görüşü neyse saygı duyarım mı, milletimi vatanımı sevdikçe türkten farkı yok mu, naparsa yapsın benden uzak dursun onca şehit var sonuçta mı, ya da eğer kürtsen senin fikrin ne, ya da başka söylemek istediğin ne var?
Cevabın nedir?
Bende kürt insanıyım demi kürt orospucogudur kürtler adam degil demi.. ben kürtum diye gozleri acilan türk demi... kürtleri hedef almaktan bikmadinizmi ey cahill türkler... kürt ler bu vatani sizden cok korudu savasti aldi kan akittilar eyy türkler... 1980 yıllardan daha once pkk cikti demi eyy cahil turkler amerika ve cia nin plani neydi turk kürt savasi veee ic savas demii pkk yi neden cikarttilar turk kürt savasi vee ic savas demiii bakin pkk ya destek veren tanidiklarim var mardin diyarbakir siirt bunlar pkk ya en cok destek veren iller küfür edemem cahiller bilmiyorlar ki bu vatandan baska baska bir vatanin olmadığını ben aslen malatyaliyim kökenim kürt tur unutmayin ki benim dualarim askerde sehit düşmek evet ben 16 yaşındayım ama cogu kişiden daha cok akilliyim unutmayin malatya erzurum adiyaman elaziğ kars ardahan muş bunlar dogu anadolu ülkeleri. Inaninki o sozde turkum diyenlerden o anadolu dogu anadolu insanlari merhametlidir ve vatanına siper olurlar benim arkadaşlarımın %90 türk hepsini tek tek severim onlar da beni sever unutmayın atatürk bu ülkeyi kurmussa türk neyse kürt de odur arkadas okadar... turklerin gozlerinden öperim...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
valla iç anadolu kürtüyüm.
kim hakkımda ne demiş ne düşnür umrumda bile degil.
kürt oldugumdan kürtlerin nasl oldugunu bildigimden laf söyletmem.
arkadaşlarım cogu türk. kötü bir kavgamızda olmadi. komşularimiz bile türk.
bizim icin bir sıkınt yok. türkün hakkınıda ararım kürtünde baska bir etnik kökeninde
fitne fesat sokan milliyetci ırkçı faşist insanlardır. bu şahsitetler dönüpte arkasindaki yamalarına cok iyi baksınlar.
iş secereye gelecekse 1923 ten sonraki seceremi buraya dökerim.
1923 ten öncesi mahkeme kararı ile cıkartırım.
kürtlerin türklere hic bir şey ispatlama gbi bir durumu olamaz. ispatlarsa kanı bozuk derim. cahillerin bulundugu ortamda siyaset olmaz nerde ne konusulcagini biliriz.
türkiye topraklarında 24m kürt vardır. Aziz yıldırımın kürt oldugu bir dünyada yaşiyorsunuz ve niceleri. herkes aynı doktora ayni takımları tutuyor.
