Kapalı olmak nasıl birşey? Anlatır mısın?

Lutfen kimse yanlis anlamasin ama ben mantigi hic cozememedim neden insan kendini sinirlasin ki. Ben neden sacimi istedigim gibi yapip istedigimi giyip gezemeyecekmisim ki? Yani kürbanlılar siz bunu hiç hissetmiyormusunuz? Her gün aşırı mini giyip gezelim demiyorum ama bence kendinize haksizlik ediyorsunuz :( *o* herkese saygım sonsuz ama hayat sizcede bunun icin biraz kisa degil mi? Yani yazık değıl mi size neden özgür olamayasınız ki? Konu erkeklerse bakmamaları gereken onlar bence. Hiç kendinize haksızlık ettiğinizi düşündünüz mü? Sadece soruyorum...☺ sohbet havasında düşünüp cevap verirseniz sevinirim yanlış anlama olmasın mihabbet ediyoruz fikirlerinizi almak istedim... içinizde olan sıkıntılarınız var mı diye merak ettim ;) anlatmak isterseniz... 👇👇👇👇
Güncellemeler
+1 yıl
Herkes allah emretmis demis. Peki allah öldürmemeyi de emretmis mi? Zarar vermemeyi çocuklari korumayi insanlara saygi duymayi da ögretmis mi? Oğretmisse neden butun bunlar oluyor? Neren muslumanlar HIRISTIYAN ULKELERE SIGINIYOR? Ben sadece bir soru sordum ama madem bu noktaya geldi... insanlar ölüyor ve siz hala orasini burasini acmasin kadinlar derdinseniz
Kapalı olmak nasıl birşey? Anlatır mısın?