Lezbiyen arkadaşınız varmı?
Neden lezbiyenliği tercih etmişler detay lütfen?
Neden lezbiyenliği tercih etmişler detay lütfen?
Ben lezbiyenim. Yanlız, bir sabah kalkıpta "Artık lezbiyenim arkadaşlar" diye tercih edinen bir şey değil, bu. Nasıl bir hetero heteroluğunu seçmediyse, bende lezbiyen olmayı seçmedim. Arada olan tek fark, kendinle savaşır gibi bu ilgini, başlarda, anlayamıyorsun. Zamanla aklına sığıyor, zamanla kabul edebiliyorsun. "Seçim" diye ancak, bu, bana yazılmış olan hayatı yaşasammı, yoksa yaşamasammı diye, iki seçeneğin olur. Mutluluğun için yapılan tercih. Ama bu seçimi gün gelir herkes yapıyor. Hetero olsun olmasın. Herkes kendine mutlu olmayı yakıştırır.
Oda arkadasim vardi. Kizi tanidimdan belli hic erkek arkadasi yokdu. Biriyle sakli sakli gorusuyordu cocuk kullanip terk etti baska bir erkekle cikti cok sevmisdi ama cocuk bunu aldati uyarmamiza ragmen beni seviyor dedi sonra cocuk kizi rezil etti sonra bir kiz arkadas vardi kizin lez oldugunu biliyorduk ama belli deyildi hic yani bakimli sakaci guzeldi kiza cok asilan erkek vardi hattta oda arkadasimin exi bile. Derken bunlar isi pisirmisler. :D iki kisilik odada 3 kisi kaliyo
.. olduk.. ikisinide seviyordum bir birlerini mutlu ediyorlardi koruyorlardi. O lez olan kiz bu oda arkadasumin cok ustune dusuyordu koruyordu kolluyordu. Neyse ben tasindim falan son duydugumda o da arkadasim kizla ayrilmis yeni bir erkek arkadasi var. Oda arkadasim cok labil deyildi. Aradigi sicaklik anlayis sevgiydi hic bir erkekde bulamadi bunu o kiz onu ell ustunde tutuyordu simartiyordu ama ben hep diyordum bu bir erkek bulunca kiza tekme atar diye. Cunki bir erkek bunla flort etiginde cok farkli oluyordu. Erkeklerin icinde farkli takilirdi kendini begendirme cabasundaydi.
Eşcinselliğin tercih olduğunu sanmıyorum evet var arkadaşlarım ve onlarda aynısını söylüyorlar
Cevap
3Cevap
İlkokul arkadaşım ortaokulun sonlarında dikkat çekmek için böyle birşey söylemişti, lezbiyen değil ama gay arkadaşlarım var çok iyi insanlar ve bu bir hastalık kadınlık hormonu daha fazla salgılanıyor bu cinsiyette
eşcinsellik tercih değil yönelimdir bastırılamayan bir duygudur
Benim yok. Ama ben de merak ediyorim nedenini.
Var, kadın vücudundan daha cok zevk aldıgı icin
Kadınlar erkeklerden daha seksiymiş. s. s.
bizene ya onların canı sıkılıyo
lezbiyen olmak tercih değildir
kız olsam kesin lez olurdum
var hemde cok
Var.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?