geçmişte yapılan traji komik politikaların eseri bunlar. Kimin hakkı neyse vericektin. Eig verirsen sevinirim çekindigim kmse yok.03 Yorumla- +1 yıl
kürtüm aslımıda kesinlikle inkaar etmem. felaket diksiyonum vardır yaşadigin cograf ya icinde bogabilirm bu diksiyon ile @Nükleerteori
Soran+1 yıl@Asdgkk pkkyı destekleyen aleviler çerkezler türklerde tanıyorum
+1 yılHer kürt pkk lı değildir ama her pkk lı kürttür arkadaşım. Asıl derdimiz pkk ve sevicileriyle olsa da biz bugün bu insanları öldürsek yok etsek eminim ki diğer kürtler siz bizim kandaşımızı nasıl öldürürsünüz diye isyana kalkar bunun için mesele tüm kürtler haline gelir. Kürdistan diye ortada dolanan vr bu kürdistan ütopyalarını benim sınırlarım içinde düşleyen bir topluluk (ırk bile demiyorum) bir Türkün sevgisini kazanmamalıdır bana kalırsa. Bu insanlar bugün dünya camiasında Türkün adını lekelemektedir. Kürt arkadaşlarıma ( ki sonradan öğrendim kürt olduklarını ) dahi bunu söylerim ben. Benim vatanımda bana ihanet edene karşı gelene parti kurup biz pkk ya silah bıraktıracağız diyerek baraj geçen sonrasında biz pkk ya silah bıraktıramayız diyen insanlar kürtler bugün bu partiye oy verenler dilek öcalan gibi bir ismi meclise soktuysa ben katiyen sevemem de saygı da göstermem
00 Yorumla
Kürt arkadaşım olmadı ama sağda solda gördüğüm, selam verdiğim ama samimiyetimin olmadığı insanlar oldu hayatımda. Kürt olan ve gerçekten 'PKK' ile bağlantısı olmayan Kürt vatandaşları emin olun bir Türk vatandaşından çok daha iyi olabiliyor. Çünkü Anadolu kokuyorlar. Fakat sonradan gelen, Suriye asıllı Kürt vatandaşının bizim bildiğimiz Kürtler ile alakası yoktur. Çünkü onlar vatanı ve milleti bölmeye gelmiş kişiler zaten. Amaçları ve maksatları belli. Bu yüzden ben Kürt kardeşlerimi o insanlarla aynı kefede tutmak istemiyorum. Tutanı da zaten hayatımda tutmam. Irkçılık hiç hoş bir durum değil bence...
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
32Cevap
Bu turkmusn kurt musun laz misn cerkez misn nedir ya onemli olan insanlik degilmidr ben aile ortammdan hc kurtmsn laz misn dye hc bir zmn duymdm bunun edebi nerelisn olur musluyum der samsunluyum der ankaraliym der. Bu kdr basit onemli olan karakter meselesi her yern her sehrin her mezhepin iyisi kotusu olur.
06 Yorumla
Soran+1 yılbak şekerim naparsa yapısn benden uzak dursun diyenlere bak
Soran+1 yılsen yine acıyosun ben bu zihniyetlerin içine düştüm
Soran+1 yıletmeyiz çok şükür edenlerde boşuna etmiyıor memleketin yüzünden hayatın cehennem olacaksa eder yani
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen kürdüm aslada inkar etmemde kim nederse desin kim nasil yargiliyorsa yargilasin beni pkk yi desteklemiyorum ben degil ailem bile desteklemiyor ben Türk bayragın altinda yasayan milletim ihanet edemem pkkyi desteklemiyorum #Nükleerteori senden iyi türkçeyi konusuyorum buna emin ol empati kur biraz sen türk dogmak istemedin ya da ben kürt ya da baskasi alevi sunni dogmak ön yargınizdan kurtulun artik bu vatana bazi türklerden daha çok sahip cikan kürt ailenin çocuguyum ben empati kurun biraz bütün kürtleri aynı kefeye koymayın. Ben andimızi okurken bosa ne mutlu Türküm diye ne demiyordum sizler gibi simdide diyorum ne mutlu Türk diyene lutfen artik kürt Türk ayrimi yapmayin pkkya destek verenlere kizin butun kürtlere ayni gozle bakmayin
04 Yorumla- +1 yıl
Ben Türk değilim zaten 😄
Cevap sahibi+1 yılO zaman türklerde irkcilik yapsin türk degilsin diye
Cevap sahibi+1 yılNesin sen
+1 yılBir dünya kürt arkadaşım var. Valla bazısını dövmek istiyorum ne yalan söyleyeyim fikirleri, söyledikleri yeterince rahatsız edici olduğu için. Ama geri kalanı siradan bir vatandaş gibi. Kürt olmalarını farklılık yaratmıyor bazı kesimlerin sempatizanlığını yapmadıkları için.
