence tüm şarkıları güzel
O müzik dışında müzikleri çok güzel yanık sesi var bide ona laf yok ☺
Kulak memeleri
Espri olmadı saha kaliteli birşeyler bekliyordum ☺
tabiki de tombul tombul memeleri
neyi kastettiği belli değil mi.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?