bu yıl öğretmen olarak göreve başlıyorum sizce konya mı yazmalıyım gaziantep mi?
konya
gaziantep
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ya antep çok iyi de konyaya oranla pahalı biraz bir de şu sıralar kğçük İstanbul gibi trafiği özelliklede ama rahat yaşanabilir bir yer ama şu antepi tercih edersiniz adım başı suriyeli olacağını bilin antepte türkten çok var haberiniz olsun
Guney dogunun parisi gaziantep ve cok guzel bir sehir gayet gelismis konya o kadar gelismis bir yer degil
gaziantebin hangi ilçelerini önerirsin
Sahinbey kesinlikle hemde merkezi her yere yakin okulda oralarda bir yerde olsa gerek
şahinbeyde epey okul var onların çoğunu yazıcam gibi duruyor
Guzel ben severim antepi yaz yaz
Eğitim fakütesi son sınıfa geçtim bende :D şimdi görünce seni böyle içim bir burkuldu ya :D ne tatlı anlar ya aşırı kıskandım :D
Allah yolunu açık etsin :) Bize de nasip etsin inşallah.
Bu arada e tabiki konya.
teşekkürler :D
hangisinin yemekleri daha güzelse orası. hayırlı olsun :)
Cevap
16Cevap
Ooo bir de PDR. Gaziantep'e gelsene ya dibinden ayrılmayayım benim de tek hedefim PDR çok özendim ya
Gaziantep karışık ya ne işin var orada. . konya'da okudum ben güzel şehir, öneririm.
Konyayı tercih ederim..
Yasadigin buyudugun sehir neresi ki?
İzmir :D
İzmirse konya olmaz
Gerci gaziantepte olmaz ama sen kotunun iyisi antep yaz bence👍🏻
Konya tabii kii... Kafayı mı yedin..
Hayırlı olsun darısı bizim başımıza.
sizin bölüm ne
hayırlısı olsun:D
gez dünyayı gör konyayı
Konya her alanda daha iyi.
Konya yazın derim. Antep çok pahalı
konyada hangi ilçeler?
Branş nedir?
pdr
Önce şuna karar ver. Ben ne istiyorum. Zorunlu hizmet mi yoksa farketmrzmi. Nasıl bir yerde yaşamak istiyorum. Büyük şehir mi küçük ve sessiz bir yer mi basıl bir hatat istiyorum eğlenmek alışveriş gezmek vs. Yoksa işten okula mı okuldan eve mi.
nerelısın ız ona göre yazın
ikiside benzer şehirler zaten sen bilirsin
konya dedm ama farketmez
konya
Hangi bolum?
pdr
ikisi de değil
Konya yaz
ğonya
Bendensin :)
Konya
konya