00 Yorumla
+1 yılSınıfta vardı bir tane o* çocuğunun önde gideniydi.
Komşumuz var adamın dibi.
Yani ırkı iplemez kişiliği ilgilendirir beni, vatana ihanet etmesin yeter.21 Yorumla
Soran+1 yılbu kafaya bu zihniyete en aç olduğumuz zamanlar
+1 yıl'Ne mutlu Türk'üm diyene '
benim icin kriter bu.
Irkim turk degil , irki umrumda degil. Eger bu sozun anlamini kavrayabiliyorsa vatanini seviyorsa bas ustune 👍20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılTanıdığım has kürt, vatansever arkadaşlarım var..
İnsanlıkları olsun davranışları olsun 10 numara insanlar.
Gel gelelim böyle kürt kardeşlerimle ermeni soylarını bir tutanlar var.11 Yorumla- +1 yıl
benide dahil edebilirsin kürtüm annem türk uğruna ölüme gideceğim türkler var kim türke düşman şerefsizdir kim kürte düşman şerfsizdir halklar kardeştir
Kürt ve düzgün arkadaşlarım var baya samimiyim fakat pkk eğlimli olanlarda var yüzlerine bile baknıyorum okulda
12 Yorumla
Soran+1 yılpeki yorum yapmıyor siyaset konuşmuyorsa?
Kızları güzel kaşlı gözlü. Arkadaşlarım var her kürt kötü diye bir genelleme yapılmaz. Çok iyi insan olanlarıda var. Her zümrenin her ırkın her dinin iyisi kötüsü vardır.
00 Yorumla
+1 yılBenim en yakın arkadaşlarımdan birisi Kürt ve pkk ya her gün küfür ediyor haklı olarak. Her kürt pkk yanlısı veya terorist değildir iyi olanlarıda var :)
00 Yorumlakürt arkadaşım yok ta vatan bölem gibi bir gayesi yoksa bölmek isteyenleri desteklemiyorsa sıradan bir insandan farkı yok bunalrın aksi ise hayaıyla oynamayı kendime borç bilirm
10 Yorumla
+1 yılMesele kürtlük ile alakalı değil, şöyle bölücü konuşup durmayın. Tamam Pkk taraftarı çok fazla kürt var ama hepsini bir kereye koyamazsın ama şu an banada sorsan çok samimi olmamayı seçiyorum.
03 Yorumla
Soran+1 yılşimdi beni buna yazmaya iten bölücü türkler mi bölücü ben mi bölücüyüm sen mi?
- +1 yıl
Bölücü devlet yönetimi bunu yazdıran.
- +1 yıl
kürtse sorun yok canımdır farketmez ama pkk destekcisiyse onun ben ta *
24 Yorumla
Soransiyaset konuşmuyorsa
Soran+1 yılhayır yani pkkyı da savunmuyor ama türk milletini de rengi belli değil
+1 yılBazıları çok iyidir ama tanıdıgımın geneli kazıkçı sırttan bıcaklayan olay cıkartan huzur kacırandır tabi sadece kürt arkadasımlarım deıl bazı türklerde öyle anaları babaları dogru yetıstıremıyor genelını. Ama iyi olanıda cok iyi oluyor..
10 YorumlaKürtleri topluluk olarak sevmem. Çok entresandır ki çok sağlam kürt arkadaşlarım var.
10 Yorumla
+1 yılAğrılı komşumu çevremdeki bir çok türkten daha cok seviyorum. Türklerde vatanına ihanet eden yokmu? Vatan sevmek heryere bayrak asmakla olmuyor sadece. Sezen aksu orhan pamuk osman gazinin torunu olsa ne yazar gözümde ikisininde apodan farkı yok
00 Yorumla
+1 yılaslında biliyormusun bunun kürt. tür. laz. çerkez hiç frkı yok karakter önemli ha benim arkadaşım kürt, ya da türk onda karakter yoksa ırkı fark etmez asla benim için :)
02 Yorumla
Soran+1 yılçok yaşa
- +1 yıl
teşekkür ederim :)
öyle kürt arkadaşım var ki bizden milliyetci ama öyle türk arkadaşım var pkk lıdan farkı yok. Irkçılığa HAYIR !!
