İnstagram da takip isteğini kabul ederde neden oda takip isteği yollamaz acaba sizce niçindir?

İnstagramda takip isteğini kabul ediyor ama o takip isteği yollamıyor takip etmek istemiyor.

Sizce neden o kişi karşı tarafın takip isteğini kabul eder de ama karşı tarafı takip etmek istemez ve istek yollamaz? Karşı taraftaki insanı sevmediği için sevmediği bir insan olduğu içinmidir? Yoksa dış görünüş olarak beğenmediği biri olduğu içinmidir?
Güncellemeler
+1 yıl
Aynı sınıftaydık mezun olduk şimdi. İki kardeşler onlar yani takip isteği yolladığım iki kız ikiside kardeş aynı sınıftaydık ikisinede takip isteği yolladım biri kabul etti ve benide takip etti banada takip isteği yolladı.

Ama diğer kız yani kardeşi (aynı yaştalar ikizler) ise benim takip isteğimi kabul etti ama bana takip isteği yollamadı takip etmedi beni. Sizce neden etmemiştir? sadece benim takip isteğimi kabul etmiştir? Ayrıca sınıftaki çoğu kişiyi takip ediyor ve aramızda normaldi
Güncellemeler
+1 yıl
Ama o kızla pek muhabbetim yoktu acaba ondanmıdır bilemiyorum
İnstagram da takip isteğini kabul ederde neden oda takip isteği yollamaz acaba sizce niçindir?