Geçen her dakika bizim için birer anı... Hadi güzel anılarımızı paylaşın. Kötüleri de katabiliriz isteyenler için. :)

ilkokul ogretmenmle karsilastgimda bana bir sey anlatmisti. cok severim kendisini :)
Olayı ben unutmustum. küçükmusum zaten.
ilk derste , matematik odevimi yapmadigim icin beni dövmüş : (
O gün öğleden sonra gelen müfettiş beni kaldırıp ogretmeniniz sizi dövüyor mu? diye sormuş. ben de
" ogretmenimiz bize kiyamaz ki " demişim. 😶😶😶
hocam da sen oyle demesen ben blki ceza alicaktim. ama senin verdigin ceza cok etkiledi. dedi.
ben cok duygulanmistim. anlatmak istedim :)
😊😊😊
Ata bindim. bu kadar. başka güzel anım yok :D
Hıı bir ara havaifişek seviyorum diye apartmana çok yakın şekilde havaifişek patlatan erkek arkadaşım vardı o an teklif etmişti felan öyle :D
Sabah 9 10da künefe istedim tanıdıkları vardı künefe getirmişti :P :D
Ya o kadar yani çok bir şey yaşamamışım :P :D :D
anı mı?
Ne tuhaf! Yıllar önce bir ağaç yetiştirir gibi zamanı ve mekanını beklediğin bir hayal kuruyorsun. Sonra biri çıkıyor, bakıyorsun aynı hayali beraber kurmuşsunuz. Bu diyorsun, bu işte hani filmlerde olur ya; yıllardır farkında olmadan beklediğin insan… Sonra birden çıkıp gidiyor o insan! Sen, hayalinle tek başına kalıyorsun…
Bir gün yine içiyorum sahil kıyısında rüzgarın sesi denize düşen ay ın ışığı öyle işte iyiydi
Niye gülüyorsun ya😄
Haha öyledir aynen
Cevap
3Cevap
Kırıkkale maçında dostlarımla maç günü öncesinde kaldığımız otelde çok eğlenmiştik :)) çok güzeldi o anlar.. çok detaya inmek için üşendim şimdi ama siz otelde arkadaşlarınızla aynı odada kalsanız nasıl eğlenmezdiniz ki :)
taekwondo :)
pekii :)
Ilkokul 2 de arzu diye bir kız yanağımdan öpmüştü yakın arkadaştık ama o gitti öptüğü yer hala mutlu. Nerdesin arzu bulamıyom onu babası tayin olmuştu gitti😭😭
Benim güzel anım yok ki fakirim ben ühü ühü
Galiba güzel anım yok :/
büğün olacaktı da nasip değilmiş
hayırlısı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar