Para Herşey midir?

Başlıktan da anlaşılacağı gibi sorumuz gayet net...
Konuyla ilgili benimde bazı fikirlerim var..
Para 20 li yaşlara kadar önemsizdir bir çok insan için olmasa da olur önemli olan mutluluk huzur vs denir hep klişe olarak :)
Ancak ele alındığında anlaşılır ki o yaşta ki insanın tek derdi otobüs akbili sinema bileti parası MC Donalds da ki menü fiyatları çanta ayakkabı fiyatları iddaa Spor Toto birim fiyatı falan filan :)
Hayatın içine girdiğimizde çok net anlarız ki para herşeydir arkadaşlar..
Çoğunlukla bir çok arkadaşımız yok efendim ben paraya önem vermem para benim için önemsizdir dese de su götürmez bir gerçektir bu giydiğiniz ayakkabı , kıyafetleriniz , bindiğiniz araba , oturduğunuz mekanda ödediğiniz hesap , eviniz , kolunuzdaki saat , Kol düğmeleriniz , bunlar insanların size bakışını %100 değiştirir.
Eski samimiyet insanlık dünyasından kırıntı bile kalmadı malesef iyimser olmayın para evliliğinizi de sevgilinizle aranızdaki ilişkiyide iş hayatınızı da aile hayatınızıda sosyal hayatınızı da direkt olarak etkileyen lanet bir icattır.
İnsanlar görünüşüyle ağırlanır karakteriyle uğurlanır diye klişe bir laf daha varya hani
Merak etmeyin bolca parayla gittiğiniz bir yerde paranız bitmedikçe kolay kolay uğurlanmıyorsunuz :)
Kibar ve saygılı görüşleri bekliyorum
Ey KS Halkı sizce de para herşey değilmidir?
Para Herşeydir
Alakası Yok Para Herşey Değildir.
Paraya Göre Değişir Şimdi :)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
'Benim icin degerli kagit yeni alinmis kitabin sayfasidir' Sözüyle gönüllerde taht kuran @beyazpudrasekeri isimli üyemizi kutluyor ve 1,000,000 $ ile ödüllendiriyoruz :)
Para Herşey midir?