01 Yorumla
Soran+1 yıltşklerrrr
Gizli Üye(30-35)+1 yılKurtler azeriler cerkezler gurculer bosnaklar zazalar trakyalilar onemli olan karekterdir. Yillardir asirlardir bu vatanda yasamiz memleketi bellem
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl... bellem
Cevap sahibi+1 yıl... misler.. ikinci dunya savasinda sirt sirta vatan icin savasmislar.. ama ta ozmn dincilerin ne mal oldugu belliydi ATATURKE suikastleri kurtler deyil dinciler plsnliyordu. Turgut ozalda kurtu. Ne oldu vatani ic savasa surukluyen yibe dinci oldu!! bolen param parca eden sehitlerin katili yine dinciler
Aile & Toplum konusunda 611 cevap paylaştı. pkklı değilse sorun yok benim yanımda pkkyı övemez.
00 Yorumla
+1 yılben kürdüm annem türk her ırk baştacıdır uğruna ölüme gideceğim türkler var
00 Yorumla
+1 yılKürt Türk Azeri Zaza Ermeni Yahudi Bu bayrağın altinda yaşadığımız sürece kardeşiz.
#Fetih145309 YorumlaKürt bayrağı nedir ya
- +1 yıl
Biz kürtle ermeni ile dost olmayız, Türkle yahudi zazayla oluruz
- +1 yıl
Ben Türk bayragindan bahsediyorum kardeşim.
Soran+1 yılzazanın kürtten pek bir farkı yok bu bir ikincisi de düzgün ve vatanseverse bile mi
- +1 yıl
Türk bayrağına ve bu vatana sevdalı birisiyim canımı bile veririm gözümü kirpmadan. Onlarda bir annenin çocuklari her kürt ayni degildir aralarinda senin benim icin bu vatan icin canini verenler var kimiside vatana millete ihanet eden or*sbu cocuklari var.
- +1 yıl
Ermeni yunan rus türk düşmanıdır. Kürtler de benim halkıma soykırım yapılırken ermenilere destek veren 2. Halktı
- +1 yıl
@Nükleerteori zaza da kürt.
- +1 yıl
benim demek istedigim kürt Türk kardeştir 1 tanesi or*sbu cocugu diyemi hepsi öyle?
- +1 yıl
Bak kardeşim 1910'dan beri hep Azeri ermeni kardeştir dediler, yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmedi, en güzel yerlerde yaşadılar. Ama sonuç? 1988'den 1994'e kadar 10 bin'e yakın Azerbaycanlı işkence ile öldürüldü, 100 binlerce yaralı, 1,5 milyon insan evlerinden sürgün. Üstelik dağlık karabağ diye bir cumhuriyyet kurdular.
İnan bana türkiye de bu yoldadılar, kürtistan ilan edildikten sonra görürüm o kürtleri. Ülkenizi bölünce anlarsın dediklerimi, uyuyun siz. Kardeşiz lafı ile kandırılmaya devam
vatanıma milletime yakışır bir biçimde yaşıyorsa başımın üstünde yeri var.. bir çok kürt arkadasım var ve onları cok seviyorum
00 Yorumla
+1 yılİnsan olsun, vatana ihanet etmesin yetiyor ama bir Kürt'le evlenmem o ayrı. Mis gibi Anadolu kızları var.
00 YorumlaVatan millet seven olsun taştan olsun hacı kurt laz Çerkez ne fark eder önce vatan gerisi masal
02 Yorumla
Soran+1 yılbitanesinnn
Gizli Üye(30-35)+1 yılher kürt pkklı değildir. bunu bilin. ona bakılırsa pkknın içinde türkte ermeni de alevi de laz da var. neden kimse onlara ses çıkarmıyor?
not: kürt değilim, zazayım.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevmem benden uzak kime yakın olursa olsunlar bir çok arkadaşım vardı öyle hepsini sildim önceden ayrım yapmazdım artık nefret ediyorum ben
04 Yorumla
Soran+1 yılneden
Cevap sahibi+1 yılaskere polise etek giyip taş atmak say say bitmez daha
Soran+1 yılhepsi aynı mı ya vatanseverse
Cevap sahibi+1 yılumurum da değil
+1 yılvatan bölmediği, ayrılıkçılık yapmadığı, bayrağıma küfretmediği sürece sorunum yok.
02 Yorumla
Soran+1 yılama öyle can dostum da olmaz yani takılsın kendi halinde mi diyorsun?
- +1 yıl
kardeşim deyip evimi açtığım insanlar var. ta hakkariden geldi istanbula kapımı açtım ağırladım ettim falan. ama dediğim gibi ayrılıkçı işlere ve üstte saydığım olaylara imza atıyorsa düşman kesilirim. bayrağıma kimse küfredemez
Kurdee laf yok hepimiz kardesiz PKK ne derseniz deyin cogunuz tarihi iyi bilmiyorr acin okuyun
00 YorumlaTürk'ün Türk'ten başka dostu yoktur
60 YorumlaArkadasimsa insandir.. arkadasin dili ırkı olmaz..
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 24,5b cevap paylaştı.
+1 yılTürkçe'nin bacağına sıçıyorlar konuşurken
36 Yorumla
Sorandost olmana engelmi
- +1 yıl
Rahatsız oluyorum şivelerinden
Soran+1 yılsen karadenizliyle de egeliyle de dost olma onlardaki bozuk türkçe kimsede yok
- +1 yıl
Onlar güzel konuşuyorlar 😊 seviyorum onları
Soran+1 yılpeki düzgün konuşan bir kürde bakış açın nedir dost olurmusun
- +1 yıl
Yaşasın kendisi için bulaşmam
- Aile & Toplum konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yılbeni ilgilendirmiyolar
13 Yorumla
Soran+1 yılaynı ortamı paylaşsan bile mi
- +1 yıl
evet
Soran+1 yılşehitler falan sebebiyle mi
+1 yılBirşey düşünemiyorum çünkü bende kürdüm 😏😏
00 Yorumla
+1 yılTürk arkadaşlarım gibi düşünüyorum...
00 Yorumla
+1 yılSesini kestiği sürece sorun yok
03 Yorumla- +1 yıl
Helal etmiyorum haha bedduani da lafını da baalim nasi yanacaksin
Soran+1 yılbenim yorum kabaymış güldüm açıkçası bide aşağıda yorum yapan arkadaşlar var böyle şey mi olur diye buyrun BÖYLELERİ DE VAR
- +1 yıl
Sadece acizligine gülüyorum. Senin gibiler icin adabimi bozacak kadar hafif değilim. Kuyrugunu al ve git. Saglamsa hala eğer :)
pkklı olmadığı sürece hepsi kardeşim
01 Yorumla
Soran+1 yılhelal be
Naparsa yapsın benden uzak dursun
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı. Vatan hainligi ypmasin yeter
00 Yorumla
+1 yılgenellikle muhattap olmam görüşmem
00 Yorumlakürt arkadaşım yok olabildiğince uzak olsunlar
00 Yorumla
+1 yılçok sevdiğim arkadaşlarım kürt
00 Yorumla
+1 yılÇok var kürt arkadaşım hiç biriyle sorunum yok :D
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 596 cevap paylaştı.
+1 yılAyirt etmem onlarda benim kardeşim
10 Yorumla
+1 yılKürt arkadaşım yok.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKürt arkadaşım yok
11 Yorumla
Soran+1 yılbir tercih mi bu
Devamını Gör(30)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi